Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
24.8.26 17:03
@jege píše: Více

Prosím tě, nech toho. Mohla bych to samozřejmě dohledat. Dokud sis tu notoval, okopával jsi mě statečně a pořád dokola. Nikdy ne přímo, ale připojil ses více než rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 17:05
@Virgin_Mojito píše: Více

Můžeš si k tomu dopsat mé autorství a dopsat: Jiné - bezdůvodný osobní útok (na Vladima)! ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 17:07
@Velryba černá píše: Více

Možná připojil, ale určitě jsem to nezačínal kvůli Tobě a myslel jsem to obecně, včetně Vladima, kterého někdy pochopit je makačka na bednu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108743
24.8.26 17:08
@Virgin_Mojito píše: Více

Mne chodi upozorneni do mailu, ktery bezne pouzivam.
Takze by mi to přišlo tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.8.26 17:10
@Venetia píše: Více

Ano, přišlo by to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
24.8.26 17:11

Je jedno, jestli ses jen připojil, nechápeš to? Kvůli tomu jsem jednou odešla na dva týdny, doufala jsem, že s tím přestaneš ale ne, nepřestal. Ty tvoje přihrávky o tom, jak jsem divná, infantilní, apod, nebyly nic obecného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
24.8.26 17:11
@Venetia píše: Více

Ano, mně to chodí normálně do registračního e-mailu. Tobě to nechodí, protože nejsi ani arogantní, ani do nikoho nerýpeš, tak si na Tebe nikdo nestěžuje, tudíž Ti nemá co chodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.8.26 17:14
@Luxusnixicht píše: Více

Skoda, ty a Siri jste jediny, kdo me bavi :D Neradi treba Lorre jinde? Nikam jinam moc nelezu, tady me zamestanavate dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
24.8.26 17:19
@Keyllah píše: Více

Přijde ti to normální hlásit někoho jen proto, že přijde do diskuze?..Ten zas bude hlásit tebe a admini to tu radši časem zamknout…zbytečný prudění jen proto, že mi Mařena ve vedlejší diskuzi šlápla na kuří voko… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
24.8.26 17:25
@sirikit píše: Více

Co si budeme…zrovna ty kolikrát dost vyrýpáváš a občas je to jakože až na dřeň…
A hlásit někoho chápu fakt u příspěvků ala Klopota…ale tohle školka hadr…a admini jak páni učitelka..🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
24.8.26 17:25
@Monicka39 píše: Více

Ja taky jinam nechodim…tak nevim, jestli se Lorre poflakuje nekde jinde :D :jazyk: Nj, ono neni ani moc ted, co psat… ve zkratce, Helmi se chce brzy videt, pise ted krasne, chce dalsi video… :jazyk: :mrgreen: Par mracku na jeho dovce bylo, ale jinak to slo, pise kazdy den…a ve ctvtrek uz leti domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.8.26 17:28

Diky aspon za nejaky info :lol: Andy furt blokuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
24.8.26 17:29

Zabavnejsi bylo pro tebe a tve flirtujici ucastnice, coz jste tak 3 lidi dohromady :mrgreen: Ostatni radeji cetli Helmuta ;) Takze nemluv za ostatni… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
24.8.26 17:30
@Monicka39 píše: Více

Jo jo…a nejen on, uz i ja jeho :mrgreen: Kdyby si to nahodou zase rozmyslel :jazyk: Uz ma smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.8.26 17:32

Pravda, pises poutave a dobre se to cte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...