Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hibou píše: Více
No vidíš, já mám ráda zimu i leto
.
V každém období jsou moje nějaké oblíbené aktivity. To se mam
.
@stinga píše: Více
To co se děje není periodické ohřívání planety. Je to přímý následek lidské činnosti, emisí skleníkových plynů, kácení deštných pralesů apod. Je to nevratný jev bohužel.
Je k tomu mraky vědeckých studií, to není žádné strašení médií.
@_.Emilyyy píše: Více
Takže když polituju chlapy silničáře, kteří v tomhle pekle musí venku makat, tak to není realuta ale shazování? To by mè nenapadlo.
Dočítám a tady je podáváno způsobem. Komu horko nevadí. Vy jste ti špatní. Copak my to horko způsobujeme? Jedeme v tom všichni stejně. Jen se nemůžete zlobit na jiné, že se nehroutí, jak je. Jak jsem psala, stížnosti, výčitky leda tomu hore.
@_.Emilyyy píše: Více
Pokud jsem si vsimla, tak ani @Havlova ani ja jsme nenadavaly. Radovat se muze, kdo chce, ale je mozne se radovat i s uvedomenim, ze to, co stoji za moji radosti, neni uplne OK, neni nutne to popirat.
@Anna766 píše: Více
Měli se líp učit a teď mohli mít klimu v kanceláři. ![]()
![]()
@Havlova píše: Více
Ja byla vždycky jen bílá nebo červená, ale po porodech se mi asi nějak změnily hormony, protože ted se dobre opaluji včetně nohou a nejsem na to vubec zvyklá
kluk je vápenka po mě, tak mam srovnání a i v MHD je to vidět oproti ostatním. Trojka teda nejsem ani smykem. To je manžel a dcera
@Hibou píše: Více
Arogantní tu byl úplně někdo jiný. Nazývat někoho hysterky je fakt úroveň. ![]()
@aiwwa píše: Více
Jasňačka. A všichni z těch kanceláří ať se dostanou domů přes ty šílený neopravený silnice jak chtějí
a běda jak si postěžujou, jen hezky pozitivnè!
@Kelsey1 píše: Více
Kdo tu napsal, že milovníci horka jsou špatní? Můžeš to citovat?
To se spraví samo, stejně jako se samo upeče pečivo, vypestuje zelenina a vylihne elektřina v zásuvce. ![]()
@hospodki píše: Více
Já mám světlou zelenookou zrzku, která se spálí i ve stínu pod stromem. Přitom jako dítě se opalovala v pohodě.
Takhle dohadovat, co jsem napsala k jednomu příspěvku se to s každým, kdo co napsal opravdu nebudu
![]()
@Crystal87 píše: Více
Vaření- proto můj oběd dneskadoma - tuňák s nakrájenou zeleninou a ledové latte ![]()