Metřík bez metříku - jen věk?

43039
19.1.11 07:35

Metřík bez metříku - jen věk?

Líbí se mi, když má někdo místo metříku jen fotku a uvedeným věkem. Tedy věk se aktualizuje, samozřejmě, obyčejnej obrázek si přidat umím. Jsem angličtiny neznalá, vůbec nevím, pod jakým názvem bych to vygooglila a v poslední době jsem nějak nenarazila na nikoho, od koho bych to obšlehla. Poradíte?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
19.1.11 10:28

tak jsem nasla jen neco takovyho:
http://www.babysfirstsite.com/

Ale jde tam dat budto jen kdy se narodil, anebo countdown do narozenin, takze ne ten tvar veku co asi chces…

Příspěvek upraven 25.01.11 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.1.11 13:14

díky, alespon prvni vlastovka. mozna si tam dam ty narozeniny, alespon se bude muset trochu pocitat. Ikdyz teda vlastne datum narozeni si muzu dat normalne do obrazku taky, ze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.1.11 13:39

Jé Pudlo, tak já nesnáším metříky, kde je, že musím počítat za jak dlouho lodka dopluje do třetích narozenin, nebo jen je tam datum.. :zed: :zed: Proč to chceš??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
19.1.11 14:05

http://www.tickerclub.com
hele, ale uz skoro, ne? :mrgreen:
jedinej problem je, ze ty civavy se nezbavis. muzes ji max vymenit za dort nebo neco :mrgreen: hihi.

kazdopadne kdyby ti nahodou slo o to, ze nechces hnusny pozadi metriku, tak si muzes tady na ty strance udelat metrik ze svych fotek, i cisla mesicu pak jde vypnout, aby nerusily, ale to ukazovatko vypnout nejde no. ale kdyz ten pes pak bude jen na jedny z x fotek, tak to mozna ani nebude vypadat, jako zes porodila civavu.

Příspěvek upraven 25.01.11 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
19.1.11 21:23

Pudlo myslím, že se to jmenuje counter box - jen takový rámeček (většinou teda s nějakým obrázkem), kde je napsaný ten věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.1.11 21:38
AnastazieB píše:
Pudlo myslím, že se to jmenuje counter box - jen takový rámeček (většinou teda s nějakým obrázkem), kde je napsaný ten věk.

diiiky, to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.1.11 21:39
Lizbeth píše:
Jé Pudlo, tak já nesnáším metříky, kde je, že musím počítat za jak dlouho lodka dopluje do třetích narozenin, nebo jen je tam datum.. :zed: :zed: Proč to chceš??? :?:

ja bych taky chtela, aby to za me pocitalo, ale nejak nemusim mit to graficky ukazovatko. Koukej, stejne to u me ukazuje blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.1.11 13:13

Aha, tak já na ukazovátka moc nekoukám, jen přečtu kolik komu je..Tak se těším co vyplodíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová