Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@filik No co to je toto.
Proč by to jako nevyšlo? Jen se těš na prcka.
Nene, právě po KETu zpátky na 1 tabletu.
To si tak taky minule měla?
Kéž by to vyšlo ![]()
Jo, měla jsem to taky tak. Hned po ketu jsem brala jednu tabletku, ale nepovedlo se to, tak jsem musela zase na odběry a tak mi to zvýšili na dvě až do testu. Jinak jsem to měla jak ty. Myslím, že kdyby to bylo málo, tak se to ani nepovedlo
…takže hlavu vzhůru ![]()
@filik To doufám já právě četla, že to embryo zabíjí, tak snad už teď ne a ty se hezky natáhni a mysli pozitivně. ![]()
Co myslíš, že zabíjí to embryo? To dělají ty NK buňky ne?
Snažím se ležet, ale malej mě stejně nenechá ![]()
@filik Jojo ty NK buňky, tak mám strach, aby to embryo třeba nějak neničily, když by to množství metypredu nebylo dostatečný, ale už to asi moc řeším.
Kolik, že je malýmu? ![]()
To snad ne
..to už máš týden po jedné tabletě a test ti sílí, takže ok
. Malému budou teď tři roky, tak moc klid doma nemám
a ještě teď marodí ![]()
@filik Tak to máš doma určitě živo, ale já věřím, že to vyjde.
Malej ti zaměstná hlavu. ![]()
No furt stejně…jak kdyby se nic nedělo
ale asi je brzo ještě. A co ty???
@filik Určitě je brzo.
Já taky furt nic, jak kdyby se nic nedělo, jsem z toho trošku nervózní. ![]()
Vůbec nic? Ani píchání v podbřišku, napnutá prsa? Já taky předtím nic neměla, neboj bude to dobrý
. A co test? // Jsou silnější
?
@filik Právě že fakt vůbec nic.
Prsa vůbec necítím, ani se nijak nezvětšila, podbřišek taky nic, žádné píchání, nic. Test jsem dělala, ale docela mě to nervuje, protože dělám testy od Dr. Maxe, mají se odečítat do 5 minut a mně trvá tak 4 minuty než se tam něco začne rýsovat.
Když ho porovnám během těch 5 minut s ostatníma testama, tak vypadá stejně, ne-li spíš slabší. Když pak test zaschne, tak je malilinko silnější, ale nevím čemu věřit.
Jsou to nervy, aby člověk náhodou neměl chvilku klid.
@filik Tak z toho asi nic nebude, test slábne.
Možná proto nemám žádné příznaky. ![]()
Ale mě nepřijde, že by slábla. A ms taky nemáš, takže si myslím, že je to v pohodě. A každý test přeci jen může ukázat jinak. // tam máš nádherný, takže neboj
…teď je to hrozná psychika co? Kolikrát možná lepší vydržet těch 14 dní a pak dělat test, jenže ono to nejde vydržet
. Já teda už úplně hysterčim že to nevyšlo
…asi to je tím, že je to poslední pokus
. Ale jsem teprve druhý den, tak to je jasný, že nemůžu nic poznat.
@filik Ms zatím nemám, ale je to šílenej nápor na psychiku, jestli zítra bude ještě slabší, tak nevím jak to rozdejchám.
Ty se neboj, ty máš ještě spousty času. ![]()