Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@yvettta
a nebo ma maminkovske obdobi, kdy hleda maminku… to je taky mozny, kamaradka to tak taky mela a me nekdy prijde, ze nam to v noci zacina ![]()
@Yamyna
uz nekojim, jen pred spanim a dneska si jeste nerekl, tak ho asi ani nebudu uz nutit, treba si casem da nejaky ten sunar… uvidime… mlecnych vyrobku ma jinak dost, tak to ani moc neresim… ![]()
Jinak se vede docela fajn, zacala k nam chodit sousedka s triletym prdolkou,tak nam ten cas spolecne rychleji a „lepe“ utika
aspon neco proberem, deti si pohrajou… je to fajn ![]()
A co vy? Něco nového? Neviděla jsi poplet? Už se 14 dní neozvala, tak ani nevim, co s ní je…
My jdeme zítra na přeočkování synflorixu a hexy. Na roce nam to nedávala, protože já jsem byla nastydlá a mudra měla strach, aby to malý nechytl po tom očkování… a ani nevím, jestli ji mám říkat, že jsme si chvilku hráli s holčičkou, které se druhý den vylíhly neštovice…
uz bych to očkování měla ráda za sebou… ![]()
@maty1983 My jdeme na přeočkování v pátek
se mi tam nechce…Terka má teď furt nějakou rýmu (ze zubů) a i měla horečku…vždycky je to na jeden den, ale nikdy nevím, kdy to přijde ![]()
Poplet jsem neviděla ani neslyšela ..asi tak dlouho jako ty..
@Yamyna
my jsme s rýmou bojovali 3 týdny, ale už dobrý, tak bych to chtěla rychle sfouknout, kdyby zas náhodou něco…
až budeme po inkubační době neštovic, tak bychom mohly zase něco spáchat.. minule to bylo fajn
… co třeba vzít děti na nějaký výlet - s manželem jsme koukali na tongo v hk
mrkni na netu, mohla by to být pro prďolky zábava ![]()
ahojky ![]()
tak jsem to včera pěkně zakřikla, malá sice spala od osmi bez jediného pípnutí do pěti do rána
, ale pak už nezabrala, tak jsem ji musela dát spát už po osmé, jsem zvědavá jak bude dlouho spinkat.
@manca 1 píše:
Díky přjala jsem
tak jsem dnes opět hlasovala, ale nevím jestli se připočetl hlas, protože to psalo 51 hlasů a po mém dnešním hlasování se nic nepřičetlo. Třeba se to hned neukáže
![]()
@yvettta píše:
ahojky
tak jsem to včera pěkně zakřikla, malá sice spala od osmi bez jediného pípnutí do pěti do rána, ale pak už nezabrala, tak jsem ji musela dát spát už po osmé, jsem zvědavá jak bude dlouho spinkat.
Já jsem to taky zakřikla ![]()
Usnula, ale ve 20.30h kňourání a zabrala až po 22h…v 5h budíček ![]()
@Yamyna
vsak my vas taky ![]()
ceny to jsou, ale vis jak by se tam prdolky vyradily…
teď děláme OP pro Vojtu, chceme jet v srpnu do Karlowa do dinoparku
tam se vylítá
tam jsou ceny za osobu 60 kč, za dítě 30 kč ![]()
teda holky, vy jste to snad fakt zakřikly, že vám prďolinky nespinkaly… ale ono to možná bylo i změnou počasí… nám teda vojta chrupal, vzbudil se o půl 2 na pohlazení a spal do pul 8
kdyby ho taťka nevzbudil, tak by ještě chvilku chrupal.
Jinak jsme po přeočkování hexy a synflorixu, malej od půl 12 chrupe, tak rychle vařím a jsem zvědavá, jak dlouho bude spát… a doporučení od mudry „ať nechodí“ ![]()
@maty1983 Zdá se mi to drahé už kvůli tomu, že stejně je přisátá na mně a sice začíná chodit, ale sama ujde jen do 10kroků..
Na očkování jsme dnes přišli a zase odešli…Terka měla totiž před týdnem horečku a to je kontraindikace vůči očkování…musí být minimálně 14dní před očkováním fit …Tak až za cca 14dní, pokud bude vše v pohodě…Jenže jí rostou zuby a už jednou měla jednodenní horečku a na druhý den byla v pořádku ![]()
@maty1983 Pokud chceš větší hernu, tak ta je nad Grandem..děti do roka zdarma (to se nás už netýká), pak asi 50,–/1h, ale doprovod zadarmo…v tom tongu jsem viděla, že mají „výhodné“ vstupné pro rodiny…ale musí to být rodiče,a jejich vlastní děti, to musíš doložit
!! ne jen dva dospělí, takže tam musím s manželem ![]()
@Yamyna
no, my uz prave behame a vsude splhame, takze nam by se to vyplatilo, rodinne vstupne na cely den, dve deti mame, manzela taky ![]()
vidis, tak to jsem nevedela, ze musi byt pred ockovanim 14 dni fit, nas mudra vzdy objednala a kdyz jsme byli v poho, tak nas naockovala, kdyz nebyl v poho jako ted, tak nas preobednala na za tyden…
jinak my jsme meli reakci, 2 dny horecky, dnes treti den prujmujeme ![]()
vcera jsem mluvila s poplet, rikala, ze az nebude manza doma, tak by prifrcela, nechcete s terkou prifrcet s ni?
@maty1983
taky mám manžela, ale je to trochu škrt ..takový luxus by nám asi nedovolil a ani by se ho nechtěl zůčastnit ![]()
Nepojedeš s malým do Pce do bazénu ? Bychom mohly všichni zařádit..
@Yamyna
to bychom někdy mohli… prý tam teď otvírali nové aquacentrum, ale vůbec nevím, kde…