Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SandraM
12.5.11 13:52

ten je úúúžasnej, miluju vlasatý děti :) Ať vám dělá jen samou radost! :)

• Citovat
  • Upravit
16136
12.5.11 16:29

karamelko oliver je uplnej model!!! nadhera a moc moc ti gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
12.5.11 18:14

Dekuju holky, nemuzeme se na nej vynadivat, je to stale tak neuveritelne, ze ho mame a zaroven mi prijde, jakoby tu s nami byl odjakziva…
Doufam, ze mu ty vlasky moc nevypadaji. Ja byla taky vlasaty miminko, ikdyz na Oliho nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
12.5.11 19:28

Přeji krásnej večer :mavam: tak já pořád bojuju se svým zdravím, a včera jsem už skončila na antibiotikách… a už jen čekám, kdy zaberou, protože se to teda fakt už vůbec nedá.

Vítám zpátky Maty a gratuluji :mavam:
až bude líp, tak přidám nějaký fotky, zatím mám jen v profilu ve fotoalbu nebo v podpise odkaz

Vítám nové maminky a čekatelky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
13.5.11 09:45

Dobre ranko vsem. Jakou jste meli noc? My jsme spinkali krasne 4 hodiny… je to nas sikulka, Olivek.
Joj Ilko to me mrzi, tak at je ti co nejdriv co nejlip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
13.5.11 11:23

Ahojky, no my kojily do tří 2×po třech hodinách a pak pak po hodině 8-o do sedmi, už to bylo na mašli. No ale teď spal do půl jedenáctý, tak aspoň tak.
A mě pořád nějak atb. nezabírají :think:
A pěkně jsme si dneska prubli teď šátek, leží mi tu v něm, a spokojeně usnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
13.5.11 11:35

No ty brdasku, to musel byt masakr teda, ufff.
Ja doufam, ze nam to takhle vydrzi. Ale je pravda, pokud spi takhle dlouho, tak pak chce krmit tak trikrat po hodce, hodce a pul… Kazdopadne da se to, neni to tak sileny, jak jsem se obavala.
Hlavne si dava kazdy krmeni pauzu tak pet az deset minut nez muze pokracovat, takze tim padem kazdy kojeni trva dlouho…
My uz byli na maly prochazce v satku treti den po narozeni a v pohode, spinkal celou dobu, sikulka muj.
Jo a to muzes brat antibiotika kdyz kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
13.5.11 12:18

No, dostala jsem nějaký co se prej můžou… no jako nevím jak se z toho dostat, ale hlavně zatím nějak nezabírají.. takže jestli přes víkend nezačnou, tak nevím co s tím budu dělat, jako takovej kašel jsem fakt nikdy neměla, jako nerada bych z toho měla nějakej zápal plic… a už vůbec bych nechtěla kvůli své léčbě přestat kojit :zed:
a aby toho nebylo málo, tak maĺou jsem vyzvedla ze školky s lesklýma očima… odpoledne pak začala kašlat taky a večer už teplota skoro 39 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.5.11 16:19

Adela27:
jj jsem čerstvou maminkou a kolik nás tu je, to zatím nemáme ponětí. postupně to tu přibývá a ubývá.. někdo se ukáže jednou a pak už zasejc ne… :think:
takže debata otevřena všem… :palec:

Karamelinka:
moc moc gratulujeme, mamino! Oliver je hezkej vlasáč. Přejeme vám, ať vám dělá jen a jen radost a hlavně buďte zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.5.11 16:25

IlkaV:
drž se, holka, drž se!

My jsme v porodnici taky kojili po 3 - 4 hodinách, pak doma se nám dařilo zachovat režim taky, ale včera mě doslova vysával. Neměl dost. Kojila jsem 2× 2 hodiny v kuse a jedl každý 3 hodiny… v noci teda mrňkal, tak jsme 4 hodiny prochodili, provztekali, vyzkoušeli kočár, dumláka a nic nezabíralo… dneska se ještě vzteká, když tlačí prdíka, tak snad ho to brzy přejde… vůbec nevím, po čem je má. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.5.11 16:28

ahoj kočky! ilko at jee brzy lépe! maty at malinkyho netrapi prdiky a necha te odpocinout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
13.5.11 17:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.5.11 09:16

ahoj holky, přeju krásný i když deštivý den :mrgreen: my budeme asi cely den koukat na filmy a hrat hry :dance: karamelko ty jsi říkala že mas ten maked sprinter? už jsi s ním vyjela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
15.5.11 11:31

Lucienne, co budete hrát za hry? :)

• Citovat
  • Upravit
SandraM
15.5.11 11:33

co dělat

Holky, nedávno jsem narazila na dotaz jedné maminky, která se ptala, jak zabavit 6ti měsíční miminko…prý má pocit, že se nudí. Co byste poradily?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure