Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Yamyna no vida
hele, kdyz bys prijela s poplet k nam, tak muzeme jit do bazenu u nas, mame ho hned u baraku ![]()
@yvettta píše:
tak jsem dnes opět hlasovala, ale nevím jestli se připočetl hlas, protože to psalo 51 hlasů a po mém dnešním hlasování se nic nepřičetlo. Třeba se to hned neukáže![]()
Ahooj ![]()
To se nejdřív musíš přihlásit
jinak strašně mooooc děkuji
![]()
@manca 1 píše:
Ahooj
To se nejdřív musíš přihlásitjinak strašně mooooc děkuji
![]()
ahoj ![]()
už vím jak na to,dnes jsem opět poslala, do kdy soutěž trvá?
Holky chtěla jsem se zeptat, chci synovi upéct dort - fotbalový míč, nemáte s tímto dortem zkušenost? Vím asi jak na to, ale chci si upřesnit pár věcí - aby to pak nebylo na vyhození.
@yvettta
tak to neporadím, takovej experimentátor zasejc nejsem ![]()
@maty1983
už to mám tak nějak teoreticky v hlavě, no uvidíme, jak to dopadne, slavíme příští sobotu.
Ahoj ![]()
holky, malá mi třetí den usíná na bříšku, večer než jdu spát, tak ji otočím na záda, ale ráno je zase na bříšku, myslíte, že je to nějak nebezpečné? Spinkají taky tak vaši miláčci?
Ahoj holky ![]()
@yvettta
tak jak dopadl dort? K tomu usínání, já jsem to nikdy neřešila. Malej mi většinou usíná na bříšku s nožičkama pod sebou a vyšpulenou prdelkou
v noci se několikrát převalí, takže kdybych ho měla hlídat, zbláznila bych se ![]()
@Yamyna
tak kdy naplanujeme ten bazen? My budeme moct az v cervenci a to bych asi vzala i holku
kdyz uz, tak uz
budeme ji mit od 12 do 20 nebo tak nejak… v prvnim tydnu v cervenci jeste nemuzu, protoze mam job
jdu do prace zaskolovat novou pracovnici ![]()
@yvettta píše:
Ahoj
holky, malá mi třetí den usíná na bříšku, večer než jdu spát, tak ji otočím na záda, ale ráno je zase na bříšku, myslíte, že je to nějak nebezpečné? Spinkají taky tak vaši miláčci?
Ahoj, taky jsem měla ze začátku strach, když mi malá začala spinkat na bříšku, ale jí to tak vyhovuje a navíc mi neustále cestuje po postýlce, takže ji nechávám ať si spinká jak chce.
@maty1983 ![]()
Ahooooj..
My jsme zrovna včera domlouvaly (s Janou),, že bychom něco teď ve čt podnikly…
Včera jsme byly na dětském hřišti a holky se trochu vyřádily…
Co máš ve čt?
Spinkání už taky teď neřeším, je vidět, že se malé tak pěkně spinká, tři noci po sobě spí úplně bez probuzení. Sice jde spát po deváté hodině, ale to bude tím, že jsou ty vedra.
@maty1983 dort bude až na tuto sobotu, takže se už na něj pomalu chystám. @Pája23 malá taky cestuje po postýlce, fakt to nemá cenu ji nějak přesouvat
@Yamyna
ve čt nic, chtěli jsme být konečně doma, protože máme teď hodně rozlítáno, tak jsme si chtěli dát klídek…co jste naplánovaly?
@yvettta
uz se tesime na vytvor ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Moc všechny zdravím. Byli jsme dva týdny u rodičů na horách.
Konečně máme léto, malej už se nemůže dočkat prázdnin. Já taky, že:-)
Jinak Marjánce je dnes 11 měsíců.-)To to ale uteklo. Mám trochu obavy, holky leze rychle, snaží se zdvihat, když chce něco vyndat ze šuplete nebo stolu a polosedí na boku. Jinak si sama pořádně nesedne ani ještě nestoupne. No a leze jako voják. Bojím se, aby byla ok. Doktorka v 10 měsících řekla, že opožděná není. Ale už se trochu bojím. Syn už stál v 10 měsících a od osmého seděl.
Nejste někdo taky pomalejší jako my???