Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky
nějak jsem to tu zanedbávala a ted nestíham číst pořádně nevim o co jde ![]()
lucienne:
a víš, že by se mi to docela líbilo. jen to ohýbání bych potřebovala natrénovat, aby mi navlíkání ponožek, obouvání bot a smetání smetí na lopátku nedělalo takové problémy ![]()
Ahoj Maty
Já doufala že už budeš mít miminko v náruči. Mě už blbě neni poslední dobou mám naopak žravou akorát bych pořád spala dnes jsem vstávala v 11:40 a to mě ještě vzbudil telefon ![]()
maty to prodavaj takovou tu lopatku na dlouhy tyci ze se nemusis ohybat a boty holt budes nosit žabky nebo baleríny ![]()
to vám tedy holky pěkně děkuju… víte jak by mi v zimě mrzly palečky?
a jen tak mimochodem… ještě vám chybí domyslet ty ponožky
… před chvílí tu byla kamarádka a chtěla se podívat, jak vypadaj oteklý nohy, tak jsem stáhla ponožky a když viděla, že je nemůžu nasadit zpátky, tak se mohla potrhat smíchy … hahaha by mě zajímalo, co je na tom tak vtipnýho
(to byla ironie
)
Maty: asi budeš muset chodit jenom v jedněch ![]()
aby jses nemusela ohýbat ![]()
ahoj holky tak jsme konečně doma, za chvilku sprcha, a do postele. jsem k.o.
Potom mrknu co ste psali, jen sem viděla šmouli břiško a super břiško ale chuda ty nohy (ta noha) uff.
Já zkouším zpracovat rodiče na výměně domu, no babička už by aj byla zlomená, ted jen ten děda moc se jim ale nechce, třeba se podaří. Máme to tu malé, ale pro babičku s dědem dobré. My s mimčem už je to hodně na těsno. No a malého jestli vezmou zpátky do bývalé školky tak ho tam nahlásime a to by bylo jezdení 20km ráno a 20km odpoledne, to je taky nevýhoda, je to ve městě 10km odsud tam kde právě bydlí bába s dědem.
Tak zkusim ještě zapracovat