Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eM88 píše: Více
Je hezké vidět váš zájem o tuto metodu na internetu, ale možná se budu opakovat – tohle směřujte přímo na kliniku, kde vám poskytnou veškeré informace i potřebné dokumenty k zákroku. Určitě tady nebudu zveřejňovat papíry, které mám. Věřím, že pokud vás tato metoda opravdu zajímá a chystáte se ji podstoupit, kliniku sama kontaktujete, i když ji mate daleko ☺️
@Petra722 píše: Více
Neptám se na nic, na co byste nemohla odpovědět… Ano, asi si musím zjistit informace jinde.
Jinak dle Instagramu jste prsa před zákrokem měla úměrná vaší postavě. Nerozumím tedy tomu, jak můžete psát o chlapeckém hrudníku, to je plochý hrudník. Podrývání sebevědomí jiných žen typu „holky, styďte se za svá malá prsa nebo za prsa po kojení“ bohužel využívají kliniky k propagaci.
Chcete po mně sdílet dokumenty, které mi poskytla klinika, což já nechci sdílet veřejně.
Každá žena vnímá svá prsa jinak. Já to vnímala tak, že jsem žádná prsa neměla. Někdo jiný by mohl být spokojený s tím, co jsem měla, ale já jsem upřímně cítila, že žádná prsa nemám. Sama tedy vím, jaké to je mít malá prsa, a rozhodně bych nikomu nepodrývala sebevědomí. Opravdu bych tohle v životě neudělala.
Plastická operace má smysl v případě, kdy jsou prsa nevyvinutá nebo prázdná po kojení. Dále při rekonstrukcích prsou např. po rakovině.
Právě tím, že si klinika pro prezentaci nové metody vybere klientku vašeho typu, dává ostatním informaci, že když mají prsa menších velikostí, tak je na nich něco špatně. Ale je logické, že když je žena štíhlá, tak jen vzácně bude mít větší velikost prsou.
Metoda MIA má být (a doufám, že je) hlavně diskrétní, má být opakem těch nepřirozených výsledků, které mohly někdy vznikat při klasické augmentaci např. s použitím kulatých implantátů.
Ještě se zeptám, zákrok se platí dopředu nebo po? Jaké máte pocity ted po nějaké době? Implantáty drží na místě nebo cítíte změny? Bolesti pozdeji nebyly? Děkuji ![]()
@eM88 MIA FEMTECH není o extrémech. Je to jemné, přirozené “doťuknutí”, které harmonizuje postavu. Není to o tom, že je něco “špatně” a je třeba to “napravit”, ale o tom, jak se chce žena cítit sama se sebou. A to by měl být ten hlavní důvod, ne cizí názor. A myslím si, že je jedno, jestli se bavíme o MIA nebo o klasickém zvětšení. Každá žena má právo rozhodnout, co chce se svým tělem udělat — ať už jde o malou úpravu nebo zvětšení na velikost, o jaké si vždycky snila. I kdyby si přála největší prsa na světě, je to pořád její volba a její tělo. Tvrdit, že operace má smysl jen pro ženy bez prsou? Nechápu.
@Petra722 @Petra722 souhlasím.❤️ Každá z nás to má jinak a nikdo nemá právo rozhodovat, kdy „už je to dostatečný důvod“ k plastice. Pokud se někdo necítí dobře, ať má klidně prsa nula nebo trojky, tak je to prostě jeho věc. A nikoho jinýho do toho nic není.☝🏼 🙈
MIA FEMTECH mi přijde fakt super řešení – výsledky operací pana doktora Pilky z Aesthevita mluví koneckonců za vše 😍. Je to top!
@Marttula píše: Více
Někdy má ale klientka opravdu hezká prsa před operací. Mně to v těchto případech přijde škoda podstupovat operaci. Ale to je můj názor. Ať si každý dělá, co uzná za vhodné.
MIA se mi líbí proto, že nabízí decentní zvětšení. S klasickými implantáty mi na dvou konzultacích nabízeli větší velikosti, než jsem chtěla. Necítila bych se v tom dobře vzhledem ke štíhlé postavě, tedy by to nemělo smysl.
Proti panu doktorovi Pilkovi nic nemám. I pan doktor Payer z Renomé kliniky má hezké výsledky s MIA Femtech. 🙂
@Marttula píše: Více
Něco už jsem si o metodě zjistila, děkuji. Asi nebudu sama, ale byla bych ráda za zkušenosti žen, které už to podstoupily. A nejlépe někdo nezaujatý - tedy někdo jiný než klientka, která je „tváří“ kliniky. 🙂
@MarkyFr Já jsem teď víc jak dva měsíce po zvětšení metodou MIA na Aesthevitě a jsem moc spokojená jak s výsledkem, tak s klinikou a hlavně rekonvalescencí. Kdyby Vás cokoli zajímalo, tak se ptejte 😊
@Pavla20374 píše: Více
Dobrý den, můžu se zeptat, jaký je to pocit, mít implantáty Mia Femtech? Cítíte je?
Opravdu se chovají přirozeně - například, když si lehnete, tak se chovají jako přirozená prsa? Jak vypadá rekonvalescence? Opravdu stačí spát na zádech pouze 2 týdny? Pak je to se spaním jak - po dvou týdnech už se může spát na boku?
Za jak dlouho vám povolili spaní na břiše a jde ležet na břiše - není to nepříjemné?
Kdy jste mohla začít používat antiperspiranty/deodoranty, vím, že je tam nějaké omezení kvůli jizvě v podpaží?
Děkuji. Byla jsem na konzultaci v Aesthevitě, ale nebyl moc prostor se takto ptát, navíc tohle ví nejlíp klientka.
@eM88 Dobrý den, spaní na zádech byl první dny nezvyk a pomohlo mi hodně polštářů a polštářek za krk. Už si přesně nepamatuju po kolika dnech, ale bylo to po 2. kontrole, což ty dva týdny cca byly jsem už mohla spát jak jsem chtěla, ale ve výsledku jsem si na ty záda zvykla a spala tak dál 😊. S tou chemií vím, že tam nějaké omezení byly (ze začátku žádné parfémované věci včetně mýdla), ale já všeobecně raději používám kosmetiku z lékárny, takže mýdlo jsem pak používala pro atopiky a deodorant asi po měsíci?, ale to už si opravdu přesně nepamatuju, taky z lékárny bez parfemace pro citlivou pokožku. Jinak používám driclore, který jsem používala dlouho před zákrokem a teď už i nějakou dobu po. Díky němu se fakt nepotíte, takže pak tolik neřešíte deodorant 😊.