Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co budou dělat s tou bouli?? No hele nevidím to
…ani nemám chuť testovat
@filik Nic, to se časem vstřebá.
Teď to holt bude bolet. Ale no tak, hlavu vzhůru, já na tom byla stejně a podívej, prcek bojuje. ![]()
@filik 10 den po KET bys mohla zkusit test ne? Nebo chceš počkat až na 14 den?
Tak zítra je to teprve 7 den…ještě počkám do toho 10 dne a pak uvidím jake budu mít odhodlání ![]()
@filik Jojo já vím, ještě máš čas, to jen já testovala jak blázen moc brzo.
10 den ti budu držet palce, jestli se odhodláš.
A mysli pozitivně, podívej se na mě, šla jsem si udělat test, abych si potvrdila, že to nevyšlo. ![]()
Já vím, děkuju moc za podporu
. A co ty, jak se cítíš? Nějaké příznaky už jsou? A kdy jdeš zase na kontrolu?
@filik Na první kontrolu se budu objednávat až zítra a dneska jsem nějaká unavená a není mi moc dobře, ale nevím jestli jsem se nepřetáhla v práci.
Co ty? Jak se cítíš?
Hlavně netahej nic těžkého, ať si ještě neublížíš. No já furt nic, chvilkama si namlouvám, že mě trochu pobolívá podbříšek, ale fakt je to že si to v hlavě spíš vyvolávám. Jenže teď už to může být taky na ms a tu mi drží asi léky.
@filik Já si myslím, že to tam bude, ty seš úplně stejnej pesimista jako já.
![]()
Hm…jsem fakt už na nerva
…bojím se testovat, v noci se mi zdá o tom jak koukám na negativní test
…fakt děs. Kéž by si měla pravdu ![]()
@filik Já ti fakt rozumím, akorát já prostě chtěla mít jasno a udělala test. Uvidíš jak se na to budeš cítit. ![]()
Ahojky, no vůbec nic se neděje
…nemám vůbec žádný příznak. Já vůbec nemám chuť testovat, mám strach že budu děsně zklamaná
A co ty? Už máš nějaký příznak? A kdy jdeš k Dr?
@filik Nemám žádnej příznak, už začínám fakt stresovat, protože není ani jeden náznak, že jsem těhotná. Dneska jsem volala sestřičce a chtěla mě objednat taky až jako v CARu na přelom říjen/listopad, tak jsem jí řekla jestli by to nešlo dřív, tak teda o týden a jdu stejně až 25.10. Nevím jak do té doby vydržím. ![]()