Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já taky, snažím se na to nemyslet, ale ono to nejde. Furt si říkám musí to vyjít! Hodíme nohy nahoru a budeme věřit
Večer se mi vždycky zda jak koukám na ten pozitivní těhu test
…už mi z toho hrabe ![]()
@filik Z toho si nic nedělej, já už zase v duchu vybírám jméno a pak si vždycky říkám, že je to opravdu hodně předčasný. Musí nám to vyjít. ![]()
@filik Ahojky, moc se omlouvám, že jsem nenapsala, ale musela jsem si pobrečet a trošku se vzpamatovat.
Vůbec to nechápu, ale 9 DC jsem měla sliznici 6,67mm a dneska 16DC mi doktor řekl, že mám sliznici 7mm, což je prý docela nízké.
Nevěděla jsem co dělat, jestli narychlo volat do centra a zrušit KET. Než jsem se vzpamatovala, tak už stejně bylo po pracovní době, takže v pondělí to absolvuju, ale velké šance asi nemám. ![]()
@filik Mám pocit, že nám asi není přáno a budu se s tím muset smířit, jen zatím nevím jak. Ptala jsem se jestli je šance, že ještě povyroste a doktor mi řekl, že když už beru utrogestan, tak už růst nebude.
Nevím za co tohle všechno mám, při stimulaci málo folikulů, manžel špatnou genetiku, já zvýšený NK bundy, nízká sliznice, prostě jsem celá nějaká vadná a jak jsem kolikrát tady na emiminu četla, takové ženské prostě asi nemají mít děti… asi mají pravdu..
Ahojky, to je mi vážně moc líto
, jak je to možný??? Ono u nás před ketem sliznici už nekontrolují, tak je možný že kolikrát se to nepovede i z tohoto důvodu
. A v kolik tam máš v pondělí jet? Je to smutný, ale pokud víš že ta sliznice je nízká, tak bych tam zavolala hned brzo ráno v pondělí a zeptala bych se. Je to škoda pokusu, jak embrya, tak i peněz
. A je lepší jít o měsíc dýl než zbytečně. Hele a to že takové ženy nemají mít děti neříkej, to není pravda. Vždyť by se u vás to méně mělo určitě jako v bavlnce. Prostě někomu není přáno mít dítě na první vrz. Kolem mě všechny kamarádky otěhotní hned a bez problémů a já si taky říkám, že mi nebylo přáno a musím podstupovat takové věci ![]()
@filik Vůbec nevím, je pravda, že já měla u IUI vždycky sliznici max 7,5mm, takže asi víc nezvládnu. Asi už to nechám být, někde jsem na netu četla, že úplně nejmíň je 6 a hodně záleží na kvalitě embrya a hlavně jestli má sliznice 3 vrstvy. Omlouvám se, že tady přináším negativní energii, ale trošku mě to semlelo. Dneska jsem slavila 30 narozeniny a babička mi ještě řekla, že jsem stará, tak to na mě nějak padlo. ![]()
To mě nikdy Dr neřekl kolik mám sliznici, teď se zkusím zeptat. Nikdy mě nenapadlo, že by ta sliznice pak nenarostla
.
Ještě nehazej flintu do žita. Třeba se to povede…a když ne, tak za měsíc určitě
. No jo, jak je ženský 30 tak je považována za starou nebo co…to znám
. Měla jsem to stejně. Nenech se otrávit a snaží se na to nemyslet ![]()
@filik Tam jí máš určitě dobrou a vůbec ti to neříkají.
Já právě čekala, že když mám na ní léky, že to bude dobré. Důležité ale prý je, ať je hlavně 3vrstvá. Je toho poslední dobou nějak moc, špatná genetika, zdravá jen 3 embrya s klesající kvalitou a do toho tohle. Já sama vím, že už nejsem nejmladší, ale já první dítko plánovala ve 27 letech, nemůžu za to, že se nám 3 roky nedaří.
Moc ti děkuji za podporu. ![]()
Ale je zvláštní, že to třeba pak ještě nekontrolují
… A to asi na ultrazvuku nepoznají jestli je 3 vrstvách, viď??? To už bych asi chtěla moc. Já už po těch všech zmařených pokusech zjišťuju co všechno by se dalo zjistit než to zase podstoupím. Věřím, že to je pro tebe teď náročný. Člověk se na to snaží nemyslet, ale ono to nejde. Ta touha po dítku je veliká. Mě už stresují i ty všechny kočárky okolo co vidím
. Nesmíme to vzdát ![]()
@filik Zjistí, v Brně mi říkali, že má 3 vrstvy, doktor mi je i nějak ukazoval, ale teď na preventivce mi doktor neřekl vůbec nic, tak nevím. Mně hlavně stresuje to jak mi všichni řeknou, že jim to vyšlo na první, druhej šťouch a někdo se tady snaží několik let a má okolo tolik trápení, vůbec nevím, čím si to zasloužíme. Ale neboj, u tebe to vyjde, věřím tomu, jedno dítko už doma máš a teď bude sourozenec. ![]()
No vidíš, tak máš 3 vrstvou sliznici, to je hlavní. Ještě to nevzdávej. Od pondělí hoď nohy nahoru a ono to třeba klapne
. No přesně…taky mě to štve, všichni si jednou vrznou a hned chovají. A doma pak ty blbý kecy, že nebudeme mít druhý dítě
. Mě jen zaráží, že se to nepovedlo už teď v červnu
ale s tím už nic nenadělám a budu se snažit na to nemyslet.
@filik Musíme obě doufat, ono nám stejně nic jiného nezbyde. ![]()
Přesně tak…nic jiného stejně už dělat nemůžeme. Teď se mi zdá, že na mě leze nějaké nechlazení, tak taky nevím jestli to teď podstupovat. Zítra budu držet palce