Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše: Více
Tady je to stejně snesitelné jako u moře, pokud si vytvoříš dobré podmínky.
@_.Emilyyy píše: Více
Kde jsem pasivně agresivní? Konstatováním faktů?
Co je na tom pasivne agresivniho? Ja mam teplo rada, ale jaksi chapu, ze takove horko ve stredoevropske krajine normalni neni. Me ty klimaticke zmeny popravde desi vic nez valecne konflikty, uz i jenom proto, ze v zasade stoji v pocatku mnoha takovych konfliktu. Proste mam strach, ze planeta Zeme casem pro nase deti nebude k ziti, ciste biologicky ![]()
@malachi ja vzdy toto počasí milovala a s touto teplotou konečně ožívala, ale dostala jsem se do věku, kdy ze mě čirůčky potu tečou i při nižší teplotě než je tato. Takže se výjimečně těším až se malinko ochladí.
@Bytsamsebou píše: Více
A co kdyz si ty podminky nebudes moct vytvorit? Mnoho obci zakazalo napousteni bazenu, kvuli nedostatku vody. Na klimatizaci potrebujes elektrickou energii (ano, tu si vyhodne poridis pres solary, ktere ti zaroven docela dobre tepelne odizoluji strechu).
@Hibou píše: Více
Ale to je tvůj boj s finančními prostředky, když nemáš na klimatizaci, nebo naopak na dřevo na topení v zimě. Bazén si můžeš napustit už v květnu
.
Ja jsem nemluvila o financnich prostredcich, ale o prirodnich zdrojich. Te elektricke energie musi byt dost, aby sis ji mohla koupit.
@Havlova píše: Více
No jo, vedro je asi všem, ale milovníci tepla by neměli remcat, protože ve srovnání se zimou je to tak vzacne a jen na chvilku
Když bude uvažovat každý jako ty, tak ta voda nebude ani v květnu.
Fakt nechápu, že si někteří myslíte, že podzemní vody je neomezené množství a že elektřina se rodí ve vaší zásuvce. ![]()
Nezmění, stejně jako nezměníme
Jsou na světě věci, které měří všem stejně
@Venetia píše: Více
Jenže ono bohužel nejde o to jestli někdo miluje nebo nenávidí vedro. Mnohem vážnější je ta globální změna a průs. er do budoucna. Změna krajiny a nedostatek vody způsobí neúrodu, hladomor. A vědci se shodují, že to je velmi blízká budoucnost.
Takže jásat nad tím je trochu zvláštní.
@aiwwa píše: Více
Když bude každý uvažovat jako ty, tak zdechne v létě
.