Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
konzultovala jsem s gynekologem… rozbíhá se porod, okamžitě do porodnice… manžel už je doma… tak se mějte a papa
Kačenka má dneska čtyři měsíce ![]()
Byli jsme dneska nastřelit naušničky, je to frajerka ![]()
jé šikulka. Jaké má? já viděla krásné kroužky, ale to by si prý tahala, tak mám dilemu že jaké naušničky. (i kdyz času dost ještě) ![]()
Nicolka:
protože jsem nechávala nastřelit, tak má zatím naušničky s chirurgické oceli. Musí je mít šest týdnů, ale jsou moc pěkné, pozlacené s kamínkem. Totom mám připravené stříbrné s červenými kamínky.
cau holky. tak dnesni den neměl chybu… chceme vyjet na kontrolu a zjistime ze se nam u auta neotaci prave zadni kolo. tak burcujeme sousedy kdo nam pujčí auto. no komedie po celý vsi
tak nam jedni pujčili ale samozřejmě manžel byl naštvanej kvuli tomu autu tak byl jak kakabus… pak jsme tam teda šli, mimi sve tajemstvi neprozradilo, všechno ok, jen na horni ret nešlo moc dobře vidět a mimi je o tyden menší… snad to neznamena nic hroznyho. ale jsem raa ze jsem ho videla ve 3d chvilku. zivalo a protíralo si očíčko ![]()
Ahoj holky
Maty: držím palce at je to rychlí a moc to nebolí. Přeji at brzy držíš v náruči krásné zdravé miminko
Lucinko gratuluji k dobrý zprávičce.
Lucienne:
Tak hlavně že je miminko v pořádku
my jsme taky dlouho čekali než se nám ukázala ![]()
díky holky. ja musim dočíst tady ty romány
maty se máááá že už rodí ![]()
Jestli se Vojtíšek narodí dnes, tak bude od Kačenky přesně čtyři měsíce ![]()
Ilko teda ten tvůj porod to je drámo!
hlavne ze jste to tak nejak stihly a šimůnek je ok. ukážes nam pak nejakou fotku? ![]()
Ahoj holky
jak vám dneska je? Nevíte co Maty? už mazlí miminko?