Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
15.5.11 12:33

hrali jsme dostihy a carcassone :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.5.11 12:57

IlkaV:
ten je nádhernej, povedl se! :palec:

SandraM:
to nevím, co bych poradila, ale blbiny zabíraj 100% :) jinak třeba plavečák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.11 13:07

Ahojky holky,

přeju všem krásnou neděli. Včera jsme se vrátili z Kořenova a bylo tam nádherně. Byli jsme i v Harachově na Mumlavských vodopádech. Fakt super. Hlavně chvíli jsem vypadla z baráku, už jsem to potřebovala jako sůl :-) Chození po horách s kočárkem mi dalo pěkně zabrat :-) Zadek a nohy bolí, aspon budou nějaké svaly.

Maty: Já mám plný mrazák odstříkaného mléka. Než se mi upravila laktace, tak jsem měla prsa hrozně nalitá a musela jsem občas odstříkat jinak by mi vybouchly prsa :lol: :lol: Mám pákovou odsávačku od aventu, je fakt suprová. Bez ní bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.11 13:09

Jinak holky máte krásný vlasatý miminka. Karamelinko, to je uplnej model, tolik vlásků jsem ještě na miminku neviděla. Je úžasnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.5.11 13:18

speat:
ahoj :mavam:
to je dobře, že jste si to užily…

já právě kudychodím tudy stříkám, či jak jinak to popsat teda nevím. :) Odsavačku mám půjčenou od dětské mudry je od medely… ale odsaju tím cca 3 čárky (nevím, jaká to je míra) a pak už nic neteče… když ji oddělám, tak mi to zase začne stříkat… nevím, kde je chyba

pak taky nevím, jak dlouho můžu přilívat odstříkané mlíko do jedné lahvičky… přijde mi blbost skladovat v lahvičkách jen 3 čárky (tím se to dítě snad ani nemůže zasytit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.5.11 13:20

holky ja už včera citila mimčo rukou jupiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.5.11 13:28

lucienne:
:potlesk: tak teď to bude už jen častější a silnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.11 13:33

Lucienne:
super, to je krásný vid??

Maty:
tak jsem to měla taky. Až časem jsem dokázala odstříkat i 80 ml najednou, ale to chvíli trvalo. Ty jsi na začátku, hlavně časem se laktace sama upraví a budeš mít mlíka jen tolik kolik bude malej potřebovat.
Jinak můžeš odstříkané mlíčko skladovat v lednici 24 hodin, po tuhle domu vždycky nové mlíčko dolejvat a pak po celém dni zamrazit. V mrazáku ho můžeš mít 3 měsíce. Doporučuji si napsat na nádobku datum uložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.5.11 14:41

jojo bylo to super. uz se tesim az to uciti i manžel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.5.11 17:23

speat:
tak to jsi mě uklidnila, že je to normální být jako chodící mlékárna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.11 18:46

Já jsem zase chodící krmítko, někdy mi přijde, že nedělám nic jiného jenom kojim a kojim :lol: :lol:
Ale mlíčko se opravdu časem upraví podle potřeby Vojtíška a nebude to tolik tlačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.5.11 06:41

ahojte tak sme zpět zo Senca :D jsem táák ráda doma zase.

No pomalu se zase nějak zapojim snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
17.5.11 08:38

ahoj Nikolko jak se máš? a kde že si to byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.5.11 11:20

ahoj manca, byli sme v Senci na slovensku u babičky :) od čtvrtka … dnes sem vstávala už v 5h, nějak sem nemohla spát tak si dám asi dvě hodinky ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
17.5.11 12:24

Krasne poledne maminky a cekatelky :huban:
Lucienne, uz jsme byli venku dvakrat, ale zatim jen na chvilicku v satku. S kocarkem se chystame dnes nebo zitra, bude tu totiz asi prset a navic cekame az nam tatinek nafoukne kolecka. Poreferuji, neboj ;)
Myslela jsem si, ze uz jsem ready na prochazku, ale i ty chvilicky me dost vycerpaly. Mno bylo to treti a ctvrty den po porodu… Dala jsem si teda ted par dni voraz a zkusime brzy vyjet.
A blahopreji k citeni miminka, je to uuuzasny pocit, vid? Ja jsem to brala jako urcitou a vlastne zatim jedinou komunikaci mezi mnou a miminkem, o to vic jsem si to uzivala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí