Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak to je super! Jasně že sem nějaké fotky dam! Tak jí držim palečky a at se vše podaří jak se má! Já jsem si sví prožila a žádná sláva to nebyla!
Ahoj holky,ráda bych se přidala do diskuze,mezi vás zkušené,které toho víte více a máte spoustu zkušeností.Jsem těhotná ve 4.měsíci,mimčo budu mít už na 17inách.Přítel je zletilý(23let).Snažím se zjistit co nejvíce info a rad o splnoletnění,zda by pro mě bylo výhodné apod.Kvůli pobírání rodič.příspěvku atd.Poradíte?? ![]()
mishell ja nevim ale nejlepší odpovědi asi dostanes když si založíš diskuzi přímo na toto téma, spousta lidi ti urcite rada pomuze, nebo v rubrice poradna se muzes zeptat přímo odborníků. držím ti palce ![]()
Ahojík holky… Nemáte někdo zprávu od Maty????? Ta už bude určitě maminka ![]()
Ahojky holky,
o Maty vůbec nic nevím, ale jelikož nepíše, tak je určitě v porodnici. Doufám, že už má Vojtíška u sebe.
Zuzíííík: a co ty? jak se cítíš? co pupíček?
Pajulinka19:
ahojky, vítám tě mezi náma. Máš krásné miminko. Já mám Kačenku, narodila se 3.1. to jsou kousek od sebe. ![]()
Ahoj holky, tak já bohužel bojuju s nějakým hnusákem
a malá je taky nemocná, takže je to docela drsný, starat se nemocná o nemocný dítě a k tomu novorozence
doufám že zítra bude líp. Hrozně mě bolí v krku, teda spíš pálí, hlavně v noci a nějak na to zatím nic nezabírá. A k tomu se dneska přidal děsnej chrchlák… jako kdžy mě to chytne při kojení, tak je to docela blbý ![]()
až bude líp, tak přidám nějaký nový fotečky.
jééé tak to mě mrzí, tak přeju hlavně at jsi co nejdřív zdravá. Potřebuješ sílu na kojení, držím palečky!
lucienne: ahojky, jsem nervozní co ta Maty ![]()
speat neboj urcite je v poradku
pajo je to fesak a je videt ze se ma k svetu ![]()
No tak to si piš taky má už skoro 7kg. a to mu nejsou ještě ani 3 měsíce ![]()
Já taky hlasuji za fotku mrňouse!