Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mam zas plno prace holky
ale urci vas dočtu.
co ta maty? stale nic? ![]()
Nic nevim
taky jsem myslela že už se bude chlubit z mimískem.
Dneska je zase nádherně. Ale Kačenka pořádně nehamá a je protiva ![]()
A co Zuziiik nevíte něco?? Maty má asi plné ruce práce ![]()
Nicolko: krásný pupík, podle mě velký akorád ![]()
Holky já už chci taky miminko pořád se mi o něm zdá, ale já to mam ještě všechno před sebou je to tak dlouhy. ![]()
no ale vcelku jak je hezky tak to naskakuje
za chvili budem rodit …
No teda holky je toto možné
kamarádka tu na dědině, se včera nasrala. Vyjasním. Dělám si nehty, tak asi cca 3/4roku zpátky jsem dělala i jí, s tím že mi nebude platit a koupi mi potom gel. GEL mi došel stojí 600,–, už ho kupuje snad půl roku a nic. Volala mi paní že by došla na nehty dělám jen tak když někdo neco za 300,– tak jsem ji řekla že nemam bohužel gel, ale že za týden by to šlo. No ted jsem na mizině, nemam ani chleba,nic, tak jsem ji řekla at se vyprdne na gel, a dá mi 500,– a ona se urazila, že jako co to je a že nemá peníze taky a tak. Viděla že fakt už nemame s malym co „do huby“ a pak mi jen řekla tak fajn a to už ti nebudu barvit hlavu. Jednou došla a obarvila mi hlavu „barvu sem si koupila sama“ , copak toto se dá srovnávat? já jsem vypotřebovala um. nehty, gel, elektriku a ona jen svoje ruce asi 30min. Tak já nevím už kde dělám chybu teda. Nakonec mi dala aspon 200,– takže dnes jedeme pro brambory, mléko a chleba aspon.
Takže chyba já?? nebo ona?
a to sem si řekla jen o blbych 500,– vzdyt koli by nechala penez nekde u nehtařky za celou dobu. A to sem nezapočitala lepidlo a ty um. nehty jako. jak ja su vytočena
cau nikol. a to jsi ji ty nehty delala vicekrat nebo jen jednou? jestli jste na tom byly tomluvene tak je chyba samozrejme u ni
no prave vic jak půl roku a snad co kazdy tři tydny.
a ja se pak mam citit špatně že mi nabarvila hlavu ![]()
no tak to chapu… :/ jeste kdyby to bylo jen jednou tak bych to přešla, ale ten matrial je drahej, ja vim… vyprdni se na ni ![]()
Ahoj holky
nikolko samozřejmě že je chyba u ni, ale to je právě ono já toto nemám ráda. Kamarádka bydlí o patro níž a vidím se sní každý den taky dělá nehty jen tak po rodinně a známích a u nás vietnamci je dělaj od 300 podle toho jak si je necháš nazdobit. kamarádka vždycky říká at to nechám at ji neštvu a tak, ale stejně ji vždycky nechávám 200 na stole hambou bych se propadla Ta tvoje kamarádka neni kamarádka, ale …
no pposledni dobou se projevuje divne to je porad „ja a ja“ no uvidim co bude kazdopadne sem hodne zmenila nazor na ni
no ale takhle tě nechat ve štychu mě by se to teda nelíbilo. ![]()
Ahojík, jen se hlásím, že jsem pořád ještě 2v1
Ve čtvrtek nás čeká kontrola a myslím, že se jí dočkáme, protože ta naše potvůrka ví, jak se mi na ty kontroly nechce, tak mě tam určitě nechá jet
No nechávají přenášet 10 dní a jelikož v ten čtvrtek už to bude týden, tak doufám, že se dozvíme nějakej verdikt - popř. že nás objednají na vyvolání. Teda aspoň doufám, už je to dlouhý...........