Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jak trávíte víkend? Já dnes jen uvařila jinak pořád pospávam manžel je na víkend u našich a děti od rána lítaj venku tak si užívám klidu a co vy?
Jak jsem psala, tak jsem zahradničila. Bylo nádherně
Kačenku mi chvíli vozila tchýně, takže jsem se chvíli povalovala na sluníčku a jinak dopoledne, prala, vařila,uklízela, kojila a dělala zábavu miminku, klasika ![]()
já si připadám jak lemra líná já fakt jen uvařila jinak se válím přitom je třeba toho tolik udělat
![]()
já si připadám jak lemra líná já fakt jen uvařila jinak se válím přitom je třeba toho tolik udělat
![]()
Já jsem byla v týdnu hrozně unavená a nic jsem neuklízela a neprala nic. Tedka se mi to tady nakupilo a je toho zase moc. Je to pořád dokola, kdyby aspon někdo pomohl. Ale manžel i kdyby se brodil ve špíně, tak ho nenapadne uklidit ![]()
S malou je mín sil a taky mi všechno dýl trvá…
Já to znám mám už dvě děti i když ted už jsoi větší tak už je klid, ale taky jsem si tím musela projít a ted když už vlastně z toho nejhoršího vyrostli tak mě to čeká zas.
ahoj holky! taky krásnou neděli a vše nejlepší k svátku maminky
co ta maty, už vy se mohla ukazat, ne? ![]()
Ahoj holky , jak bylo krasne tak sme pořád někde pryč ![]()
Přeji tu všem maminkám některým první krásný den matek
tak at pěkně miminka ťukají z domečků ![]()
AHojky holky,dekuji ze muzu zustat…preji vsem maminkam krasny svatecni den!Hlavne moooc lasky!!!
Tak neco o me,Vy se tu jiz znate a doufam,ze i ja vas poznam
Je mi 34 let,pochazim se severni MOravy a v Praze jsem 10 let,ted bydlim s manzelem kousek za Prahou v rodinnem radovem domku.Mam syna Tomaska rijen 2007 a ted mesicniho LUkaska.A jen co jsme prisli z porodnice(druhy planovany cisarsky rez) tak jsme se dlouho neohrali doma.Babicka(moje mama) tu byla mesic,odjela,tyden jsme valcili sami a pak jsem skoncila s Lukaskem v nemocnici.Jsme doma od stredy,ma zanet ledvin,jsem z toho vyrizena!!!Cekana nas buh vi co a takovy start do zivota jsem si nepredstavovala
S Tomaskem to neznam,jako nemocnice.Ale taky ma neco v ocicku od narozeni,Vojtovku jsme cvicili a ted je to raubir a zase mi ho nevzali do skolky ac to takove nejake chodi na dopoledne,je to pro me drahe,ale nejak jsme to zvladli.Ted to maji zdrazit,ale pokracovat tam muze.Musim vsak napsat odvolani,kdyz jsme pry druzi pod carou…Tomaska manzel odvezl na Moravu a tak je u babicky,je tam silene spokojeny,ale me je smutno po tom jeho zlobeni.Jsem nejaka unavena,vycerpana ac by clovek rekl z ceho ,ze?A nikdo mi ani nevyzehli
Jinak dnes je zase slunicko a na MOrave prsi mi rikal rano do ttelefonu Tomik
Tak vsem krasny slunecny den a kdyby vas neoc zajimalo tak se ptejte
Lucie
ahoj Lucí
díky za představení, mně je 24, čekám první a bydlím u českého brodu v domečku. doufam že lukáškovi bude brzy lépe ![]()
Ahoj holky taky přeji krásnou neděli a všechno nejlepší ke dni matek
Eicul: ted ti to připadá hrozný, ale všechno zvladnete neboj ted to je zoufalá situace, ale bude to dobrý. Vím o čem mluvím prošla jsem si z něčim daleko horšim když bylo synovi 4 a holčičce 10 měsíců zkončila jsem ze synem na 6 měsíců v nemocnici. Dceru mi vychovávali rodiče odevzdávala jsem ji jako tapkající miminko tehdy už začínala běhat a když jsme se vrátili dostala jsem vlasatou kudrnatou slečnu která měla pusinku plnou zoubků začínala žvatlat slůvka přes den nepotřebovala plenu a já si k ní musela hledat znovu cestu. Bylo to strašné, když jsem ted po tolika letech zjistila že čekám třetí propadla jsem panice. vyváděla jsem jak 15 holka a chtěla jít dokonce na přerušeni, protože jsem se bála že porodim miminko a zas se to bude opakovat a já si ho neužiju. Ted už je to dobrý moc se těšim. všichni se těšíme
Jestli chceš napiš SZ a já ti napíšu víc klidně se ptej. Promin ještě jsem se nepředstavila je mi 31 pocházim z Mladé Boleslavi, ale ted bydlím u Mimoně mám dvě děti Sebastiana 10let a Jennifer 7 let miminko by se mělo narodit 26.11.2011 ![]()
Eicul:
Držím moc palečky, aby už bylo jenom lépe. Věřím, že to musí být hodně náročné. Začátky jsou vždycky těžké a tedka ještě když jste nemocní. Přeju moc a moc dravíčka.
Já mám čtyřměsíční holčičku (3.1.2011) jmenuje se Kačenka, je moc hodná a pořád hladová. Jsem takové chodící krmítko. Ale jsem ráda, že prospívá. Před měsícem jsme měli střevní chřipku a bylo to hrozný, proto si dokážu představit jak ti asi je. Tak hlavně hodně síly
Holky je to normální, včera jsem byla šíleně protivná i sama sobě, vadilo mi i kdyz se na mě malej podíval, porad sem jen hučela, az mi ho bylo hrozne lito, ale ja se nedokazala ovladat, večer až usnul sem si to obrečela, a dnes mam zase naladu pod psa, a porad bych jen řvala
ja se začinam nesnašet, ale asi bych řekla že hodně k tomu přispěla finanční situace, nervy a to že si nemam jak vydelat ani korunu, zacinam byt zoufala
bojim se ze dve deti nemam sanci zvladnout, max. se vratit k rodičum ![]()