Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@filik Ahojky, moc děkuji za optání.
Dneska jsem měla úplnou paniku, že se to nepovedlo, že jsem se odpoledne prostě zvedla a šla udělat test, ať mám jasno. Poprvé v životě jsem viděla něco jako druhou čárku.
S manželem jsme to obrečeli. Když test zaschl, tak ještě zeslábl, ale myslím, že tam něco je. ![]()
Wow … je to tam
to je skvělý
gratulace obr veliká!!!! A ty nenapíšeš
…takové skvělé zprávy
![]()
@filik Já se moc omlouvám.
Já jsem udělala test a šla to s manželem rozdýchat ven na procházku a když jsem přišla, tak už si psala.
Snad se pěkně vrtá a bude se vyvíjet jak má. ![]()
No to si piš, že se zavrtává a teď už jen a jen poroste
. A kdy jdeš na krev? Za týden až viď? A co příznaky, máš nějaké???
@filik Na krev právě až za týden 8.10. Příznaky právě nemám vůbec žádné, proto jsem tak hysterčila, nemám ani trochu citlivý prsa, podbřišek úplně v pohodě, nic necítím. Jediné co, ale to asi nemá s těhotenstvím nic společného je, že mě trošku bolí hlava. Snad to bude dobré.
Zítra jedu zase na akupunkturu. ![]()
No vidíš…já ti to říkala
. Mě totiž tenkrát taky vůbec nic nebylo a // tam byly. Hele mám radost a moc ti to přeju. Hlavně at je vše v pořádku
.
@filik Děkuji, ale radovat se koukám nemůžu.
Před půl hoďkou jsem byla na záchodě a v pohodě a teď jsem se šla vykoupat, že zavedu utrogestan a najednou koukám hnědo červená krev. ![]()
Néé…to neblázni. To se hnízdí!! Není to čistá krev ne? A nedala sis horkou vanu, že ne ????
@filik Nene, já se sprchuju. Já nevím, v téhle době už začínám špinit a rozjíždí se mi ms. ![]()
Věř tomu, že se hnízdí. Pokud se nerozjede jasná krev, tak je to v pohodě. Ve všech diskusích jsem četla, že to nic neznamená, neboj se bude to dobrý
. Test máš pozitivní, takže ms to být nemůže ![]()
@filik To doufám, snad to nebyl falešňák, z tohodle by se jeden picnul. ![]()
Určitě nebude
…mě říkal i Dr že kdybych začala špinit, tak že to vůbec nic neznamená pokud se nerozjede klasická MS. A ty máš test pozitivní takže se hnízdí!! Kdyby byl negativní tak to by byla jiná. Uvidíš…bude to dobrý
![]()