Menzlovy filmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
19.6.21 21:00
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
nedávno jsem si pouštěla a menzelovy filmy jako třeba: Postřižiny, Skřivánky na into, Rozmarné léto, Na samotě u lesa, Ostře sledované vlaky a Slavnosti sněženek. Problém byl že jsem všechny tyto filmy zhlédla v pěti letech a v té době jsem jim vůbec nerozuměla a až teď jsem třebas nalezla kouzlo v Rozmarném létě to byla senzace. Tři muži, kteří se rozhodnou začít nový život a stejně skončí zase tam, kde byli. Aplaus pro Vančuru. Byť byl mezi Menzlem a Hrabalem věkový rozdíl, byli jako kamarádi. Hrabal vždycky říkával: „Kniha je moje, film je tvůj!“ Oba dva se dožili dvaaosmdesát let! Škoda že Menzel potkal to pravé štěstí až ve stáří a to ještě v takové bouře, která mu jen zahýbala. Přijde mi nespravedlivé, že dostal Oscara jen jednoho! Kéž by tu byl od něho aspoň ještě jeden film. A co Vy? Máte rády Menzlovy filmy? :,( :,( :,( :,( :,( :,( Ženský pište!

Jeee…ahooj :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.6.21 07:38

O co Vám tady všem, nebo teda většině jde?
Myslím ty trapný uštěpačný poznámky na adresu p. Olgy. To závidíte nebo co? Soukromí jiných lidí nemá nikdo právo hodnotit a soudit. Menzel s ní byl evidentně šťastný, milovali se a ona pro něj až do konce dělala první poslední.
Docela se divím, kolik Vás tady není schopných pobrat, že ne všichni nutně musíme mít všechno stejně a kdo ne je „bouře“ :mrgreen:.
To mě mrzí, že je to tady taková „slepičárna“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.6.21 07:59

@prokr ale jdi ty… :mrgreen: :P
Olga je šikovná - dopřála každému svému dítěti luxus mít svého vlastního otce… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
20.6.21 08:01
@Hanka1 píše:

Kam a proč :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.6.21 08:04
@Hanka1 píše:
Olga je šikovná - dopřála každému svému dítěti luxus mít svého vlastního otce… :mrgreen:

Trapné a otřepané :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.21 08:04
@Magical-eyes píše:
Jinak já jí teda svým způsobem fandím - všichni 3 věděli, že není lakomá… A jí se podařilo mít děti s úspěšnými muži, díky kterým ty děti budou zajištěné. Ta pro přídavky a pro dávky nejspíš nepůjde… Takže jako správná samice opatřila dětem dobrou genetiku a finanční zázemí.

Všichni postarší, takže o dobré genetice nemusí být řeč. A těch peněz zas mít moc nemusí. Ono se asi i dobře rozhazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.21 08:06
@prokr píše:
O co Vám tady všem, nebo teda většině jde?
Myslím ty trapný uštěpačný poznámky na adresu p. Olgy. To závidíte nebo co? Soukromí jiných lidí nemá nikdo právo hodnotit a soudit. Menzel s ní byl evidentně šťastný, milovali se a ona pro něj až do konce dělala první poslední.
Docela se divím, kolik Vás tady není schopných pobrat, že ne všichni nutně musíme mít všechno stejně a kdo ne je „bouře“ :mrgreen:.
To mě mrzí, že je to tady taková „slepičárna“ :(

Závidět jí? Opravdu ne. Nechtěla bych být v její kůži. Až děti dorostou a lecos jí vyčtou. Až se dočtou…nebo jim to řekne někde ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
20.6.21 08:06
@Magical-eyes píše:
Jinak já jí teda svým způsobem fandím - všichni 3 věděli, že není lakomá… A jí se podařilo mít děti s úspěšnými muži, díky kterým ty děti budou zajištěné. Ta pro přídavky a pro dávky nejspíš nepůjde… Takže jako správná samice opatřila dětem dobrou genetiku a finanční zázemí.

Na ty dávky bych moc nesázel. Ona je ten typ, který má vždycky málo.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.6.21 08:08
@prokr píše:
Trapné a otřepané :mavam:

Hmmm trapné a otřepané je to pokud to vypusti z úst žena, jakmile to pronese chlap, tak je to najednou nevšední a vtipne…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.6.21 08:09
@prokr píše:
Kam a proč :)?

Tam, kde se nadelovalo trochu smyslu pro humor… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
20.6.21 08:11
@Russet píše:
Závidět jí? Opravdu ne. Nechtěla bych být v její kůži. Až děti dorostou a lecos jí vyčtou. Až se dočtou…nebo jim to řekne někde ve škole.

Vyčítat jí nebudou mít co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.6.21 08:13
@Hanka1 píše:
Hmmm trapné a otřepané je to pokud to vypusti z úst žena, jakmile to pronese chlap, tak je to najednou nevšední a vtipne…

Ne není…je to trapné a otřepané od kohokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.6.21 08:14
@prokr píše:
Ne není…je to trapné a otřepané od kohokoliv.

A nejvic od tech co se nad tim pohoršuji v diskusich o lejně… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
20.6.21 08:14
@Aquarius79 píše:
Na ty dávky bych moc nesázel. Ona je ten typ, který má vždycky málo.

Ona je hlavně typ, že dokáže dost peněz vydělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13229
20.6.21 08:17

Nemyslím si, že by se její děti měly špatně. Udělala si to tak, jak nejlépe uměla a jak ji to vyhovovalo. Je to žena, která vypadá žensky ( ona a Šeredová jsou takový dvě „samice“). Hloupá taky nebude a že si vybrala jinou cestu než většina? Proč ne? A že ji drbeme? Když se něco vymyká, tak to většinou získává pozornost… Drbalo se vždycky a všude ;)… V rámci rodiny, práce i bulváru ;)… A ty příběhy na EM :mrgreen: o těch se i píší články…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí