Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dobry dobry
jen uz chci aby bylo pekne a trosku me mrzi ze se mimco neukazalo vcera v plne krase
co ty?
Mě už špatně neni asi týden, ale se zas pro změnu přežrávam a nevim dobytek kdy mam dost pak zas skučim že jsem přežraná a že je mi blbě z toho ![]()
chichi jen si dopřávej
to je fajn ze jsi mela nevolnosti tak krátce ![]()
no při obou dětech jsem celé těhotenství
a ted vůbec jen ze začátku jsem měla nechutě tak doufám že je vše ok. U doktora jsem byla 7.4 a jdu až 19.5 ![]()
No právě taky mi to přijde divný, ale tak třeba je to tim že už budu mít třetí tak si myslí že to neni potřeba tak hlídat a to první vyšetření se myslim dělá až na 13t ![]()
to neni normalni. u všech by mělo být 3-4 týdny… rizikovy casteji. asi je ten dr. moc pohodlnej ![]()
Já si myslim že to moc nehrotí. Pamatuješ jak jsem tady psala že mi tvrdil že těhu nejsem a pak mi píchl vyvolávačku? Naštěstí jsem v předchzích těhotenstvích žádné velké komplikace neměla tak jsem v pohodě a říkám si že snad ví co dělá, ale kdyby se mu nedej bože něco stalo tak jak to poznám ![]()
Taky jsem o tom přemýšlela, ale zase si říkam že ještě počkám a uvidim co se bude dít ted on je jinak docela vyhlášenej a chodí i porodum a holky si ho hrozně chválej tak počkám abych mu neukřivdila
já nevimco si o tom myslet
Uvidim třeba mi ted udělá to vyšetření a dá kartu a bude objednávat častěji,kdyby mě zas objednával až někdy za dva měsíce tak mu řeknu že se mi to nelíbí a vezmu si od něj kartu ![]()
tak uvidis.
přeju at se rozhodnes co nejlepe
a jdes na ten prvotrimestrální screening?
Ahojky já bych se taky ráda připojila, malý se mi narodil 11. února 2011, je moc roztomylí!
Chtěla bych si vyměnovat zkušenosti a tak bych byla moc ráda, kdyby jste si semnou chvíli psali! Mam zkušenosti že jsem si začala s někym psát a pak přestal. asi jí to přestalo bavit nebo co! ![]()
čau pájo
vítám tě. hodíš nám sem fotku mimča? ja jeste zadny nemam, ale par maminek tu je a jednu mame zrovna v porodnici ![]()