Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já vím, že každé dítko má svůj čas, ale stejně se člověk během prvního roku trochu bojí ![]()
Jak se máš? Co Vojtík??Plánujete nějakou dovču?
@maty1983 Zatím nic..chtěla ti volat, tak teda jindy…užívejte si klídek ![]()
@emsi
my se máme fajn, až na to lítání, teď jsme tak rozlítaní, že se těšíme na klid
chytly mě zuby, tak lítám po zubařích, rentgenech a je to k zbláznění… do toho s manželem uvažujeme hodně reálně už o podnikání, takže hledáme prostory… no blázinec… Vojta je člen
je s ním sranda a je pořád takovej usměvavej, tak jsem ráda, že je v pohodě… dovolenou plánujeme jen v čechách, manžel je zatím bez práce, takže žijeme jen z mého platu, takže si moc vyskakovat nemůžeme, ale na chatu na lanšperk se určitě na pár dní dostaneme, potom vyrazíme na pár dní taky na františky - na chatu k sousedům, potom chceme vzít děti do karlowa do dinoparku a když zbude čas, tak ještě nějakou zoo
a co vy?
@Yamyna
chtěla volat, ale ještě nevolala… to je teda baba
kdyžtak se domluvíme na ten červenec, páč to teď do konce června bude asi trošku hektičtější… co jste teda vymyslely na zitrek? a jak se mate? co Terka, uz chodi?
@maty1983 To ti právě chtěla volat, že něco domluví s tebou
…dnes jsem s ní ještě nemluvila..
Terinka začala sama chodit týden po narozeninách ![]()
Na rozdíl od Vojtíška je ale ukňouraná a vůbec hodně náročná
…Myslela jsem, že je to hodně tím, že se nudí, ale ona kňourá a huláká i na hřišti..no a když jí nechci dovolit sežrat třeba noviny
, tak to má záchvat ![]()
@Yamyna
tak to je šikulka ![]()
jo, záchvaty začínáme mít taky
ale je to sranda, tudle chtěl jít ven a neměl vyčištěný zoubky, tak jsem pro něj šla z koupelny ke dveřím, on si tam přede mnou sedl a řval (tak to ze sebe tlačil, že jsem měla co dělat, abych se nezačala smát), když viděl, že jsem neoblomná, tak si lehnul a to už mi začaly koutky cukat, tak se začal smát taky
úplně zapomněl na to, že „hrál“, že se vzteká
no, já byla mrtvá smíchy
a on taky ![]()
@Yamyna
To jsi mě pobavila stěma novinama ![]()
@maty1983
Tak držím palce v podnikání. My plánuje dovču bez manžela. Bohužel má v létě vždy moc práce a ted stavíme, takžesi prý raději ani týden brát nebude, aby měl čas na barák. Pojedu s dětma zase k našim na hory, tam je krádně. No a děláme s malým výlety do Německa, maji tam krádné koupaliště.
Teda já dělám dnes překlepy
Malá ještě spí a vařím, mezitím jsem na netu, tak to tak vypadá ![]()
@emsi
taky jsme zvaní do němec, ale je to dálka až do heidelbergu, tak to asi nedopadne… malej by to v sedačce nepřežil… dělá mu problém i dvouhodinová cesta - je nerad připoutanej, je to prostě živel… ![]()
@maty1983
Dobrej herec ![]()
Terka teď zdrhá, jakmile se zmíním o tom, že jí půjdu přebalit ![]()
Když už jí teda odchytím, tak ječí a ječí…V týdnu měla výstup…chytla hysterák ![]()
Já jí říkám (bylo před obědem a ona ráda papá) : Až se uklidníš, tak půjdeme papat!!!
No moc jí to nešlo…ječela a vztekala se tak, že se málem poblinkala
protiva protivná ![]()
@maty1983
Také máme v autě maximum 2a půl hodiny. to je cesta k našim. Po dvou hodinách už nadává ![]()
@emsi @maty1983 Tak to závidím…Terka v autě dá tak 10min…
Takže jí ignoruju
Žádná zábava nepomáhá..
No a v kočárku si ji nedovolím připoutat
![]()
Snažím se být výchovná, ale ona mě vždycky přeřve
![]()
@Yamyna
ty jo, tak to je „husty“, poblit se vzteky
nezkoušela jsi třeba nějaké prostředky jako studenou sprchu? na zklidnění
(to mi udělali naši, když jsem se jako mrně vztekala tak, až jsem byla modrá… tak mě dali do vany a pokropili studenou - od té doby se prý nevztekám
)…taky se neradi přebalujeme… ale dneska jsem šli ven a malej byl pokáknutej, tak mu říkám, že ho přebalím a pak půjdeme - dokonce si přinesl i plínku ![]()
@emsi
ten náš nadává už po hodině, ale je mu to prd platný, po hodině a půl nastává řev, po dvou hodinách pláč
tatínkovi to moc drásá nervy, takže na delší trasu než 2 hodiny se nevydává
snad si zvyknou ![]()
@Yamyna píše:
@emsi @maty1983 Tak to závidím…Terka v autě dá tak 10min…
Takže jí ignorujuŽádná zábava nepomáhá..
No a v kočárku si ji nedovolím připoutat![]()
Snažím se být výchovná, ale ona mě vždycky přeřve![]()
![]()