Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
3.5.11 06:34

ahoj holky :mavam:

speat + lucienne:
pak vám přijedu dát čuchnout :)

Nicollka:
budeme držet palečky, aby to klaplo  :palec:

holky, včera den D a nic se nedělo a dneska… 8-o
od 3 hodin nespím. Mám mrazení v kříži a jakoby menstruační bolesti (spíš taky takové mrazení) v podbřišku. Zatím, co jsem stopovala, tak se to opakuje v intervalu 10 minut. Jupíííí, konečně se něco děje. :roll:
Manžela jsem normálně vypravila do práce s tím, že mi nesmí típnout telefon, že je mi divně a že každopádně ve 12.30 tady a jedeme k mudrovi do Chrudimě na plánovanou poradnu a monitor. Pak jsem taky zapnula bojler, tak čekám až se ohřeje voda a zkusím hupnout do sprchy, co to udělá. Zatím nepanikařím a čekám, jestli praskne voda nebo ne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.5.11 06:49

Mě třeba praskla voda až v nemocnici, a to už mi sestřička brblala že sem tam měla byt spíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 07:00

Iri22:
já zatím nechci plašit.. uvidím po té sprše… třeba to jsou jen poslíčci (já je nikdy neměla), takže nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.5.11 07:02

Já sem třeba poslíčky taky neměla, ale než jsme jeli do nemocnice tak to už byly fakt bolesti… Šak uvidíš jak to bude pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 07:15

teď je to zhruba hodina co měřím intervaly a je to pořád po 10ti minutách… zatím žádá křeč nic… jen to zamrazí cca na 30 vteřin možná minutu (zas tak to nesleduju) a pak klid…
začíná mi být divno od žaludku a nějak bych chtěla na velkou, ale když se utrúním, tak nic… :nevim:
po 8 dám sprchu a uvidím, co to se mnou udělá…
můžu se ještě najíst? nebo to raději nemám pokoušet? cítím, že mám hlad, ale nevím, jestli to udržím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.5.11 07:19

V nemocnici ti bucou dávet klistýr tak jak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 07:22

tak já do sebe zkusím natlačit aspoň jogurt… ať mám pak kdyžtak sílu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.5.11 07:44

jeee maty juchuuu! ja jedu do hradce tak kdybych uz se nezastihla tak at to jde jak po masle a jste brzy doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 08:01

lucienne:
děkujeme a přejeme, aby utz dobře dopadnul, hezky si ho užij a pak určitě písni… já to pak dočtu až se dostanu k netu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.5.11 08:41

maty jůůůů tak už je to tady :) Voda vůbec prasknout nemusí na to nespoléhej, že se ti chce na wc velkou to může být že hlavička naléhá a tlačí :) držím palce

dobré ráno holky. Luc dobré zprávy na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 08:46

nicollka:
zatím jsem v klidu. není to nic hrozného, jen fakt jakoby takové mrazení… akorát po té sprše se interval zkrátil na 7 minut, tak ještě vydržím, jestli se bude něco dál dít, kdyžtak dám po 10 další sprchu a zavolám domů manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
3.5.11 08:54

Maty, to je super… Vypadá to fakt nadějně, viď??? Ježíš, jak já ti závidím a strašně moc držím palečky, aby to dopadlo dobře a mimčo bylo dneska venku.Připadáš mi docela v klídku… To já už bych asi hysterčila a volala toho svýho domů… No ale taky se budu pokoušet čekat, abych ho nehnala zbytečně. Já jsem z tebe úplně nervozní....... 8-o

Ta naše cácora má termín ve čtvrtek a v sobotu, tak jsem taky zvědavá. Snad dneska na kontrole všechno bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.5.11 09:18

Maty si jako já :) já se měřila hodinu po 8min, sprcha umyla jsem si vlasy (ve 4ráno) MM čučel jestli sem se nezblaznila, tak sem jen řekla „ne asi rodím“ a šla jsem sušit vlasy. Měřila jsem hodinu po 5min. Manžel šílel, já šla na wc, odešla hlenová zátka, tak sem řekla tak teda jedem. Manžel lítal, pak jel jak o závod, dojeli sme do por. v 6 a stejně sme ještě 5hodin leželi a chodili a skákali na pokoji, 11:55 už sme ho chovali prdolku našeho já se tak těším zase na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 09:20

zuzi, děkujeme. zatím jsem fakt v klidu. dokonce i jogurt jsem udržela, tak mám hned lepší náladu. interval je pořád po 7 minutách a není to nic hroznýho. Fakt takový mrazení, poslední dvě byly takový trošku silnější, ale ne o moc…

taky jsem si myslela, že budu hysterka, ale zatím to fakt nic není… uvidíme, co se z toho vyklube (doufám, že Vojta) :)

tak držíme palečky, aby kontrola proběhla v pohodě a bez problémů. taky sem pak písni, kdybych se odpoledne už nedostala k netu, tak si to pak dočtu :) a kdyby náhodou nastal porod, tak rychlej, bezbolestnej a bezkomplikací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.5.11 09:30

nicollka:
já se právě rozhodla vylézt z postele a něco ještě poklidit (nádobí, převléct postel). Třeba tím i prďolkovi trošku pomůžu, když budu chodit… fakt to zatím není nic hroznýho a jestli chození pomáhá se otevírat, tak udělám jen dobře, když vyskočím z postele… manžel zatím stále v práci, pořád ho uklidňuju, že zvládnem kontrolu o půl druhé v chrudimi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí