Metypred a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
27.9.18 20:43

@filik Bylo, tak snad nám to vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 18:16

Ahojky, tak jak se máš? Cítíš se dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 18:42

@filik Ahojky, moc děkuji za optání. ;) Dneska jsem měla úplnou paniku, že se to nepovedlo, že jsem se odpoledne prostě zvedla a šla udělat test, ať mám jasno. Poprvé v životě jsem viděla něco jako druhou čárku. 8o S manželem jsme to obrečeli. Když test zaschl, tak ještě zeslábl, ale myslím, že tam něco je. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 18:44

@filik V úterý na tebe budu hrozně moc myslet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 18:55

Wow … je to tam :hug: to je skvělý :srdce: gratulace obr veliká!!!! A ty nenapíšeš :cert: …takové skvělé zprávy :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 19:11

@filik Já se moc omlouvám. :oops: Já jsem udělala test a šla to s manželem rozdýchat ven na procházku a když jsem přišla, tak už si psala. :) Snad se pěkně vrtá a bude se vyvíjet jak má. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 19:24

No to si piš, že se zavrtává a teď už jen a jen poroste :srdce: . A kdy jdeš na krev? Za týden až viď? A co příznaky, máš nějaké???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 19:38

@filik Na krev právě až za týden 8.10. Příznaky právě nemám vůbec žádné, proto jsem tak hysterčila, nemám ani trochu citlivý prsa, podbřišek úplně v pohodě, nic necítím. Jediné co, ale to asi nemá s těhotenstvím nic společného je, že mě trošku bolí hlava. Snad to bude dobré. :srdce: Zítra jedu zase na akupunkturu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 20:00

No vidíš…já ti to říkala :palec: . Mě totiž tenkrát taky vůbec nic nebylo a // tam byly. Hele mám radost a moc ti to přeju. Hlavně at je vše v pořádku :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 20:05

@filik Děkuji, ale radovat se koukám nemůžu. :,( Před půl hoďkou jsem byla na záchodě a v pohodě a teď jsem se šla vykoupat, že zavedu utrogestan a najednou koukám hnědo červená krev. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 20:09

Néé…to neblázni. To se hnízdí!! Není to čistá krev ne? A nedala sis horkou vanu, že ne ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 20:17

@filik Nene, já se sprchuju. Já nevím, v téhle době už začínám špinit a rozjíždí se mi ms. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 20:23

Věř tomu, že se hnízdí. Pokud se nerozjede jasná krev, tak je to v pohodě. Ve všech diskusích jsem četla, že to nic neznamená, neboj se bude to dobrý :hug: . Test máš pozitivní, takže ms to být nemůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
30.9.18 20:26

@filik To doufám, snad to nebyl falešňák, z tohodle by se jeden picnul. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.9.18 20:37

Určitě nebude ;) …mě říkal i Dr že kdybych začala špinit, tak že to vůbec nic neznamená pokud se nerozjede klasická MS. A ty máš test pozitivní takže se hnízdí!! Kdyby byl negativní tak to by byla jiná. Uvidíš…bude to dobrý :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí