Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zatím zpoždění jen tři dny, ale vždycky když nechci tak přijde hned a zase naopak
. Ty jsi 6 dní špinila a pak teprve přišla MS?? To bych pak ani nevěděla který je 1den cyklu ![]()
@filik Jo přesně tak, už jsem byla tak zoufalá, že jsem nevěděla jestli už sem to neprošvihla. 7 den se ms spustila, ale hrozně slabě, tak sem pak mluvila s doktorem a proto říkal, ať výjimečně přijedu dřív. Prostě když se daří, tak se daří.
Nahřívej si břicho. ![]()
To bych měla taky nerva
, hlavně že to bylo na ultrazvuku dobrý. Zase další měsíc čekat
. Mě už to čekání leze na nervy. Dneska zatim zase nic…zkusím večer vanu a víno. A co bereš na stimulaci? Estrofem a utrogestan?
@filik Viď a ještě když bereme ty kortikoidy.
Dej si pekne vanu vínečko a to by bylo, aby tetka nepřijela.
Jojo, zatím jen estrofem 3×2mg a od 19.9. ještě utrogestan. ![]()
No jo, máme to úplně stejně ty léky, taky to tak mám rozepsané. Hele a pozoruješ na sobě něco z těch kortikoidů?
@filik No ze začátku mi bylo dost blbě od žaludku, protože lékařka mi napsala ráno, event. po jídle. Tak sem myslela brát to nalačno, ale pak mi v lékárně řekli ať neblbnu, že je to poměrně agresivní a bude mi špatně, což mi i bylo. A jsem asi víc unavená, jinak snad nic, co ty?
Já to mám taky ráno po jídle, a nic mi to nedělá. Jen se mi po těle začínají objevovat malinké bradavičky…nevím jestli to má něco společného s kortikoidama
dřív jsem to neměla. Snad to pak zmizí
. A teď to teda bereš po jídle ráno? A když bereš ten metypred tak zároveň bereš i ten estrofem? Nebo dáváš časový odstup?
@filik Já si ráno šupnu euthyrox na štítnou (mám to jen tak pro jistotu), pak se najím a dám si metypred a hned za to šupnu i ten estrofem. Snad se to nijak nepere, ale vzhledem k tomu, že se mám brát ráno, odpoledne, večer, tak ať tu první dávku neberu kdo ví kdy.
Bradavičky? O tom sem neslyšela, ale máme trochu utlumenou imunitu, takže to může být důsledek toho.
Jo tak dobrý, já abych věděla jak to brát…je fakt, že bych ho pak brala kdoví kdy. A když to takhle píšou, tak to spolu asi neškodí.
No jo, malinké, taky si právě myslím, že jak mám utlumenou imunitu, tak by to mohlo být z toho.
@filik Určitě bude, já hlavně doufám, že kdybych pak byla těhotná, že to bude dobré a budu to moct vysadit.
No v prvním těhotenství jsem ten hnus vysazovala až někdy v 16 týdnu
ale tak hlavně když to pomůže. Teď musíme myslet pozitivně ![]()
@filik A prcek není třeba náchylnější? Já bych to nejradši nebrala vůbec, ale zase kdyby to pak kvůli tomu nevyšlo, tak si to budu vyčítat.
Mě Dr vysvětlil, že kdybych to nebrala, tak se mi ani nepodaří otěhotnět. Že mám tu imunitu moc vysokou a asi je to pravda, když se to za těch XXX let nepovedlo přirozeně. Ne, mrňous je úplně v pohodě ![]()
Já se furt na něco hloupě ptám, ale kolikátý den cyklu jdeš na ten ket? Já totiž z minula už nemám ten protokol a nepamatuju si to
…zase abych si to dokázala trochu nějak vypočítat až přijde MS
@filik Vážně?????
Mně řekla paní primářka, že to je lehce zvýšené a že by to jako ani neřešila, že to řeší až od 18%, ale že mi to dá pro jistotu. Tak myslíš, že to může být jeden z důvodů proč sem nikdy neotěhotněla? Jen se ptej, já se taky furt na něco ptám.
Já jdu 19 DC. ![]()
No jo, prý jo. A fakt u nás celou dobu nic i kdybych se asi postavila na hlavu
. Tak asi náleží jak dlouho jste se snažili, nevím, ono taky záleží na spoustu jiných faktorů
.
Teď už si to aspoň vypočítám ![]()