Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Citrusy, zelí, fazole, hrách, čerstvej chleba, čerstvou cibuli…
ze začátku vůbec a tedka už si občas trochu dám, ale malou to nadýmá a pak jí bolí bříško. Každé miminko je jiné, ale Kačenka je na tohle dost citlivá
takze jis jen stare pečivo? o ouuuu. a bez citronu nedam taky ani ranu. to jsem zvedava co to moje mimi ![]()
Já jsem jedla mandarinky a pomeranče po kilech a najednou nic, vždycky když si dám pomeranč tak malé naskáčou na zadečku pupínky. Takže si dám občas jenom kousek. Ale pomalu přidávám aby si taky zvykla.
Uvidíš, třeba tvoje miminko na to nebude reagovat, každý mimi je jiný. Kačenku trápily prdíky tři měsíce ![]()
ja si to uzivam, ale to ovoce teda nic moc. uz fakt nevim kde ho mam kupovat. taky mam rada pomerance a mandarinky, ale dobry jsou snad jen u vietnamcu a tam se nedostanu co pracuju z domova
To máš pravdu, tedka jsou citrusy hrozně vysušený. Tak jsem zkusila jablíčko, mnamiii. Ale Kačka se z toho totálně pos… Tak nevím, jediný co je asi fakt v pohodě jsou banány a ty mi tak nejedou.
banany mi chutnaj jen zeleny
jak už dozraje tak to neni nic pro me ![]()
Zelený jo?? hehe tak to je mazec.
Zrovna se cpu čokoládou, jsem včera dostala kočičí jazýčky. Letos budu v plavkách pěknej špekounek. Na jednu stranu bych chtěla být pěkně štíhlá a na druhou stranu se nedokážu vzdát mlsků a pořád něco žvejkám ![]()
vždyt si dej
my letos niikam nepojedem takze mi je uplne jedno jak budu vypadat v plavkach. a taky si davam, ale zatim sem nepribrala, mimi ma asi velkou spotřebu ![]()
ahoj holky ![]()
tak jsem zpátky… teda jídelníček jste probraly dokonale…
a Kačenka se pos…a geniálně ![]()
no, holky, manžel mě jen vyvezl na výlet, abych se snad jen podívala do porodnice, nebo já nevím, jak to měl v úmyslu… on si tu žádanku na vyšetření nechal doma, takže ho tam akorát přeobjednali ![]()
viď
taky jsem si ho záviděla
zítra budeme tu samou cestu absolvovat znovu, tak aspoň vím, co mě čeká ![]()
aspon ses pripravena
treba už pojedete na čisto už rovnou rodit ![]()