Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky ![]()
speat + lucienne:
pak vám přijedu dát čuchnout ![]()
Nicollka:
budeme držet palečky, aby to klaplo ![]()
holky, včera den D a nic se nedělo a dneska… ![]()
od 3 hodin nespím. Mám mrazení v kříži a jakoby menstruační bolesti (spíš taky takové mrazení) v podbřišku. Zatím, co jsem stopovala, tak se to opakuje v intervalu 10 minut. Jupíííí, konečně se něco děje. ![]()
Manžela jsem normálně vypravila do práce s tím, že mi nesmí típnout telefon, že je mi divně a že každopádně ve 12.30 tady a jedeme k mudrovi do Chrudimě na plánovanou poradnu a monitor. Pak jsem taky zapnula bojler, tak čekám až se ohřeje voda a zkusím hupnout do sprchy, co to udělá. Zatím nepanikařím a čekám, jestli praskne voda nebo ne. ![]()
Mě třeba praskla voda až v nemocnici, a to už mi sestřička brblala že sem tam měla byt spíš…
Iri22:
já zatím nechci plašit.. uvidím po té sprše… třeba to jsou jen poslíčci (já je nikdy neměla), takže nevím ![]()
Já sem třeba poslíčky taky neměla, ale než jsme jeli do nemocnice tak to už byly fakt bolesti… Šak uvidíš jak to bude pokračovat
teď je to zhruba hodina co měřím intervaly a je to pořád po 10ti minutách… zatím žádá křeč nic… jen to zamrazí cca na 30 vteřin možná minutu (zas tak to nesleduju) a pak klid…
začíná mi být divno od žaludku a nějak bych chtěla na velkou, ale když se utrúním, tak nic… ![]()
po 8 dám sprchu a uvidím, co to se mnou udělá…
můžu se ještě najíst? nebo to raději nemám pokoušet? cítím, že mám hlad, ale nevím, jestli to udržím ![]()
tak já do sebe zkusím natlačit aspoň jogurt… ať mám pak kdyžtak sílu ![]()
jeee maty juchuuu! ja jedu do hradce tak kdybych uz se nezastihla tak at to jde jak po masle a jste brzy doma ![]()
lucienne:
děkujeme a přejeme, aby utz dobře dopadnul, hezky si ho užij a pak určitě písni… já to pak dočtu až se dostanu k netu ![]()
maty jůůůů tak už je to tady
Voda vůbec prasknout nemusí na to nespoléhej, že se ti chce na wc velkou to může být že hlavička naléhá a tlačí
držím palce
dobré ráno holky. Luc dobré zprávy na utz
nicollka:
zatím jsem v klidu. není to nic hrozného, jen fakt jakoby takové mrazení… akorát po té sprše se interval zkrátil na 7 minut, tak ještě vydržím, jestli se bude něco dál dít, kdyžtak dám po 10 další sprchu a zavolám domů manžela.
Maty, to je super… Vypadá to fakt nadějně, viď??? Ježíš, jak já ti závidím a strašně moc držím palečky, aby to dopadlo dobře a mimčo bylo dneska venku.Připadáš mi docela v klídku… To já už bych asi hysterčila a volala toho svýho domů… No ale taky se budu pokoušet čekat, abych ho nehnala zbytečně. Já jsem z tebe úplně nervozní....... ![]()
Ta naše cácora má termín ve čtvrtek a v sobotu, tak jsem taky zvědavá. Snad dneska na kontrole všechno bude dobrý.
Maty si jako já
já se měřila hodinu po 8min, sprcha umyla jsem si vlasy (ve 4ráno) MM čučel jestli sem se nezblaznila, tak sem jen řekla „ne asi rodím“ a šla jsem sušit vlasy. Měřila jsem hodinu po 5min. Manžel šílel, já šla na wc, odešla hlenová zátka, tak sem řekla tak teda jedem. Manžel lítal, pak jel jak o závod, dojeli sme do por. v 6 a stejně sme ještě 5hodin leželi a chodili a skákali na pokoji, 11:55 už sme ho chovali prdolku našeho já se tak těším zase na porod.
zuzi, děkujeme. zatím jsem fakt v klidu. dokonce i jogurt jsem udržela, tak mám hned lepší náladu. interval je pořád po 7 minutách a není to nic hroznýho. Fakt takový mrazení, poslední dvě byly takový trošku silnější, ale ne o moc…
taky jsem si myslela, že budu hysterka, ale zatím to fakt nic není… uvidíme, co se z toho vyklube (doufám, že Vojta) ![]()
tak držíme palečky, aby kontrola proběhla v pohodě a bez problémů. taky sem pak písni, kdybych se odpoledne už nedostala k netu, tak si to pak dočtu
a kdyby náhodou nastal porod, tak rychlej, bezbolestnej a bezkomplikací ![]()
nicollka:
já se právě rozhodla vylézt z postele a něco ještě poklidit (nádobí, převléct postel). Třeba tím i prďolkovi trošku pomůžu, když budu chodit… fakt to zatím není nic hroznýho a jestli chození pomáhá se otevírat, tak udělám jen dobře, když vyskočím z postele… manžel zatím stále v práci, pořád ho uklidňuju, že zvládnem kontrolu o půl druhé v chrudimi… ![]()