Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
nedávno jsem si pouštěla a menzelovy filmy jako třeba: Postřižiny, Skřivánky na into, Rozmarné léto, Na samotě u lesa, Ostře sledované vlaky a Slavnosti sněženek. Problém byl že jsem všechny tyto filmy zhlédla v pěti letech a v té době jsem jim vůbec nerozuměla a až teď jsem třebas nalezla kouzlo v Rozmarném létě to byla senzace. Tři muži, kteří se rozhodnou začít nový život a stejně skončí zase tam, kde byli. Aplaus pro Vančuru. Byť byl mezi Menzlem a Hrabalem věkový rozdíl, byli jako kamarádi. Hrabal vždycky říkával: „Kniha je moje, film je tvůj!“ Oba dva se dožili dvaaosmdesát let! Škoda že Menzel potkal to pravé štěstí až ve stáří a to ještě v takové bouře, která mu jen zahýbala. Přijde mi nespravedlivé, že dostal Oscara jen jednoho! Kéž by tu byl od něho aspoň ještě jeden film. A co Vy? Máte rády Menzlovy filmy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ženský pište!
Jeee…ahooj
![]()
O co Vám tady všem, nebo teda většině jde?
Myslím ty trapný uštěpačný poznámky na adresu p. Olgy. To závidíte nebo co? Soukromí jiných lidí nemá nikdo právo hodnotit a soudit. Menzel s ní byl evidentně šťastný, milovali se a ona pro něj až do konce dělala první poslední.
Docela se divím, kolik Vás tady není schopných pobrat, že ne všichni nutně musíme mít všechno stejně a kdo ne je „bouře“
.
To mě mrzí, že je to tady taková „slepičárna“ ![]()
@prokr ale jdi ty…
![]()
Olga je šikovná - dopřála každému svému dítěti luxus mít svého vlastního otce… ![]()
@Hanka1 píše:
@prokr ale jdi ty…![]()
Olga je šikovná - dopřála každému svému dítěti luxus mít svého vlastního otce…
Trapné a otřepané ![]()
@Magical-eyes píše:
Jinak já jí teda svým způsobem fandím - všichni 3 věděli, že není lakomá… A jí se podařilo mít děti s úspěšnými muži, díky kterým ty děti budou zajištěné. Ta pro přídavky a pro dávky nejspíš nepůjde… Takže jako správná samice opatřila dětem dobrou genetiku a finanční zázemí.
Všichni postarší, takže o dobré genetice nemusí být řeč. A těch peněz zas mít moc nemusí. Ono se asi i dobře rozhazuje.
@prokr píše:
O co Vám tady všem, nebo teda většině jde?
Myslím ty trapný uštěpačný poznámky na adresu p. Olgy. To závidíte nebo co? Soukromí jiných lidí nemá nikdo právo hodnotit a soudit. Menzel s ní byl evidentně šťastný, milovali se a ona pro něj až do konce dělala první poslední.
Docela se divím, kolik Vás tady není schopných pobrat, že ne všichni nutně musíme mít všechno stejně a kdo ne je „bouře“.
To mě mrzí, že je to tady taková „slepičárna“
Závidět jí? Opravdu ne. Nechtěla bych být v její kůži. Až děti dorostou a lecos jí vyčtou. Až se dočtou…nebo jim to řekne někde ve škole.
@Magical-eyes píše:
Jinak já jí teda svým způsobem fandím - všichni 3 věděli, že není lakomá… A jí se podařilo mít děti s úspěšnými muži, díky kterým ty děti budou zajištěné. Ta pro přídavky a pro dávky nejspíš nepůjde… Takže jako správná samice opatřila dětem dobrou genetiku a finanční zázemí.
Na ty dávky bych moc nesázel. Ona je ten typ, který má vždycky málo.
@prokr píše:
Trapné a otřepané
Hmmm trapné a otřepané je to pokud to vypusti z úst žena, jakmile to pronese chlap, tak je to najednou nevšední a vtipne…
@prokr píše:
Kam a proč?
Tam, kde se nadelovalo trochu smyslu pro humor… ![]()
@Russet píše:
Závidět jí? Opravdu ne. Nechtěla bych být v její kůži. Až děti dorostou a lecos jí vyčtou. Až se dočtou…nebo jim to řekne někde ve škole.
Vyčítat jí nebudou mít co…
@Hanka1 píše:
Hmmm trapné a otřepané je to pokud to vypusti z úst žena, jakmile to pronese chlap, tak je to najednou nevšední a vtipne…
Ne není…je to trapné a otřepané od kohokoliv.
@prokr píše:
Ne není…je to trapné a otřepané od kohokoliv.
A nejvic od tech co se nad tim pohoršuji v diskusich o lejně… ![]()
@Aquarius79 píše:
Na ty dávky bych moc nesázel. Ona je ten typ, který má vždycky málo.
Ona je hlavně typ, že dokáže dost peněz vydělat sama.
Nemyslím si, že by se její děti měly špatně. Udělala si to tak, jak nejlépe uměla a jak ji to vyhovovalo. Je to žena, která vypadá žensky ( ona a Šeredová jsou takový dvě „samice“). Hloupá taky nebude a že si vybrala jinou cestu než většina? Proč ne? A že ji drbeme? Když se něco vymyká, tak to většinou získává pozornost… Drbalo se vždycky a všude
… V rámci rodiny, práce i bulváru
… A ty příběhy na EM
o těch se i píší články…