Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co z toho rocni dite bude mit? Starsi je predskolak a u nas Mikulas jeste nikdy nebyl a ani nebude. Nevidim duvod, pujdeme se podivat do ulic a doma pak najdou balicek.
Nemame Mikuláše a spol jeste ani pro triletou. Rocni z toho bude mit akorat hruzu. Zahrala bych si na to doma jako. Treba ze,, mikuláš " zazvonil a nechal balicek za dverma.
K nám nechodí vůbec. Stačí ve školce když je zdravej.
Doma má punčochu za oknem.
My také neřešime, malá měla dnes, ale naštěstí tady do školky chodí pouze Mikuláš ![]()
I kdybych už si potřebovala Mikuláše zvát domů (jakože nemám), tak až pro dítě, co z toho bude mít trochu rozumu, což roční rozhodně ještě není. Ani dvouleté…
Mikuláše pro roční dítě bych rozhodně neřešila..ani nějaký balíček..nemá z toho rozum. Nebude si jaksi pamatovat že něco dostal - nedostal.
já poprvé pozvala ve 3 letech a děcka mi to stejně prospali, takže nic nebylo..
ted mají mikuláše ve školkách a školách, takže domů je už nezveme..když už si to jednou prožijou
Nikdy jsem je nezvala domů. Do tří let jsem to neřešila vůbec, pak jsme začali chodit na každoroční akci s partou a doma jsem připravovala nadílku, toť vše.
K nám domů nechodili, nechodí a chodit nebudou. Starší děti si to prožijí ve skole a ve skolce, pokud momentálně nechybí, ale víc to neřeším.
@Anonymní píše:
Ahoj, řešíte Mikuláše pro roční dítě? Máme roční holčičku a Mikuláše domu objednaného nemáme a po pravdě se mi ani moc nikam nechce ho jít nahánět. Jsme jediní, kdo s takhle malým dítětem Mikuláše neřeší?
Vem jí radši do zoo.
@Anonymní píše:
Ahoj, řešíte Mikuláše pro roční dítě? Máme roční holčičku a Mikuláše domu objednaného nemáme a po pravdě se mi ani moc nikam nechce ho jít nahánět. Jsme jediní, kdo s takhle malým dítětem Mikuláše neřeší?
Nemám čerta pro roční dítě, mám jen dárek. Ale je mi to trochu líto, že ho nemáme.
Domů nezvu vůbec, nelíbí se mi to narušení bezpečného domácího prostředí. S dětmi chodíme od cca 3 let na hromadné akce, kde Mikuláše vidí, někdy jim předá balíček, většinou jim ale čeká doma za oknem. Do té doby jsme MIkuláše úspěšně bojkotovali a balíčky od babiček žrali sami ![]()
Pro ročního jsem je domů nezvala. Ale byli jsme se podívat na nějakých Mikulášských akcích. Domů jsem je poprvé zvala cca ve 3 letech.