Mezinárodní jméno pro chlapce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
4.12.18 09:42

Thomas, Michael, Eric, Roman, Christian, Peter, Tobias, Jonas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj, cekame miminko a prave vybirame jmeno pro chlapecka. Zijeme trvale v zahranici a jeste nevime, jestli se nekdy budeme do CR dlouhodobe vracet. Mame kratke bezne ceske prijmeni a hledame nejake univerzalni krestni jmeno, ktere se hodi do ciziny i do CR. Moc dekuju za vsechny tipy a napady. :hug: :)

Znám dva páry s dětmi, které jsou „mezinárodní“. Kluci se jmenují Oskar (Oscar) a Lukáš - tam nevím, zda mají českou verzi či anglickou. Oba páry mají anglické příjmení.

Jinak v podstatě to co radili ostatní - David, Martin, Patrik,… Nebo by i šel Tomáš, Filip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.18 09:57
@Anonymní píše:
Já mám Adriana a Theodora, příjmení máme české. Moc se mi líbí Timothy, ale to by bylo divné. My tedy žijeme v Čechách, ale zase otázkou je, jestli napořád. Také jsme vybírali univerzální.

Tak ja mam Timothyho a typicke ceske prijmeni. Dneska je to jedno

• Citovat
  • Upravit
6557
4.12.18 10:15
@Anonymní píše:
Tak ja mam Timothyho a typicke ceske prijmeni. Dneska je to jedno

Manzel chtel jmeno Tim, ale nase prijmeni zacina take na Tim, tak to by se moc nehodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
4.12.18 10:17

Jeste mne napada Robin, v Holandsku pouzivane hlavne pro kluky, ale s dcerou chodi na gymnastiku i dve holky Robin. V zahranici dost pouzivane, v CR uz snad obcas take?
Dale Alan, Adam, Max, Richard a v Holandsku velmi oblibene jmeno Milan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
4.12.18 10:23

@lexxie no jasneee robin z jak jsem potkal vasi matku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
4.12.18 10:50

My jsme cesko/anglicka rodina zijici v Anglii a pro kluka jsme meli jmeno Max. A taky jme meli ve vyberu Dominik :srdce: , Ben,

Spousta Cechu/ Slovaku kolem me taday v Anglii davaji hodne Adam, Alexander, Oliver, Lucas, Thomas, Daniel. Znam I Lukash a uplne v phode to Anglicani vyslovuji.
Jeste me napada Albert, ten se taky vyslovuje skoro stejne. Nebo Bruno
Taky zalezi, kde zijes treba najdes I neco mistniho co se stejne cte I v Cechach. Me se treba moc libi Italska jmena :) a nebo recky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
4.12.18 11:55

@Danus1 Tak Bruna ma bratranec v Cesku k typicky ceskemu prijmeni. Pribuzenstvo si po pocatecnim soku zvyklo. :) Dominik je take jmeno, ktere se stejne/podobne vyslovuje i v cizine i v CR.

Mne se take moc libi italska jmeno napr. Matteo, Eugenio, Giulio, Enrico, nebo i anglicka Jayden, Matthew, Taylor, Justin, Jim, Jesse atd.., ale nevim, jak jsou pouzitelna v CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
4.12.18 12:02

@zuz1206 Tak to neznam, tam byl Robin kluk, nebo holka? Mne se Robin libi vic, nez Robert. Robert se da take pouzit ve vice zemich, stejne jakok Fabian, Frederik. Dale zde znam Marcel a Nico.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 12:18

Moc dekuju, spousta bajecnych navrhu, hned se nam bude lepe vybirat. :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.18 13:21
@zuz1206 píše:
bozeeee, to jsou me dve jmena…krasne!!! jak volate na toho adriana? i kdyz ja bych asi dala adrien, ale to je to same skoro:D

:D Říkáme mu Áďo, Áďí, Adrianku a brácha na něj volá Ájí. :lol: Ta varianta s E by nám nešla k příjmení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.18 02:53

Zalezi v jake state zijete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.18 03:02
@lexxie píše:
Alex je manzel /holandan/, tady je to pomerne caste jmeno, v anglicky mluvicich zemich asi taky, ale v CR jsem zatim moc neslysela. Je ale fakt, ze uz je asi take castejsi.Kamaradka Slovinka chtela jmena, ktera by byla prijatelna jak pro Holandsko, tak i pro Slovinsko a dala Simon a Julian.

Alex je caste jmeno v Holand? Jses si jista ze nebydlis v Rusku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6557
6.12.18 21:06
@Anonymní píše:
Alex je caste jmeno v Holand? Jses si jista ze nebydlis v Rusku? :lol:
:mrgreen: Alex nebo Alexander tu celkem obvykle je. Samozrejme, ze jsou popularnejsi jmena. V roce 2018 jsou top 3 - Lucas, Noah, Levi. Milan je v top 10. Takze dnes to je uz uplne jedno, jake ma jmeno puvod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.12.18 21:23

Třeba Erik, to je taky takové univerzální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze