Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
6.6.12 20:09

@yvettta
a nebo ma maminkovske obdobi, kdy hleda maminku… to je taky mozny, kamaradka to tak taky mela a me nekdy prijde, ze nam to v noci zacina :)

@Yamyna
uz nekojim, jen pred spanim a dneska si jeste nerekl, tak ho asi ani nebudu uz nutit, treba si casem da nejaky ten sunar… uvidime… mlecnych vyrobku ma jinak dost, tak to ani moc neresim… :nevim:
Jinak se vede docela fajn, zacala k nam chodit sousedka s triletym prdolkou,tak nam ten cas spolecne rychleji a „lepe“ utika :) aspon neco proberem, deti si pohrajou… je to fajn :)
A co vy? Něco nového? Neviděla jsi poplet? Už se 14 dní neozvala, tak ani nevim, co s ní je…
My jdeme zítra na přeočkování synflorixu a hexy. Na roce nam to nedávala, protože já jsem byla nastydlá a mudra měla strach, aby to malý nechytl po tom očkování… a ani nevím, jestli ji mám říkat, že jsme si chvilku hráli s holčičkou, které se druhý den vylíhly neštovice… :nevim: uz bych to očkování měla ráda za sebou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.6.12 20:26

@maty1983 My jdeme na přeočkování v pátek :poblion: se mi tam nechce…Terka má teď furt nějakou rýmu (ze zubů) a i měla horečku…vždycky je to na jeden den, ale nikdy nevím, kdy to přijde :(
Poplet jsem neviděla ani neslyšela ..asi tak dlouho jako ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.6.12 21:43

@Yamyna
my jsme s rýmou bojovali 3 týdny, ale už dobrý, tak bych to chtěla rychle sfouknout, kdyby zas náhodou něco…
až budeme po inkubační době neštovic, tak bychom mohly zase něco spáchat.. minule to bylo fajn :) … co třeba vzít děti na nějaký výlet - s manželem jsme koukali na tongo v hk :) mrkni na netu, mohla by to být pro prďolky zábava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.6.12 09:25

ahojky :mavam:
tak jsem to včera pěkně zakřikla, malá sice spala od osmi bez jediného pípnutí do pěti do rána :potlesk: , ale pak už nezabrala, tak jsem ji musela dát spát už po osmé, jsem zvědavá jak bude dlouho spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.6.12 09:39
@manca 1 píše:
Díky přjala jsem :hug:

tak jsem dnes opět hlasovala, ale nevím jestli se připočetl hlas, protože to psalo 51 hlasů a po mém dnešním hlasování se nic nepřičetlo. Třeba se to hned neukáže :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
7.6.12 10:17
@yvettta píše:
ahojky :mavam:
tak jsem to včera pěkně zakřikla, malá sice spala od osmi bez jediného pípnutí do pěti do rána :potlesk: , ale pak už nezabrala, tak jsem ji musela dát spát už po osmé, jsem zvědavá jak bude dlouho spinkat.

Já jsem to taky zakřikla :mrgreen:
Usnula, ale ve 20.30h kňourání a zabrala až po 22h…v 5h budíček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
7.6.12 10:18

@maty1983 Mrknu na to..Ráda vás uvidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
7.6.12 10:27

@maty1983 To jsou teda ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.6.12 12:51

@Yamyna
vsak my vas taky :mavam:
ceny to jsou, ale vis jak by se tam prdolky vyradily… :) teď děláme OP pro Vojtu, chceme jet v srpnu do Karlowa do dinoparku :) tam se vylítá :) tam jsou ceny za osobu 60 kč, za dítě 30 kč :)

teda holky, vy jste to snad fakt zakřikly, že vám prďolinky nespinkaly… ale ono to možná bylo i změnou počasí… nám teda vojta chrupal, vzbudil se o půl 2 na pohlazení a spal do pul 8 :) kdyby ho taťka nevzbudil, tak by ještě chvilku chrupal.

Jinak jsme po přeočkování hexy a synflorixu, malej od půl 12 chrupe, tak rychle vařím a jsem zvědavá, jak dlouho bude spát… a doporučení od mudry „ať nechodí“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
8.6.12 18:16

@maty1983 Zdá se mi to drahé už kvůli tomu, že stejně je přisátá na mně a sice začíná chodit, ale sama ujde jen do 10kroků..

Na očkování jsme dnes přišli a zase odešli…Terka měla totiž před týdnem horečku a to je kontraindikace vůči očkování…musí být minimálně 14dní před očkováním fit …Tak až za cca 14dní, pokud bude vše v pohodě…Jenže jí rostou zuby a už jednou měla jednodenní horečku a na druhý den byla v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
8.6.12 18:30

@maty1983 Pokud chceš větší hernu, tak ta je nad Grandem..děti do roka zdarma (to se nás už netýká), pak asi 50,–/1h, ale doprovod zadarmo…v tom tongu jsem viděla, že mají „výhodné“ vstupné pro rodiny…ale musí to být rodiče,a jejich vlastní děti, to musíš doložit :roll: !! ne jen dva dospělí, takže tam musím s manželem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.6.12 11:13

@Yamyna
no, my uz prave behame a vsude splhame, takze nam by se to vyplatilo, rodinne vstupne na cely den, dve deti mame, manzela taky :)
vidis, tak to jsem nevedela, ze musi byt pred ockovanim 14 dni fit, nas mudra vzdy objednala a kdyz jsme byli v poho, tak nas naockovala, kdyz nebyl v poho jako ted, tak nas preobednala na za tyden…
jinak my jsme meli reakci, 2 dny horecky, dnes treti den prujmujeme :zed:
vcera jsem mluvila s poplet, rikala, ze az nebude manza doma, tak by prifrcela, nechcete s terkou prifrcet s ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.6.12 11:35

@maty1983 :lol: taky mám manžela, ale je to trochu škrt ..takový luxus by nám asi nedovolil a ani by se ho nechtěl zůčastnit ;)

Nepojedeš s malým do Pce do bazénu ? Bychom mohly všichni zařádit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.6.12 12:04

@Yamyna
to bychom někdy mohli… prý tam teď otvírali nové aquacentrum, ale vůbec nevím, kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.6.12 18:19

@maty1983 Je to kousek od maťáku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie