Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@niky nik Ahoj, neboj se, nemusí to znamenat nic do budoucna, stává se to ve velkém procentu všech těhotenství, většinou se na to testy ani nestihne přijít. Já tenkrát stihla mít dokonce šíleně silné příznaky, všechno. Ale stává se to, bohužel. Určitě se vám brzy povede nové těhotensví, říká se, že čerstvě po je jakási větší šance na úspěch. ![]()
@niky nik My se od té doby nepokoušeli, bylo to neplánované a sice já bych chtěla, ale partner chce ještě pár let počkat. Takže čekám na další neplánované. ![]()
@niky nik Díky, snad ta vhodná doba nebo zázrak přijdou. Tobě přeji, ať to dopadne co nejdříve co nejlépe. ![]()
@Litta Děkuji, ale to ukáže až čas, nic jiného s tím neudělám.
@KatkaGK Mám pocit, že to nezvládám, mám strach, že se to už nepovede, snažili jsme se pět měsíců a konečně se podařilo a pak toto.
Zvládneme to, my se snažíme přes 6 let a naději neztrácíme. Uvidíš. Je potřeba zkoušet a zkoušet. Hlavně se snažit teď na to nemyslet. Já vím, že je to těžké, ale fakt se zaměřit na něco jiného. Jednou se to povede.
@KatkaGK Tak to je doba, klobouk dolů. Ty máš už děti a nebo ještě ne? Já mám už dva kluky, 15 a 10 let, čekat dalších šest let, to asi ne, to bych už tak pozdě další dítě nechtěla. Je mi 33 let a rodit ve 40, to už ne, to je pozdě.
@niky nik Nemáme žádné, čekáme na naše první. Je mi 31, manžel má 30. Ale věřím že se dočkáme. Vyšetřeny jsme kompletně. jedině na imunologii našli mírnou buněční imunitu, ale brala jsem Prednison 6 měsíců. je pravda, že jsem si ho vysadila. Už jsem ho měla plné zuby, přibrala jsem 18 kíl, akné na celém obličeji a dekoltu, bylo mi po něm blbě. Příší týden jedu znovu na odběry, tak snad m¨se lékař nebude zlobit. Ale brát ho už nebudu. kašlu na něj. Budeme to zkoušet a jednou nám to vyjde.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.