Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
11.5.11 14:21

JÉÉÉÉ ten se krásně protahuje. Je moc hezoučkej, povedl se vám :potlesk: :potlesk:
To je dobře, že jste v pořádku a doma a že kojíte. Všechno jsi napsala tak vklídku, jde vidět,že jsi v pohodě. To tě moc obdivuju. Taky mi uplně přebíhal mráz po zádech jak jsem to četla. Jako kdybych snad sama nerodila :lol: :lol:
Tedka už máš Koblížka u sebe a můžeš ho pořád nuhnat a pusinkovat.
Ještě jednou přeju moc a moc zdravíčka !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
11.5.11 14:23

Zuzííík:
Doufám, že už nám brzo taky ukážeš tu svojí princezničku. Nechce se jí na svět, je ráda u maminky v teploučku a pohodlíčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
11.5.11 15:10

maty moc gratuluji, malej je krásnej :) a popis úžasnej :palec:

Já jsem zpátky z poradny, utz nebyl :( no ale prý vše v pořádku, špinění žádné. pomačkal břicho, to mě bolelo ale nic na to neřekl, čípek zavřený.
Další poradna v 28tt a utz až asi v tom 30tt ten velký. v 28tt mi prý budou brát zase nějaké krevní testy a dojdu tam s výsledkem cukru to se musim objednat někdy předtím. tak to vše z poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.11 15:13

Zuziiiik:
copak já, ale ty se koukej už taky pochlapit a vytlač prďolinku ven :)
Jak jsi dopadla na kontrole?

SandraM:
tohle bylo fakt něco úžasnýho… navíc můj chlap a můj uzlíček, že jo :)

Speat:
děkujeme. Fakt jsme v klídku a v pohodě. Manžel je úžasnej, je na něm vidět,že je šťastnej. Dalo mi to hodně sil a elánu do dalšího života… fakt něco nepopsatelně krásnýho a úžasnýho… rodit budu klidně pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.11 15:15

Nicollka:
tak to jsou dobré zprávy, gratulujeme! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
11.5.11 16:34

Koukám, že nadšení je velké :potlesk:
Já tě chápu, je to velký zázrak zrození miminka a ještě když je tvoje, tak je to uplně nejemotivnější zážitek, který kdo může zažít. Hlavně jak je miminko v bříšku a najednou ho máš v ruce, to je prostě mazec. Jen kdyby těch devět měsíců čekání bylo trochu rychlejších.
Tedka budeš Vojtíška pořád pusinkovat a mazlinkat a pořád dokola. Já jsem Kačence naprosto podlehla. Je to krásný být maminkou a mít malé miminečko :potlesk:
Pořád jsem na tebe myslela, jak to zvládáš. Super, že to takhle dobře dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.5.11 17:05

ahoj holky :mavam: Maty to je ůžasný tak moc jsem na tebe myslela a držela palečky máš moc krásný mimčo gratuluji :palec: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.5.11 08:48

Přeji všem krásné ránko,
právě jsem dobalila a jedeme s Kačenkou na dva dny do Kořenova. Budou tam ještě další maminy s miminy. Tak doufám, že si to užijeme.
Tak se tu mějte krásně!!papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.5.11 09:11

ahoj holky :mavam:

manca1
moc děkujeme. vše dopadlo v pořádku :)

speat:
přesně tak :) je to zázrak a ještě k tomu můj :)
hezky si ten víkend s Kačenkou užijte!

holky, prosím vás, nemáte některá zkušenost se zamrazováním MM? Já mám mlíka, že bych potřebovala ještě další 2 děti… chtěla bych ho zamrazit, kdyby náhodou přišla laktační krize.
A ještě další dotaz… nejde mi odstříkavat rukou (nějak na to nemůžu přijít), tak přemýšlím o manuální odstřikovačce, nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.11 09:13

Ahojky, tak já mám ledňátko, přesně 19.1.2011. A není tady někdo z Varů? Potřebujeme kámošku na procházky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.5.11 10:00

Adela27:
zdravím novou maminku :mavam:
my teda z varů nejsme :) ale třeba se tu někdo najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.11 12:12

Děkuji :-)za přivítání a ví někdo kolik nás tu zatím je? :-)))
a kdyby náhodou někdo z Varů a okolí, přihlaste se :-)) Adél a Lucinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.11 12:33

maty1983 četla jsem,že jsi čerstvá maminka, tak to moc GRATULUJI! je to zázrak, co se dokáže v těle vytvořit :-), u ns už to budou čtyři měsíce za pár dní a nemůžu se na tu naši lásku vynadívat a je s ní tolik srandy. Nekrásnější věc na světě být mamča :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
12.5.11 12:49

Ahoj holky, preji krasne ctvrtecni uz skoro poledne. Nebyla jsem tu uz celou vecnost a koukam, kolik se toho tady za tu dobu udalo. Mno u nas taky… v nedeli 8.5. v 01:02 rano se nam narodil vlasaty a zdravy Oliver Sanna. Vazil krasnych 3,105 kg a meril 55cm. Oba jsme v poradku a ja snad ta nejstastnejsi mama v cely galaxii, ikdyz tak to urcite citi vsechny maminky ;) Doufam, ze hned az se s Olim sehrajeme, budu mit zase cas se tu pravidelne ukazat.
Pripojim fotecku at vidite toho naseho vlasace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.11 13:07

Karamelinko: Gratuliji ten je vážně nádherný a fakt vlasatý až se tomu nedá věřit. Bude to tedy dlouhán ta dýlka už se snim ponese. Na váze nezaleží 2kg mimčo může být tlustý a obráceně ale když se mimčo narodi krátký nebo dlouhy tak to tak většinou zůstane. No ty prdo ještě jednou gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí