Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Naše Julinka nemá přes den plínky od dvou let, na noc teda ještě jo. Jinak je to velká šikulka, mluví krásně. Od září taky půjde do školky. Jinak aktuálně ve 2letech a 8 měsících má 13,4kg a 94cm
Přidávám pár aktuálních fotek
@Karamelinka to bude borec až začne ve 3 jazycích jemu vlastních ![]()
já mám dneska po úvodní schůzce na školení. No, moc moudrá z toho nejsem, určité věci mě zaráží, ale holt školení podstoupit musím a na výběr v současné době moc nemám…
@yvettta Markétka je taky pěkná šikulka
jen mě zaráží, že ti ji nevezmou do školky v září, když ji budou v říjnu 3.
To by me mrsklo ![]()
Ahooooj holky…
jak se mate? Sofinka jde na druhy pokus do skolky. tak snad uz v nove skolce bude vse jak ma…
@Marketa 1991 gratuluju ke skolce, snad se bude libit
Nas uz zase taky prijali. Rok a pul malej chodil do skolky a kdyz jsme se loni prestehovali, tak mi ho nechteli tady vzit, tak je se mnou doma
Chybi mu deti, ale uz se docka ![]()
Na fotce se starsi sestrou na zavodech kolobezek v Bechyni ![]()
@maty1983 : nic jineho rok neposloucham, jak chce do skolky. tak jeste mesic a uz se docka. byla to sila kdyz i sama smutne rekla, ze ji z predchozi skolky vyhodili. bylo mi ji lito. ale tak snad uz se zadari a bude spokojena,,,
Ahojte maminy ![]()
Taky gratuluju ke skolkam, slysela jsem, jaky to muze byt v Cechach problem dostat dite do skolky
My mame ve skolce oba kluky, ale Oli uz v zari nastupuje do skoly! Sice mu budou jen 4 roky a 4 mesice, ale tady deti chodi do skoly v 5 letech a ve 4 muzou nastoupit predskolni tridu. Driv jsem si myslela, ze bude na skolu moc malej, ale uz umi cisla a chce umet cist a vedet vic a vic a navic tady je ten prvni stupen jiny nez v Cechach
Ta jeho trida je jak skolka s lavicema, takovy kompromis
A jak se tesi, zlatous nas ![]()
Danik nam od posledniho psani tady vyrostl, zacal behat a mluvit, takze je s nima obouma uz sranda a blazinec o to vetsi ![]()
Prikladam fotky naseho „miminka 2011“ a „miminka 2013“ ![]()
Ahojte maminy ![]()
Taky gratuluju ke skolkam, slysela jsem, jaky to muze byt v Cechach problem dostat dite do skolky
My mame ve skolce oba kluky, ale Oli uz v zari nastupuje do skoly! Sice mu budou jen 4 roky a 4 mesice, ale tady deti chodi do skoly v 5 letech a ve 4 muzou nastoupit predskolni tridu. Driv jsem si myslela, ze bude na skolu moc malej, ale uz umi cisla a chce umet cist a vedet vic a vic a navic tady je ten prvni stupen jiny nez v Cechach
Danik nam od posledniho psani tady vyrostl, zacal behat a mluvit, takze je s nima obouma uz sranda a blazinec o to vetsi ![]()
Ahojte maminy ![]()
Omlouvam se za ten blazinec, muj mobil se ocividne rozhodl, ze si bude delat, co chce
![]()
Ahoj, taky gratuluji ke školce, naše Juli má už za sebou 1. rok školky. Moc se ji tam líbí a má tam dokonce 3 kluky, Filípka, Matýska a Danečka, ten jde teda po prázdninách do školy. Jinak tenhle víkend se koná u nás v Hostinném tradiční Porciunkule, zakončená půlnočním rozhovorem obrů s ohnostrojem.
Přikládám pár aktuálních fotek
@Marketa 1991 tak snad to uz konecne dobre dopadne a bude se ji tam libit ![]()
@Karamelinka to jsou fesaci
Ja bych taky brala, aby Vojtase vzali do skoly driv, ale tady to bohuzel nepujde
Umi pocitat do 15, nekdy to trefi uz i do 18, z pismenek pozna A a B a to mu jsou cerstve 4 roky… ale holt mu nezbyde nic jineho, nez se dal ucit doma s maminkou ![]()
@janinka81 no to je kocka
Ani se nedivim, ze ma ve skolce tolik kluku ![]()
Ahoj holky ![]()
tak Markétka už má také jeden rok za sebou ve školce, nakonec jí vzali. Je moc šikovná, ve školce se jí moc líbí… je velice společenská a moooc upovídaná ![]()
@janinka81 @Karamelinka krásné fotky, děti rostou do krásy
@maty1983 tak můj starší syn znal celou abecedu už ve dvou letech a počítat uměl také brzo a nakonec ho to ve škole nebavilo, to platí dodnes (už je mu 12)u zápisu nám řekli, že by mohl jít už do druhé třídy, ale pak to byla hrůza…
Holky díky
Je to pěknej živel. Juli počítat zatím moc nejde, ale z písmenek pozná, spolu se svými sestřičkami, A, B,D, J,L, M,T a V, víc je učit nechci, právě kvůli škole.
@yvettta toho naseho prave bavi se ucit, tak mi prijde skoda ho v tom nepodporovat
Zrovna predvcirem jsme tu se sousedy vzpominali, ze sotva zacal mluvit, tak uz rikal basnicky… holt pamet ma dobrou doted… skoda to nerozvijet