Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
10.5.11 10:01

Jéé ahoj zuzííí a já myslela že už mazlíš miminko :hug: No dřív to bylo tak že tě hlídali a vyvolávali nějakejma injekcema ty zabrali málokomu po týdnu zaváděli tabletu a po tý to byla rychlost. Já mám obě děti vyvolávané a druhou po ty tabletě když mi řekli at si jdu na půl hodky lehnout že po ní do dvou hodin odrodim tak jsem nevěřila dávali mi ji v 8.30 a v 10.42 byla na světě :palec: Ted už se jim na injekce vyprdnu chci hned tabletu při obou mi je píchali týden a nic akorát jsem ležela zbytečně ve špitále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
10.5.11 10:44

Fakt?? No vidíš to… Já jen doufám, že nám ve čtvrtek něco řeknou… Teda spíš, že nám už dají nějakej termín na vyvolání. Jestli nám řeknou, že za týden na kontrolu, tak asi umřu. To už bych fakt nepřežila. Už je to moc dlouhý a člověk už pořádně ani nemůže nic doma dělat. Už aby to bylo..... A to nemluvím o milionech telefonátů a smsek každý den, jestli UŽ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.5.11 10:46

zuzi to me bude taky štvát ty věčný telefony… takze doufam ze se vlezu do terminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 10:54

Zuzi koukala jsem že si měla termín 5.5 tak to oni už tě pošlou do porodky na tu injekci bud si tě tam už nechaj nebo ti jí píchnou a budeš tam na ně docházet když neporodís do příštího čtvrtka tak už to vyvolaj stůj co stůj to už budeš přenášet těch 14 dní aspon já to tak vždycky měla ale klukovi je 10 a holce 7. Tak už to ed klidně může být jiný akorát já přenášela tři týdny a teta která děla na porodce,řikala že ted už nenechaj dýl jak 14 dní. taky ti asi zkontrolujou plodovku to mi bralinormálně spodem a nebolí to je to jak když tě vyšetřuje, když bude dobrá tak dbrý jakmile bude kalná tak jednaj okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
10.5.11 10:58

No uvidíme, já doufám, že se to hne, jelikož mi pořád lítá ten tlak a teď mám hrozný otoky… No pořád doufám, že při nejhorším nás objednají na pondělí na vyvolání - to bude akorát těch 10 dní, jak tam nechávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 11:05

Ty máš problémi s tlakem a otoky? promin to mi uteklo tak to tě nenechaj. To si myslim že tě tam zítra z gyndy pošle a když to nevyvolaj do pátku tak v pondělí o víkendu s tebou nic nedělaj, ale co tam leželi se mnou holky z otokama tak kolem nich lítali jako první …promin nechci hrát chytrou jen píšu zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
10.5.11 11:16

Neeeeee to neva, já jsem ráda za každou radu, protože fakt nevím nic :nevim:
No ten poslední měsíc je fakt na ty otoky strašnej. Jak je teď teplo, tak se fakt už nevejdu do bot a než se dohrabu pak na tu kontrolu, tak mi ty nohy natečou ještě víc… No a ten tlak - jako doma v pohodě, ale na kontrole to stejný. Než tam dojdu, nervy co mi řeknou - prostě syndrom bílýho pláště a tlak zase hroznej… No já ale doufám, že tyhle problémy je teď spíš pošťouchnou, aby už to neoddalovali… :dance: Teda, takhle bych využila těch problémů, no fuj :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 11:25

:-D Tak já se ti nedivim ke konci už je to neůnosný taky bych využila všechno já když už jsem pak byla na těch vyvolávačkách už mi bylo všechno jedno už jsem se ani porodu nebála jen jsem prosila boha at už je to venku já měla taky navrh 30kg takže pěkná mašina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
10.5.11 12:08

Ahojky holky,

Zuzííík držím palečky, at už to máš rychle zasebou. Prdolce se líbí v bříšku nechce se jí ven. Doufám, že tě doktoři nenechaj dlouho se trápit. Ty poslední dny jsou fakt náročný.
Mamca1: ty jofka 30 kg navíc, jak jsi to zvládla? a jak to šlo dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
10.5.11 12:12

Nicollka:

jak jsi vyprávěla o té kamarádce, tak to je docela častej problém. Když máš něco dát tak to všichni berou ale zpátky už se to nevrací, ani od lidí od kterých bys to nečekala. Kdyby ti bejvala za každý nehty nechala 100 Kč tak už máš gely určitě dva :lol: Vděčnost už dneska není v modě :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.5.11 12:20

ja si teda od jinych než od rodiny neberu nic zadarmo. nektery lidi nemaji soudnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
10.5.11 12:23

Já se to vždycky snažím něčím kompenzovat. Něco za něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 12:44

Speat: po klukovi jsem to nemohla schodit dva roky a pak jsem na to přestala myslet a byla jsem štíhlá jak lan na svoji výšku 177 cm jsem se dostala zpatky na 60kg pak jsem otěhotněla znova a znova30kg nahoře když bylo holce 10 měsíců šla jsem z klukem na 6 měsícu do nemocnice a měla tak v p…i psychiku že jsem se vrátila z 58kg jenže jak se dali nervy do pořádku tak jsem postupně začala zas přibívat před otěhotněnim jsem přibrala na 72 a na těch se ted držim, když jsem oblečená tak vzhledem k výšce vypadam hubená, ale v plavkách mi to břicho vysí a je takový nechutný fůůůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
10.5.11 13:26

Na svojí postavu máš kg akorád. Pěkně ti to lítalo, dle psychiky :cry: Já mám 169 cm a vážím 67 kg. Dolů to vůbec nejde a ani nemůžu přestat jíst, protože hnedka nemám dost mléka. Musím hodně jíst a pít, jinak neukrmím malou. Taky už řeším, že v plavkách jsem jak metráček, hlavně břicho a stehna. Dřív jsem byla hodně hubená a tak se mi na tuhle baculatou postavičku špatně zvyká. Těhotenství mě hodně změnilo. Nejvíc asi prsa, doufám, že se to někdy ještě stáhne do menší velikosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 13:47

Speat. a koli si přibrala? Ono každej říká že když se kojí tak se hubne, ale na mě a mích několik kamarádek to působilo obráceně tak třeba až přestaneš kojit. Já mám dlouhý hubený nohy ani pas nemám velkej jen široky boky a ve předu na břiše mám hnusnou vytahanou kůži samou celulitidu jde mi to všechno do břicha.Říkám si jak se budu hlídat abych ted tolik nepřibrala ale furt jim a furt mi kručí v břiše. :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí