Mikropotrat alebo nie?

1155
1.1.13 12:15

Mikropotrat alebo nie?

Ahojte..rada by som sa s vami poradila.. Úplne som si bola istá, že čakám bábätko..bábätko sme plánovali (všetky naše deti sú plánované :srdce: )Menštruácia mi meškala skoro 2 týždne..po týždni meškania som si robila 2 testy - na oboch boli krásne // čiarky. Dnes som ale začala krvácať, išla som rýchlo na pohotovosť - doktor mi urobil sono a zobral moč. Na sone nič nevidel, ani dutinku a HCG nebolo zvýšené. Vtedy som ale ešte nekrvácala, iba som začínala špiniť..teraz mám už bolesti a krvácam :,( Doktor povedal, že teda nie som tehotná alebo sa udial mikropotrat a teraz sa to prejavilo a že teda môžem ísť domov. Som rada, že ma nenechali v nemocnici, no zároveň veľmi smutná :,( že nie som tehu. A vlastne ani neviem, či som bola alebo nie :nevim: Čo si myslíte? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
1.1.13 12:17

@Deborah to je mi líto :hug: přikláněla bych se k tomu, že to asi byl samovolný potrat, vzhledem k těm pozitivním testům :( neboj, určitě se brzy zadaří znovu, bohužel tohle se stává, já si myslím, že to tak prostě mělo být, třeba by miminko nebylo zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.1.13 12:25

@Verca1989 aj ja si myslím, že tam ten drobček bol :,( Menštruáciu mávam pravidelnú, takže to meškanie a // čiarky určite neboli iba tak..len sa čudujem, že z vyšetrenia nevzišiel ani náznak tehotenstva :nevim: Ale asi to tak je dobré..inak by to bolelo asi viac :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.1.13 12:28

@Deborah taky si myslím, asi je prostě lepší, když se to stane hned v začátku, než nedejbože později :( držím palečky, ať se brzy zase zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.13 12:32

Pokud bylo HCG, tak jsi byla, já potratila štědrý den, taky minipotrat, teď už je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
1.1.13 12:35

@Deborah Ono je lepší po tom nepátrat, stejně s tím nic nenaděláš a alespoň budeš mít klidnější spaní ;) nicméně taky myslím, že to raný potrat byl, na druhou stranu, když už se to má stát, tak samo a brzo je ta nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.1.13 12:40

@Verca1989 ďakujem :hug:

@terinka4444 to je mi ľúto, že aj tebe sa to stalo :( Čo už, ideme ďalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 12:44

Mrzí mě, co se ti stalo a věr mi, že to myslím upřímně, protože já tohle proižla dva dny před Vánocemi a nebyl to můj první potrat. Tohle se bohužel stává a já vím, že se to blbě přijímá, ale bud ráda, že to takto dopadlo v tak ranném stádiu a nemusela jsi to ani řešit s pomocí doktorů atd.

Máš už 4 krásné a úžasné děti. Já přesně tolikrát kolikrát ty jsi porodila, tak tolikrát já jsem už potratila a dítě nemám žádné. :zed: :zed:
Přeji ti, až to brzy přejde a příště už to vyjde, neboj. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
69235
1.1.13 12:45
Jo, ale nebyl to takový šok, já to před tím nevěděla, kojím, takže menstruaci mám sem tam, tak jsem ani nebrala zřetel na nějaké spoždění, jen to masivní krvácení a bolesti, doktor potvrdil HCG ještě 15000, ale děloha už se čistila, zvláštní pocit, přijít o něco o čem člověk nevěděl. Nezbývá, než jít dál, přeju ti hodně štěstí, hned to zkuste znovu, prý je dobře pohnojeno a mohlo by se hned zadařit :palec:
@Deborah píše:
@Verca1989 ďakujem :hug:@terinka4444 to je mi ľúto, že aj tebe sa to stalo :( Čo už, ideme ďalej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.1.13 12:46

To mě mrzí, vidím, že jsi supermatka, máš dětí hodně, je mi sympatické, že chcete rodinu rozšiřovat ;) souhlasím s tím, co už zaznělo, je to v rámci možností nejlepší varianta, že si tělo samo poradilo. přeju, aby k vám miminko zavítalo, až budete všichni připravení. hodně zdraví a štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.1.13 12:49

Je divné že jsi neměla v krvi HCG :think: Protože já taky potratila, v úplném začátku a HCG jsem měla v krvi ještě i po 3 týdnech. Tak jestli to nebyla třeba cysta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
1.1.13 13:35

Bohuzel uplne to same prozila v dubnu 2012:-( presne po 2tydennim zpozdeni mensem jsem zacala spinit, kdyz jsem pak byla na ultrazvuku, tak mi jen doktorka ukazala zbytecek a ze se to prirozene vycisti s krvi ven. dali jsme si pak nejakou dobu pauzu, a hned v srpnu se hned napoprve znovu zadarilo. udelala jsem si i takovy „ritual“ jako rozlouceni s miminkem, napsala jsem mu dopis, pridala tam obrazek ktery jsem malovala, kdyz jsem byla tehotna a sla se projit do prirody a tam jsem to vse i s pozitivnima testama zakopala.. jeste jsem si koupila svicku a cele dny jsem ji palila, dokud uplne neshorela, jako takove rozlouceni. nechala jsem placem vse vyplavit a moc mi to pomohlo. neboj bude zase dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.1.13 14:30

@monika32 aj mne sa to zdá divné :roll: aj sa mi zdá divné, keď som nad tým rozmýšľala, že mi HCG zisťovali z moču - výsledok bol zachvíľu..myslela som, že u doktora sa zisťuje z krvi, to je predsa istejší výsledok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.1.13 14:35
@Deborah píše:
@monika32 aj mne sa to zdá divné :roll: aj sa mi zdá divné, keď som nad tým rozmýšľala, že mi HCG zisťovali z moču - výsledok bol zachvíľu..myslela som, že u doktora sa zisťuje z krvi, to je predsa istejší výsledok :nevim:

Tak já myslela že ti to zjišťovali z krve :think: Mě při tom potratu brali krev… Ale i tak, i po těch 14 dnech jsem měla pozitivní testy, ten třetí týden to hlídali jen z krve. Nešla jsem na revizi, tak aby měli jistotu, že tam nic nezůstalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.1.13 14:38

Ja som už raz potratila - pred 4.synom, no vtedy to bolo horšie, aj keď na začiatku tehu, už som ho ale mala sonom potvrdené..a bábätko mi vypadlo na WC, bol to iba asi 0,5cm plodík, ale videla som ho :,( Vtedy ma aj čistili a potom som otehotnela až za rok, ale vďaka Bohu, tehu bolo úplne v poriadku, aj keď som sa celé stresovala.

@anduletka gratulujem k tehotenstvu :srdce: 23-týždeň to je už super čas :*
Najhoršie sú prvé 3 mesiace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty