Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
speat:
to zkusil včera manžel
zrovna při takové intim chvilce, kdy mi přilehl trochu břicho a já jsem se ošila, tak vykřikl „Vojto, už mi tam sakra přestaň překážet“
akorát to nějak nezabralo
zuziiiiku:
jak se cítíš? Děje se u tebe něco nebo jsi tak v poho jako já?
maty1983:
Jsem naprosto v pohodě… Až mě to už štve… Já od začátku těhu halekám, že porodím o měsíc dřív a ono velký prdlajs...... Zítra jedu do porodky na kontrolu, tak jsem zvědavá… Já se tak snažím. Makám doma, nákupy do schodů nosím, skleničku vínka jsem si dala a i přítele jsem znásilnila
A ta naše holka pořád nic ![]()
zuziiiiku:
já jsem si taky myslela, že porodím dřív (ve 37 tt), ale jak to tak vypadá, tak ani po ukončeném 40 tt si mu nechce ven
ach jo… tak nám fakt nezbývá než čekat až se ty naše prdelky umoudří a sami budou chtít na svět… taky už nevím, co vymyslet, aby vylezl
holky, já se s vámi budu muset rozloučit. Za chvíli přijede manžel a já pojedu s ním do nemocnice na ultrazvuk srdce, plic a žil… snad to bude mít vše v pořádku. kdybych se rozhodla rodit, tak porodnice je jen o 2 patra výš
tašku už dám radši do auta, ale myslím, že se večer ještě ozvu jako kinder vejce ![]()
tak pohlaďte pupíky a miminka a zatím papa ![]()
Story: Šla jsem si jen vzít čisté tričko a vrátím se ke kompu a říkám si, tady něco vážně smrdí. Vedle sebe mám Kačenku a ta se na mě směje. Čuchnu k ní, aaah to jsi ty. Tak jsem jí chtěla přebalit, když jsem rozepnula dupky to jsem ještě neviděla, byla pokaděná zepředu až na bříšku, a celé nohy a záda až k lopatkám. Všechno oblečení durch pokaděný. Tak to mi hlava nebere. Musela jsem jí umýt, protože tohle ubrousky fakt už nezvládly. A to jsem jí před hodinou dávala čisté oblečení. Včera jsem si poprvé dala k večeři celé jablko, koukám, že to Kačenka zvládla ![]()
maty drzim palce
speat teda jak to ty deti dokazou vyprodukovat? ![]()
To jo no, hlavně jak se to může dostat až na břicho a lopatky, když jí mám v lehátku v polosedu? nechápu ![]()
tak to teda je husty
kolikrat tak denne prevlikas abych vedela kolik oblecku koupit? ![]()
Většinou jen jednou z pyžama do normálního, ale bodyčko si občas na zádech trochu prokákne, takže body občas jo. Když jdeme někam ven, tak si raději beru jedno náhradní sebou. Je ještě malinká a ještě hodně kaká, je to prostě příjem - výdej. Jednoduchá rovnice. Ale tohle mě trochu překvapilo ![]()
To ano, vysávala mě zase hodně poctivě celou noc, hlavně mi vypije obě prsa a pak dejchá jak když sní celé prase sama. Tedka hrozně rychle roste. Ale to jablko jí asi trochu prohnalo. Chtěla bych už ale jíst všechno co mi chutná. ![]()