Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
2.5.11 05:21

lucienne:
a to jsem já :) poslední firemní bowling, kterého jsem se aktivně účastnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 07:28

ahoj maty! díky za fotky. ty kočky mě pobavily, ale proč se jmenuje smráďa? :lol: :lol: :lol: a jsem rada ze si te konecne muzu predstavit, jsi sympatická :palec: , to se hned lip pise :) ja jsem na bowling uplne levá, jsem rada když mi tam ta koule vubec dojede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 07:59

lucienne:
děkuji.. :lol: já jsem na bowling taky levá, ale je tam sranda a když to nejde do žlábku, tak mám takovou radost, jako na tý fotce :palec: navíc je to firemní akce, takže jde o účast a zábavu :dance:

a čičinky, jak jsem psala, jsou nejhoršími přenašeči. Na začátku těhotenství jsem je musela nechat utratit, protože chytily plíseň, která je na stupni agresivity srovnatelná se vzteklinou, takže kočandy už nejsou :(
Smráďa je zdrobnělina od Smraďoch. Jméno vymyslel manžel (teda ani vymýšlet nemusel). Když jsme ji první den vezli domů v autě, tak si tam neskutečně „prdla“ a jméno bylo na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 08:08

jeee to me mrzi ze uz nejsou, ale hlavne ze jsi s mimi v poradku :kytka: a to jmeno je fakt vtipny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:16

no, je ze života :)
nezoufám, manžel byl v té době po plicní embolce a já ve 3 měsíci a navíc ještě ta naše Víťule… tak co bych pro nás neudělala. Bylo to těžký, ale nakonec i manžel uznal, že to bylo pro kočičky vysvobození. Nikdy bych je nedala do útulku… (špatná zkušenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:17

až bude mrňous větší, tak si nějakou třeba zase pořídíme :)

a co ty? jak ti je? co prďolka? kdy jdeš na ten ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 08:22

ja jdu zítra už na velký. jsem v pulce juchuchuuuuu už sem dneska nemohla dospat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a už spim s perinou srolovanou pod nohou protože mímovi se už nějak nelíbí když spim na břichu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:25

to znám :lol: a neboj, bude hůř :palec:
manžel se mi směje, ale já spím obložená polštářkama, protože podkládám břicho, další mám mezi kolenama, další pod zády… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 08:28

chachaa no ja budu taky vypadat jak mumie. :D dneska sem se teda moc nevyspala, jak sem na tu polohu nebyla zvykla, tak snad se to brzy upravi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:35

časem si zvykneš. Já teď spím líp jak dřív, ale musím být fakt obložená :D teď mě tak napadlo,že když se tak obložím, tak jsem jak „double“ sendvič :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 08:37

:D ale ty už to máš za pár… už jsou nějaké změny? už se mimi dere ven? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:41

den D je dneska.. :dance:
a nic :zed:
jsem víc v pohodě než před 14 dny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 08:44

ja prave koukam jak mas na metriku pekne zaokrouhlene cislo :palec: tak snad se miimču bude chtit brzy ven :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:48

no, dotahli jsme to spolu daleko… teď už se jen rozdělit a to se mu asi moc nechce.. bude to asi pořádnej mamiňák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 08:49

však ty už tu 20tku na metříku budeš mít taky za pár, jen se neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie