Metypred a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
15.9.18 23:11

No zatím zpoždění jen tři dny, ale vždycky když nechci tak přijde hned a zase naopak :zed: . Ty jsi 6 dní špinila a pak teprve přišla MS?? To bych pak ani nevěděla který je 1den cyklu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 07:58

@filik Jo přesně tak, už jsem byla tak zoufalá, že jsem nevěděla jestli už sem to neprošvihla. 7 den se ms spustila, ale hrozně slabě, tak sem pak mluvila s doktorem a proto říkal, ať výjimečně přijedu dřív. Prostě když se daří, tak se daří. :zed: Nahřívej si břicho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 08:26

To bych měla taky nerva :think: , hlavně že to bylo na ultrazvuku dobrý. Zase další měsíc čekat :zed: . Mě už to čekání leze na nervy. Dneska zatim zase nic…zkusím večer vanu a víno. A co bereš na stimulaci? Estrofem a utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 09:30

@filik Viď a ještě když bereme ty kortikoidy. :think: Dej si pekne vanu vínečko a to by bylo, aby tetka nepřijela. :mrgreen: Jojo, zatím jen estrofem 3×2mg a od 19.9. ještě utrogestan. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 11:31

No jo, máme to úplně stejně ty léky, taky to tak mám rozepsané. Hele a pozoruješ na sobě něco z těch kortikoidů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 11:37

@filik No ze začátku mi bylo dost blbě od žaludku, protože lékařka mi napsala ráno, event. po jídle. Tak sem myslela brát to nalačno, ale pak mi v lékárně řekli ať neblbnu, že je to poměrně agresivní a bude mi špatně, což mi i bylo. A jsem asi víc unavená, jinak snad nic, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 17:22

Já to mám taky ráno po jídle, a nic mi to nedělá. Jen se mi po těle začínají objevovat malinké bradavičky…nevím jestli to má něco společného s kortikoidama 8o dřív jsem to neměla. Snad to pak zmizí :zed: . A teď to teda bereš po jídle ráno? A když bereš ten metypred tak zároveň bereš i ten estrofem? Nebo dáváš časový odstup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 17:24

@filik Já si ráno šupnu euthyrox na štítnou (mám to jen tak pro jistotu), pak se najím a dám si metypred a hned za to šupnu i ten estrofem. Snad se to nijak nepere, ale vzhledem k tomu, že se mám brát ráno, odpoledne, večer, tak ať tu první dávku neberu kdo ví kdy. :) Bradavičky? O tom sem neslyšela, ale máme trochu utlumenou imunitu, takže to může být důsledek toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 17:54

Jo tak dobrý, já abych věděla jak to brát…je fakt, že bych ho pak brala kdoví kdy. A když to takhle píšou, tak to spolu asi neškodí.
No jo, malinké, taky si právě myslím, že jak mám utlumenou imunitu, tak by to mohlo být z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 19:49

@filik Určitě bude, já hlavně doufám, že kdybych pak byla těhotná, že to bude dobré a budu to moct vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 19:56

No v prvním těhotenství jsem ten hnus vysazovala až někdy v 16 týdnu :roll: ale tak hlavně když to pomůže. Teď musíme myslet pozitivně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 20:00

@filik A prcek není třeba náchylnější? Já bych to nejradši nebrala vůbec, ale zase kdyby to pak kvůli tomu nevyšlo, tak si to budu vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 20:15

Mě Dr vysvětlil, že kdybych to nebrala, tak se mi ani nepodaří otěhotnět. Že mám tu imunitu moc vysokou a asi je to pravda, když se to za těch XXX let nepovedlo přirozeně. Ne, mrňous je úplně v pohodě ;)
Já se furt na něco hloupě ptám, ale kolikátý den cyklu jdeš na ten ket? Já totiž z minula už nemám ten protokol a nepamatuju si to :( …zase abych si to dokázala trochu nějak vypočítat až přijde MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
16.9.18 20:30

@filik Vážně????? 8o Mně řekla paní primářka, že to je lehce zvýšené a že by to jako ani neřešila, že to řeší až od 18%, ale že mi to dá pro jistotu. Tak myslíš, že to může být jeden z důvodů proč sem nikdy neotěhotněla? Jen se ptej, já se taky furt na něco ptám. ;) Já jdu 19 DC. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.9.18 20:49

No jo, prý jo. A fakt u nás celou dobu nic i kdybych se asi postavila na hlavu :oops: . Tak asi náleží jak dlouho jste se snažili, nevím, ono taky záleží na spoustu jiných faktorů :zed: .
Teď už si to aspoň vypočítám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital