Metypred a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
11.10.18 13:31

Tyhle začátky jsou hrozný :lol: …člověk nic necítí, neví jestli je všechno v pořádku…ono to uteče neboj. Stejně pak budeš chodit na kontrolu jednou za měsíc, tak to teprv bude doba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
11.10.18 13:49

@filik Dneska mi to běželo celou dobu v hlavě co jsem spala. :lol: Asi se za těch 14 dní zblázním. :lol: Myslím na tebe, ať to hlavně dobře dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
15.10.18 17:01

@filik Ahojky, tak jak to u tebe dopadlo? Já začala dneska v noci hodně špinit a drží se mě to celej den. :( Ze zoufalství jsem si změřila hcg a moc se mu nechce růst, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.10.18 11:33

Ahojky… konečně píšu…nějak jsem neměla sílu to řešit. Nepovedlo se :,( …nějak tomu furt nemůžu uvěřit a nechápu co je zase špatně :,( . Holt budeme mít jen jedno dítě, ale je to těžký se s tím smířit. A ty si doma měříš sama HCG?? A kolik hodin máš??? Určitě to bude dobré…jdeš na kontrolu až toho 25.10? To špinění nemusí nic znamenat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.10.18 11:56

@filik Neeee, tak to mě moc mrzí. :( Do dalšího IVF už určitě nepůjdete? Nene doma ne, pracuju v nemocnici. V pátek jsem měla 3715, tak jsme v pondělí čekali cca 11 tis. a bylo jen 8500, ale tak snad je to ještě nějak v normě. :roll: Na utz jdu až 25, tak holt musím počkat co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.10.18 12:10

To už právě nechci :( …nevím no. Musím si to asi nejdřív nechat projít hlavou. Ono to snad bude v pohodě…ta nejistota je blbá to znám. Určitě toho 25 bude vidět :srdce: uvidíš ;) musí to vyjít aspoň tobě :hug: obě mít smůlu přeci nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.10.18 16:46

@filik Nech si to pěkně projít hlavou a uvidíš časem. :hug: Kéž by, ale kolikrát mám víc smůly než štěstí, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.10.18 17:46

Určitě to bude dobrý :hug: 25 určitě nápis, budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.10.18 19:31

@filik Děkuji a drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.10.18 16:49

Ahojky, tak jak ti dopadla ta kontrola, dobrý??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.10.18 17:09

@filik Ahojky, já nevěděla jestli se tady ještě objevíš, tak už jsem ti nepsala. :oops: Ono je to od začátku všechno trošku jinak. 3 dny jsem špinila, volala jsem 2 sestřičkám od gynekologů a jedné doktorce jestli se na mě nepodívají, všichni tvrdili, že je to v pohodě a nemám otravovat. 4 den jsem dostala šílené bolesti do podbřišku, nemohla jsem ani chodit, bylo mi na zvracení a na omdlení, věděla jsem, že budu krvácet. A taky že jo. Jasná čerstvá krev, valila ze mě ve velkém. :( Do hodiny se na mě podíval doktor a řekl mi, že prcek je na místě, tluče mu srdíčko, ale mám 2 hematomy. Následovala hospitalizace, za 4 dny udělali další ultrazvuk a zhodnotili, že hematom je 0,8cm a vstřebává se a že můžu jít ležet domů, tak já šťastná, že to bude dobré. Teď ve čtvrtek jsem šla ke svému gynekologovi a ten mi řekl, že tam mám hematom přes celou dělohu velikosti 1×4cm, takže situace je dost nejistá, musím jenom ležet a doufat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.10.18 18:34

Šmankote :( …to tedy taky nemáš jednoduchý. A to ten hematom může ublížit miminku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.10.18 19:37

@filik Ano může, když se utrhne, tak ho může strhnout s sebou a nebo když se bude zvětšovat, tak ho zdeformuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.10.18 21:09

Ježíš :,( …snad to bude dobrý. Moc ti to přeju :hug: . A kdy jdeš zase na kontrolu??? Tak jsi na neschopence, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.10.18 21:16

@filik Děkuji. :kytka: Ano jsem na neschopence a jenom ležím, už přes týden a doktor řekl, že mě vidí minimálně do 12tt doma na neschopence, tak kdo ví jak to se mnou bude. :nevim: A jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí