Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
2.5.11 10:08

speat:
to zkusil včera manžel :) zrovna při takové intim chvilce, kdy mi přilehl trochu břicho a já jsem se ošila, tak vykřikl „Vojto, už mi tam sakra přestaň překážet“ :lol: :lol: :lol: akorát to nějak nezabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 10:10

zuziiiiku:
jak se cítíš? Děje se u tebe něco nebo jsi tak v poho jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
2.5.11 10:17

maty1983:
Jsem naprosto v pohodě… Až mě to už štve… Já od začátku těhu halekám, že porodím o měsíc dřív a ono velký prdlajs...... Zítra jedu do porodky na kontrolu, tak jsem zvědavá… Já se tak snažím. Makám doma, nákupy do schodů nosím, skleničku vínka jsem si dala a i přítele jsem znásilnila :lol: A ta naše holka pořád nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 10:22

zuzi krasny brisko! speat diky moc. je to pakarna  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 10:22

zuziiiiku:
já jsem si taky myslela, že porodím dřív (ve 37 tt), ale jak to tak vypadá, tak ani po ukončeném 40 tt si mu nechce ven :) ach jo… tak nám fakt nezbývá než čekat až se ty naše prdelky umoudří a sami budou chtít na svět… taky už nevím, co vymyslet, aby vylezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.11 10:26

holky, já se s vámi budu muset rozloučit. Za chvíli přijede manžel a já pojedu s ním do nemocnice na ultrazvuk srdce, plic a žil… snad to bude mít vše v pořádku. kdybych se rozhodla rodit, tak porodnice je jen o 2 patra výš :) tašku už dám radši do auta, ale myslím, že se večer ještě ozvu jako kinder vejce :)
tak pohlaďte pupíky a miminka a zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.5.11 10:27

Story: Šla jsem si jen vzít čisté tričko a vrátím se ke kompu a říkám si, tady něco vážně smrdí. Vedle sebe mám Kačenku a ta se na mě směje. Čuchnu k ní, aaah to jsi ty. Tak jsem jí chtěla přebalit, když jsem rozepnula dupky to jsem ještě neviděla, byla pokaděná zepředu až na bříšku, a celé nohy a záda až k lopatkám. Všechno oblečení durch pokaděný. Tak to mi hlava nebere. Musela jsem jí umýt, protože tohle ubrousky fakt už nezvládly. A to jsem jí před hodinou dávala čisté oblečení. Včera jsem si poprvé dala k večeři celé jablko, koukám, že to Kačenka zvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.5.11 10:28

Maty papá a držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 10:33

maty drzim palce :D speat teda jak to ty deti dokazou vyprodukovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.5.11 10:45

To jo no, hlavně jak se to může dostat až na břicho a lopatky, když jí mám v lehátku v polosedu? nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 10:52

tak to teda je husty :D kolikrat tak denne prevlikas abych vedela kolik oblecku koupit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.5.11 10:57

Většinou jen jednou z pyžama do normálního, ale bodyčko si občas na zádech trochu prokákne, takže body občas jo. Když jdeme někam ven, tak si raději beru jedno náhradní sebou. Je ještě malinká a ještě hodně kaká, je to prostě příjem - výdej. Jednoduchá rovnice. Ale tohle mě trochu překvapilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 11:03

díky :) asi se hodně nadlábla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.5.11 11:07

To ano, vysávala mě zase hodně poctivě celou noc, hlavně mi vypije obě prsa a pak dejchá jak když sní celé prase sama. Tedka hrozně rychle roste. Ale to jablko jí asi trochu prohnalo. Chtěla bych už ale jíst všechno co mi chutná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 11:13

speat a co treba nemuzes jist? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie