Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyhle začátky jsou hrozný
…člověk nic necítí, neví jestli je všechno v pořádku…ono to uteče neboj. Stejně pak budeš chodit na kontrolu jednou za měsíc, tak to teprv bude doba ![]()
@filik Dneska mi to běželo celou dobu v hlavě co jsem spala.
Asi se za těch 14 dní zblázním.
Myslím na tebe, ať to hlavně dobře dopadne. ![]()
@filik Ahojky, tak jak to u tebe dopadlo? Já začala dneska v noci hodně špinit a drží se mě to celej den.
Ze zoufalství jsem si změřila hcg a moc se mu nechce růst, tak nevím.
Ahojky… konečně píšu…nějak jsem neměla sílu to řešit. Nepovedlo se
…nějak tomu furt nemůžu uvěřit a nechápu co je zase špatně
. Holt budeme mít jen jedno dítě, ale je to těžký se s tím smířit. A ty si doma měříš sama HCG?? A kolik hodin máš??? Určitě to bude dobré…jdeš na kontrolu až toho 25.10? To špinění nemusí nic znamenat ![]()
@filik Neeee, tak to mě moc mrzí.
Do dalšího IVF už určitě nepůjdete? Nene doma ne, pracuju v nemocnici. V pátek jsem měla 3715, tak jsme v pondělí čekali cca 11 tis. a bylo jen 8500, ale tak snad je to ještě nějak v normě.
Na utz jdu až 25, tak holt musím počkat co se bude dít.
To už právě nechci
…nevím no. Musím si to asi nejdřív nechat projít hlavou. Ono to snad bude v pohodě…ta nejistota je blbá to znám. Určitě toho 25 bude vidět
uvidíš
musí to vyjít aspoň tobě
obě mít smůlu přeci nemůžeme.
@filik Nech si to pěkně projít hlavou a uvidíš časem.
Kéž by, ale kolikrát mám víc smůly než štěstí, tak uvidíme.
@filik Ahojky, já nevěděla jestli se tady ještě objevíš, tak už jsem ti nepsala.
Ono je to od začátku všechno trošku jinak. 3 dny jsem špinila, volala jsem 2 sestřičkám od gynekologů a jedné doktorce jestli se na mě nepodívají, všichni tvrdili, že je to v pohodě a nemám otravovat. 4 den jsem dostala šílené bolesti do podbřišku, nemohla jsem ani chodit, bylo mi na zvracení a na omdlení, věděla jsem, že budu krvácet. A taky že jo. Jasná čerstvá krev, valila ze mě ve velkém.
Do hodiny se na mě podíval doktor a řekl mi, že prcek je na místě, tluče mu srdíčko, ale mám 2 hematomy. Následovala hospitalizace, za 4 dny udělali další ultrazvuk a zhodnotili, že hematom je 0,8cm a vstřebává se a že můžu jít ležet domů, tak já šťastná, že to bude dobré. Teď ve čtvrtek jsem šla ke svému gynekologovi a ten mi řekl, že tam mám hematom přes celou dělohu velikosti 1×4cm, takže situace je dost nejistá, musím jenom ležet a doufat. ![]()
Šmankote
…to tedy taky nemáš jednoduchý. A to ten hematom může ublížit miminku???
@filik Ano může, když se utrhne, tak ho může strhnout s sebou a nebo když se bude zvětšovat, tak ho zdeformuje. ![]()
Ježíš
…snad to bude dobrý. Moc ti to přeju
. A kdy jdeš zase na kontrolu??? Tak jsi na neschopence, viď?
@filik Děkuji.
Ano jsem na neschopence a jenom ležím, už přes týden a doktor řekl, že mě vidí minimálně do 12tt doma na neschopence, tak kdo ví jak to se mnou bude.
A jak se cítíš ty?