Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
9.5.11 10:36

Ahojky holky!!
Přeji vám všem pěkné pondělí, co kutíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.5.11 10:38

My teˇˇd přišly z procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.5.11 10:38

a pupik včerejši 22+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:41

Ahoj holky :mavam: :mavam: Já se přemlouvám k žehlení ale nějak se mi nechce. Nikolko neboj zvládneš to. My jsme šli nečekaně taky dolů o 5000 tak jsem vyváděla taky že nezvládnu tři děti že půjdu na potrat a do práce a tak, ale manžel nechtěl ani slyšet. Uklidnoval mě že to zvladniu jiný tak mi musíme taky no zatim to nějak jde a pak budu mít zas mateřskou tak na tom budem vlastně stejně. Musí se to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.5.11 10:42

teda taky posilam hodne zdravička a sily.
No konečně nam sviti sluničko tak se dnes asi vyplesknu s filmem na dvoře :) snad bude hřát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:42

Nicolka jinak máš hezký bříško já mám pořád vytahaný špekatý panděro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.5.11 10:52

děkuji :) takove malinke se mi zda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.5.11 10:53

no manžel by měl dojet asi na vikend, už je pryč třeti tyden, nechal nam tu 1000,– a jidlo v ledničce, včera jsem s nim telefonovala jestli ma nejaky penize, že nemame uz co jist a jen mi řekl že sem teda špatně hospodařila … no 1000,– na 20dni pro dva. pff

tim se to ve mě vše spustilo a penize začnu dostavat až porodim, a to je ještě tak daleko :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:55

mě se se zdá hezké a pevné mě po dětech zůstala vytahaná špekatá kůže a ted začínám 12t a mám to pořád stejny je to nafouklí tak to víc vyniklo, ale je to prostě špek. zatim jsem nepřibrala a přitom mám ted žravé období a vejdu se tatim i do oblečení, ale ten špek je ted výraznější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 11:02

Kolik si přibrala Nikolko? Tak to promin, ale to je nějaký pako mi hodně proiíme a já bych s 1000 nevyšla ani náhodou a taky hodně utratim za benzín protože dceru vozim dvakrát týdně na mažotetky 40km tam a 40km zpátky takže 2500 projedu když počítám jenom mažoretky a ted děti potřebujou na autobus a choděj že chtěj 20 na tohle a 50 na tamto. Já teda beru alíky, protože je mám z prvního manželství. tohle mimčo bude manželovo první, ale o to víc si ho cenim mám jeho kartu od bankomatu a podpis k ůčtu takže kasu držim já on vydí výplatu jen na pásce , ale jemu to vyhovuje taky protože když přišel ke mě tak žil tim stylem že všechno utratil za týden a pak neměl do výplaty peníze. Sice si nevyskakujem, ale mám to rozpočitaný že prostě tak tak vyjdem a on ví že když za mnou přijde den před výplatou že chce kapesny na cíga a něco okolo tak ty peníze jsou. Tak si na to zvykl a vyhovuje mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 11:03

A co dělá manžel Nikolko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.5.11 11:44

ma stavebni firmu. Jenže 3 měsíce nezaplatili a ted to táhneme, naskákali dluhy, hypotéky a už i exekuce, takže je to hrůza.
No zase mi je lip kdyz je doma aj bez penez, ale obejme me a je na to vse s nama a nejsem v tom sama.

Jinak váha se mi houpe 4-6kg a taky sem měla vytahanou kůži a ze začátku nic moc a břicho se třepalo :) ono se vyplní a bude pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 12:06

Ve dvou se to vždycky lépe táhne mě to zklidnil až manžel jinak já fakt byla rozhodnutá jit do práce a na potrat, jinak dluhy máme taky. Měl je on ještě za svobosna a ted se to musí splácet, ale jak jsem psala mám to na starost já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 12:08

tak to si zas tak moc nepřibrala já na tom budu určitě hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.5.11 12:21

ahoj kočky! přeju krasny den… :mavam: