Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
20.6.12 12:13

@emsi
malá má ještě čas… neboj, ona se to naučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.6.12 12:21

Já vím, že každé dítko má svůj čas, ale stejně se člověk během prvního roku trochu bojí :(
Jak se máš? Co Vojtík??Plánujete nějakou dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 12:23

@maty1983 Zatím nic..chtěla ti volat, tak teda jindy…užívejte si klídek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 12:24

@emsi Neboj, může se ze dne na den zrychlit, že neuvěříš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.6.12 12:37

@emsi
my se máme fajn, až na to lítání, teď jsme tak rozlítaní, že se těšíme na klid :) chytly mě zuby, tak lítám po zubařích, rentgenech a je to k zbláznění… do toho s manželem uvažujeme hodně reálně už o podnikání, takže hledáme prostory… no blázinec… Vojta je člen :D je s ním sranda a je pořád takovej usměvavej, tak jsem ráda, že je v pohodě… dovolenou plánujeme jen v čechách, manžel je zatím bez práce, takže žijeme jen z mého platu, takže si moc vyskakovat nemůžeme, ale na chatu na lanšperk se určitě na pár dní dostaneme, potom vyrazíme na pár dní taky na františky - na chatu k sousedům, potom chceme vzít děti do karlowa do dinoparku a když zbude čas, tak ještě nějakou zoo :) a co vy?

@Yamyna
chtěla volat, ale ještě nevolala… to je teda baba :D kdyžtak se domluvíme na ten červenec, páč to teď do konce června bude asi trošku hektičtější… co jste teda vymyslely na zitrek? a jak se mate? co Terka, uz chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 12:47

@maty1983 To ti právě chtěla volat, že něco domluví s tebou ;)…dnes jsem s ní ještě nemluvila..
Terinka začala sama chodit týden po narozeninách :)
Na rozdíl od Vojtíška je ale ukňouraná a vůbec hodně náročná :roll:…Myslela jsem, že je to hodně tím, že se nudí, ale ona kňourá a huláká i na hřišti..no a když jí nechci dovolit sežrat třeba noviny :mrgreen:, tak to má záchvat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.6.12 12:56

@Yamyna
tak to je šikulka :potlesk:
jo, záchvaty začínáme mít taky :) ale je to sranda, tudle chtěl jít ven a neměl vyčištěný zoubky, tak jsem pro něj šla z koupelny ke dveřím, on si tam přede mnou sedl a řval (tak to ze sebe tlačil, že jsem měla co dělat, abych se nezačala smát), když viděl, že jsem neoblomná, tak si lehnul a to už mi začaly koutky cukat, tak se začal smát taky :D úplně zapomněl na to, že „hrál“, že se vzteká :D no, já byla mrtvá smíchy :) a on taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.6.12 12:58

@Yamyna
To jsi mě pobavila stěma novinama :lol:
@maty1983
Tak držím palce v podnikání. My plánuje dovču bez manžela. Bohužel má v létě vždy moc práce a ted stavíme, takžesi prý raději ani týden brát nebude, aby měl čas na barák. Pojedu s dětma zase k našim na hory, tam je krádně. No a děláme s malým výlety do Německa, maji tam krádné koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.6.12 12:59

Teda já dělám dnes překlepy :lol: :lol: Malá ještě spí a vařím, mezitím jsem na netu, tak to tak vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.6.12 13:01

@emsi
taky jsme zvaní do němec, ale je to dálka až do heidelbergu, tak to asi nedopadne… malej by to v sedačce nepřežil… dělá mu problém i dvouhodinová cesta - je nerad připoutanej, je to prostě živel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 13:01

@maty1983 :mrgreen: Dobrej herec :palec:
Terka teď zdrhá, jakmile se zmíním o tom, že jí půjdu přebalit :roll:
Když už jí teda odchytím, tak ječí a ječí…V týdnu měla výstup…chytla hysterák :roll:
Já jí říkám (bylo před obědem a ona ráda papá) : Až se uklidníš, tak půjdeme papat!!!
No moc jí to nešlo…ječela a vztekala se tak, že se málem poblinkala :roll: protiva protivná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.6.12 13:03

@maty1983
Také máme v autě maximum 2a půl hodiny. to je cesta k našim. Po dvou hodinách už nadává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 13:08

@emsi @maty1983 Tak to závidím…Terka v autě dá tak 10min…
Takže jí ignoruju :) Žádná zábava nepomáhá..
No a v kočárku si ji nedovolím připoutat :oops: :mrgreen:
Snažím se být výchovná, ale ona mě vždycky přeřve :-O :-O :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.6.12 13:13

@Yamyna
ty jo, tak to je „husty“, poblit se vzteky :D nezkoušela jsi třeba nějaké prostředky jako studenou sprchu? na zklidnění :D (to mi udělali naši, když jsem se jako mrně vztekala tak, až jsem byla modrá… tak mě dali do vany a pokropili studenou - od té doby se prý nevztekám :roll: )…taky se neradi přebalujeme… ale dneska jsem šli ven a malej byl pokáknutej, tak mu říkám, že ho přebalím a pak půjdeme - dokonce si přinesl i plínku 8o

@emsi
ten náš nadává už po hodině, ale je mu to prd platný, po hodině a půl nastává řev, po dvou hodinách pláč :zed: tatínkovi to moc drásá nervy, takže na delší trasu než 2 hodiny se nevydává :D snad si zvyknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.6.12 13:13
@Yamyna píše:
@emsi @maty1983 Tak to závidím…Terka v autě dá tak 10min…
Takže jí ignoruju :) Žádná zábava nepomáhá..
No a v kočárku si ji nedovolím připoutat :oops: :mrgreen:
Snažím se být výchovná, ale ona mě vždycky přeřve :-O :-O :P
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play