Metoda nechat vyřvat miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
6.9.15 17:16

@sajinna Jasně,já se taky učim ;) Rozhodně nenechávat vybrečet. Třeba hned nebrat do náručí, ale být na blízku vždy když tě bude malinká potřebovat. Na to aby už byla „vyčůraná“ je ještě moc maličká. Já nejdřív hladim a povídám, když to nepomůže, tak dám třeba dudlíka a začnu pohupovat postýlkou, když nezabírá ani no, tak už si jí beru do náruče a dám si jí bříškem na hruď a když i potom histerie trvá, tak s ní jdu skákat na míč :mrgreen: To ale bylo asi jen 4×, když měla bolení bříška. Je to tady pro ně všechno nový a neznámý a my jsme jejich jediná jistota. Někdy jen chtěj cítit maminku. Nebo třeba teď malinká už brblá, tak někdy pofňukává a když k ní přijdu, tak mi začne hrozně „povídat“ :mrgreen: takže se jí ani nic neděje, jen to nemá komu říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.9.15 17:28
@sajinna píše:
budou ji 28.9. 2 mesice a breci v kuse mozna nachvilicku usne a pak zas

a jak dlouho to už praktikuješ? :roll: :roll: máš opravdu ještě malou holčičku, nevím teda jak to zvládáš, ale já bych to nezvládla nic neděla, i kdyby to mělo být jen to blbý chování… jestliže brečí mimino, znamená to, že je pro něj něco špatně a na tobě jako na matce je najít řešení, když brečí, když je samo a uklidní se jen na tobě, tak asi nechce být samo, tak nechápu, co tě vede k tomu jí nepomoct, když víš jak a zas tak těžký to není… :nevim: jo a ty studie o stresu se nedělali pokusy na dětech, ale srovnáním dětí z rodin a dětí z kojeneckého ústavu, ty nepláčou, páč po čase si zvykly, že to maj marný, že žádná máma je pochovat nepříjde a sestřičky na mazlení nemaj čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.9.15 17:35

Nechavala jsem ji asi tak 3 krat vickrat ne taky
Mi to neda a du za ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.9.15 17:56

@sajinna No vidíš, takže i tobě samotný je to proti srsti. Tak to nedělej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.6.18 19:25

@ginche KONEČNĚ někdo uvedomelej. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí