Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
6.6.12 17:08
@Yamyna píše:
@yvettta
Co se týká toho řvaní, tak jsem teď Terce vyměnila mlíko a vypadá to, že ho líp snáší a i líp spinká…ale je to teprve druhý den :nevim:

jenže já ještě kojím, o půl sedmé dám kaši a kolem osmé před spaním nakojím, možná ji nesednou ty kašičky (měla už několik druhů), protože ji moc nechutnají, ale sní to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.6.12 17:15
@yvettta píše:
jenže já ještě kojím, o půl sedmé dám kaši a kolem osmé před spaním nakojím, možná ji nesednou ty kašičky (měla už několik druhů), protože ji moc nechutnají, ale sní to.

Já kaše nedávám vůbec…bolelo jí po nich bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.6.12 17:17

@Yamyna
taky se snazim vymenit mliko, ale je tvrde odmitano :D sunar proste ne… ale uz kojim jen pred spanim a nekdy mi prijde, ze ho do toho az nutim :D

@yvettta
mala ma narok, jestli ji porostou zuby, tak bude jeste hur… mudra rikala, ze do roka se budou budit… a je mozny ze se ji proste zdaji i nejake osklive sny… malej mi to taky delaval…ono se to podda a bude lip, uvidis :palec:

@manca 1
hlas bohuzel neposlu, nemam fb … nejak jsem tomu neprisla na chut… :nevim: mala ma krasny sestkovy miry :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 17:29

@maty1983
taky bych to viděla na zlé sny, protože, když ji vezmu do náruče, tak hned přestane plakat. Usne mi na rameni, nebo se pořád někam dívá, jakmile ji položím do postýlky, začne řvát, pak už za ni chodím po chvilkách než usne. Ale jak říkám, není to tak často.
Na fb taky nechodím, nebaví mě to tam, ale jsem tam přihlášená, tak ráda pošlu hlas.
@Yamyna chtěla jsem je vypustit, ale co ji mám dát, aby v noci neměla hlad, v noci už nekojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.6.12 17:36
@yvettta píše:
@maty1983
taky bych to viděla na zlé sny, protože, když ji vezmu do náruče, tak hned přestane plakat. Usne mi na rameni, nebo se pořád někam dívá, jakmile ji položím do postýlky, začne řvát, pak už za ni chodím po chvilkách než usne. Ale jak říkám, není to tak často.
Na fb taky nechodím, nebaví mě to tam, ale jsem tam přihlášená, tak ráda pošlu hlas.
@Yamyna chtěla jsem je vypustit, ale co ji mám dát, aby v noci neměla hlad, v noci už nekojím.

Máš to složitější…ale ! …Já dávám ve tři svačinku, v pět jí dám ještě banán, chleba, nebo rohlík a po koupání cca v 18h už jen mléko…vypije na ex 270-300ml a spí až do 4-5h :potlesk: …v noci, okolo půlnoci dávám napít vody a spinká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 17:43
@Yamyna píše:
Máš to složitější…ale ! …Já dávám ve tři svačinku, v pět jí dám ještě banán, chleba, nebo rohlík a po koupání cca v 18h už jen mléko…vypije na ex 270-300ml a spí až do 4-5h :potlesk: …v noci, okolo půlnoci dávám napít vody a spinká..

tak to ti spinká krásně. markétka to taky umí, většinou kojím kolem půl páté ráno, někdy i to zaspí. jsem za to ráda, dřív to byla katastrofa, než jsem si přečetla - Každé dítě může dobře spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.6.12 17:56

@yvettta no vidíš !!
Terka zase vstává v těch 5h :roll: a usne až po 7mé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.6.12 17:57

@maty1983 V noci už nekojíš ?
Jak se vede ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.6.12 18:10
@yvettta píše:
píše mi to špatné zadání adresy
:,( to není možný napsala jsi to dobře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 18:10
@Yamyna píše:
@yvettta no vidíš !!
Terka zase vstává v těch 5h :roll: a usne až po 7mé :cert:

pro mě je právě lepší, když se probudí kolem té půl páté, protože to pak spí do sedmi. Když se probudí později těžko zabírá, ale většinou ještě usne. pak spí dopoledne v deset a nezáleží kdy se probudí ráno, nedám ji prostě dřív spát. To spí hodinku, pak jde odpoledne ve tři a to dá už jen půl hodiny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 18:16
@manca 1 píše: :,( to není možný napsala jsi to dobře?

adresu jsem zkopírovala, nepřepisovala jsem ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 18:20
@yvettta píše:
adresu jsem zkopírovala, nepřepisovala jsem ji

tak mi napiš pod jakým jménem tě tam najdu a já si tě dám hned do přátel, jestli je to možný, já tam moc nechodím, tak nevím jak je to nejjednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.6.12 18:36
@yvettta píše:
tak mi napiš pod jakým jménem tě tam najdu a já si tě dám hned do přátel, jestli je to možný, já tam moc nechodím, tak nevím jak je to nejjednodušší

Manca Ivos Mališovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.6.12 18:47
@manca 1 píše:
Manca Ivos Mališovi

tak jsem tě našla, poslala jsem žádost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit