Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
Já se přemlouvám k žehlení ale nějak se mi nechce. Nikolko neboj zvládneš to. My jsme šli nečekaně taky dolů o 5000 tak jsem vyváděla taky že nezvládnu tři děti že půjdu na potrat a do práce a tak, ale manžel nechtěl ani slyšet. Uklidnoval mě že to zvladniu jiný tak mi musíme taky no zatim to nějak jde a pak budu mít zas mateřskou tak na tom budem vlastně stejně. Musí se to zvládnout.
teda taky posilam hodne zdravička a sily.
No konečně nam sviti sluničko tak se dnes asi vyplesknu s filmem na dvoře
snad bude hřát
Nicolka jinak máš hezký bříško já mám pořád vytahaný špekatý panděro.
no manžel by měl dojet asi na vikend, už je pryč třeti tyden, nechal nam tu 1000,– a jidlo v ledničce, včera jsem s nim telefonovala jestli ma nejaky penize, že nemame uz co jist a jen mi řekl že sem teda špatně hospodařila … no 1000,– na 20dni pro dva. pff
tim se to ve mě vše spustilo a penize začnu dostavat až porodim, a to je ještě tak daleko
![]()
mě se se zdá hezké a pevné mě po dětech zůstala vytahaná špekatá kůže a ted začínám 12t a mám to pořád stejny je to nafouklí tak to víc vyniklo, ale je to prostě špek. zatim jsem nepřibrala a přitom mám ted žravé období a vejdu se tatim i do oblečení, ale ten špek je ted výraznější ![]()
Kolik si přibrala Nikolko? Tak to promin, ale to je nějaký pako mi hodně proiíme a já bych s 1000 nevyšla ani náhodou a taky hodně utratim za benzín protože dceru vozim dvakrát týdně na mažotetky 40km tam a 40km zpátky takže 2500 projedu když počítám jenom mažoretky a ted děti potřebujou na autobus a choděj že chtěj 20 na tohle a 50 na tamto. Já teda beru alíky, protože je mám z prvního manželství. tohle mimčo bude manželovo první, ale o to víc si ho cenim mám jeho kartu od bankomatu a podpis k ůčtu takže kasu držim já on vydí výplatu jen na pásce , ale jemu to vyhovuje taky protože když přišel ke mě tak žil tim stylem že všechno utratil za týden a pak neměl do výplaty peníze. Sice si nevyskakujem, ale mám to rozpočitaný že prostě tak tak vyjdem a on ví že když za mnou přijde den před výplatou že chce kapesny na cíga a něco okolo tak ty peníze jsou. Tak si na to zvykl a vyhovuje mu to.
ma stavebni firmu. Jenže 3 měsíce nezaplatili a ted to táhneme, naskákali dluhy, hypotéky a už i exekuce, takže je to hrůza.
No zase mi je lip kdyz je doma aj bez penez, ale obejme me a je na to vse s nama a nejsem v tom sama.
Jinak váha se mi houpe 4-6kg a taky sem měla vytahanou kůži a ze začátku nic moc a břicho se třepalo
ono se vyplní a bude pěkné
Ve dvou se to vždycky lépe táhne mě to zklidnil až manžel jinak já fakt byla rozhodnutá jit do práce a na potrat, jinak dluhy máme taky. Měl je on ještě za svobosna a ted se to musí splácet, ale jak jsem psala mám to na starost já.