Metypred a alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
16.9.18 20:57

@filik A u vás jiný problém není? Snažíme se 3 roky a nikdy ani náznak, že bych byla těhotná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 06:37

@Janča209 U nás žádný jiný problém není…nebo aspoň o ničem nevím. Jen ta imunita. Nedávno jsem byla na kontrolních odběrech a prý ono záleží na spoustě jiných faktorů na které oni ani nepřijdou…fakt povzbuzující :cert: . My už celkově šest let… je to děsný, to čekání, nervy, léčba…a ještě to stojí tolik peněz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 07:33

@filik Vážně?? Na žádný jiný problém se nepřišlo??? 8o A zkoušeli jste to přirozeně s kortikoidama? Nebo je máš jen na IVF? Já mám ještě strach, aby se bobek zavrtal, abych neměla nějakou blbou sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 07:58

No o ničem jiném nevím :( …no a přirozeně s kortikoidama taky nic. Ale to je problém jelikož mi je žádný Dr nenapíše, jen na IVF.
Tak tu sliznici oni vidí na ultrazvuku..ta by měla být v pohodě, neboj. Navíc jdeš teď ještě na tu gyndu, tak tam ti taky řekne ;) . A co ti říkal po ketu, že máš tři dny ležet????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 09:17

@filik To je divné, že se to nepovedlo. :think: KET jsem ještě nikdy neměla, tak uvidím co mi řeknou a po ET mi tehdy neřekli nic, protože asi ani nevěřili, že by to zvládlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 10:44

No nevím kde ještě může být problém :,( …ale furt si říkám, že když se to povedlo jednou, tak musí i podruhé :,( . Tak uvidíš co ti řeknou na tom ketu, já měla mít tři dny klid. Taky záleží jak embryo přežije rozmražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 17:14

@filik Vám se to určitě povede i podruhé, to u nás je to horší. :( Já si brala někdy před 2 měsícema dovču a zrovna to vyšlo na KET, tak se budu válet doma v klidu a nikdo nebude nic vědět. Je mi jasný, že se ještě může špatně rozmrazit a nebo nemusí pokračovat ve vývoji. :( I s tím počítám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 19:09

No teď v červnu se nám to taky nepovedlo s to jsem brala vše co teď…tak se modlím…a taky je to poslední embryo co máme :zed: . Neboj taky se vám to povede! Neboj to embryo přežije a bude se vyvíjet dobře :palec: musí! A kdyby bylo nejhůř, rozmrazí druhý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 19:31

@filik Doufám, že se nám oběma podaří. :hug: Však si to taky zasloužíme. ;) Už přišla ms nebo furt nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 19:53

To by bylo dobrý viď :potlesk: :hug:
No jo, přišla :palec: …tak od zítra začínám s tou horou léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 20:07

@filik Juchu juchu, taková zásadní věc a ty nic neřekneš. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 20:15

No viď :dance: …a já řeším všechno ostatní. Počítala jsem to na začátek října bude ket. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 20:24

@filik Tak super, budeme od sebe 14 dní. ;) Hlavně ať do dobře dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.18 20:34

No vlastně ty už budeš vědět výsledek a já na to teprve půjdu…ale i tak…bude to super když by to oboum vyšlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.9.18 20:48

@filik Jako na jednu stranu si říkám, že to vyjde, na druhou stranu mám strach. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí