Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a nevíte, jak se dá změnit to datum na tom metříku? Píše se tam, že má 11 měsíců a pět dní, ale to nesedí. Narodila se 5. ledna, takže má 11 měsíců a jeden den
Nevíte jak to změním?
![]()
Já bych se taky přifařila s dotazem.. Jak udělat abych měla víc nežli tři metříky, mám totiž tři a přijde mi, že tam víc metříků nejde.. Už jsem to zkoušela a nějak mi to nešlo..
Banny.J píše:
Holky a nevíte, jak se dá změnit to datum na tom metříku? Píše se tam, že má 11 měsíců a pět dní, ale to nesedí. Narodila se 5. ledna, takže má 11 měsíců a jeden denNevíte jak to změním?
![]()
nezměníš, jak píšu výše, celýsvět počítá špatně
![]()
Tak také mám problém…malemu není rok a pet mesícu a jeden den,ale 8.11. mu teprve bude rok a pet měsíců
Ale co…aspon,ze tak ![]()
Zkus to přes Lilypie.com, tam to měří přesně
Klikni na jeden z mých metříků a tam si to nastavíš ![]()
m311 píše:
Já bych se taky přifařila s dotazem.. Jak udělat abych měla víc nežli tři metříky, mám totiž tři a přijde mi, že tam víc metříků nejde.. Už jsem to zkoušela a nějak mi to nešlo..
Nevím, jestli to jde s těmi tvými, ale Lylipie, které mám já jdou v té menší velikosti poskládat vedle sebe tak, jak je mám já ![]()
http://www.celysvet.cz/…6ac5f409.png
Vkládám BBCode. Datum jsem dala na 1. 12. 2011 a počítá mi to dobře.
Hotový metřík je třeba pro opravu vytvořit znovu.
Tereza
admin píše:
http://www.celysvet.cz/…6ac5f409.pngVkládám BBCode. Datum jsem dala na 1. 12. 2011 a počítá mi to dobře.
Hotový metřík je třeba pro opravu vytvořit znovu.
Tereza
Terezo, uvidíš sama časem, opravdu se prostě někdy přepočítá, tuším že předbíhá, už to holky někde řešily ![]()
Jojo předbíhá…dneska ještě vpoledne jsem tam měla 1rok,5měsíců a den a najednou už tam mám dva dny
Ale co, zase to tak závratné není
Celysvet.cz jsem vybrala,páč je to česky a anglicky neumím ani vzít za kliku ![]()
A ještě prosím, jak u te Lilypie udělám,abych tam neměla to Dur taddler…ale třeba Kubíčkovi je … ![]()