Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky ![]()
ja se hlasim po tydnu dovolenkovani se
byli jsme po pribuznych a bylo to uz az unavne, jsem rada, ze jsme konecne doma ![]()
@Yamyna 9 zubu
Vojta ma 4 nahore a 2 dole
jinak mu asi rostou stolicky, ma v pusince v zadu uplne boule… v noci docela spi, ale uz to bylo lepsi ![]()
@yvettta tak to ti nezavidim, ze si sama moc nevyhraje… to by me mrsklo se porad venovat jen diteti… Vojta si vydrzi hrat sam a docela me to prekvapuje, protoze holka zase naopak potrebuje mit porad nekoho za zadkem a to je pak fakt unavne…
Tak Terezka je poprvé nemocná..má angínu a antibiotika..
Včera jsem naměřila horečku 39.9 a šup na pohotovost…
Takže se teď pití vyřešilo samo…pije dvě flašky denně a jednu v noci… ![]()
@maty1983 ahoj
, jsem tě úplně přehlídla… ![]()
Já si dovolenou představuju jako týden bez dítěte a možná i bez chlapa
..po posledním týdnu s Terkou si to jinak představit nedokážu…nemocná-zdravá furt je mi za prd. lí
..
Jé, já si zas neumím představit dovolenou bez dítěte. Neodpočinula bych si ani vteřinu. Potřebuji ji mít u sebe, mít ji v bezpečí se mnou anebo s někým ze starších sourozenců(to ale jen nejvíc na den
).Mě se nejlíp odpočívá právě s dětmi, když máme klid spolu pro sebe.
@Plecita mně by bylo asi taky smutno…ale já jsem teď na ní byla ve dne v noci sama a při jejích obtížích jsem toho moc nenaspala ![]()
To se ani při nemocných dětech nedá-sedět u pc. ![]()
Pro mne je důležité, aby děti nemusely prožívat strach, aby byly v bezpečí. Pro mne je to asi nejdůležitější-chránit je před strachem. Jasně, že to nedokážu úplně, ale když jsme spolu, je nám dobře navzájem. Pro mne představuje strach těžkou a živou zkušenost.
@Yamyna to vis, ja jsem takova nenapadna
Jinak si urcite odpocines az bude chlap doma, snad pohlida, ne? At si vezme dovcu a jde chvilku na „dovcu“
Ja jsem se teda deti nezbavila o dovce ani na chvili, pac holku jsme meli furt za zadkem a malej se vecer taky prisel pritulit, i kdyz vetsinu dne radil s babickama, dedou a ostatnima detma… to jen ta nase vrtule si nedokaze hrat sama bez taty nebo beze me
to je pak na palici…
@Plecita ale dá
například když spinkají…nebo nechápu tvou poznámku ![]()
@maty1983 Já bych jí mohla dát jedině babičce…tu miluje, nikomu jinému nevěřím..ale ta je bohužel daleko ![]()
@Yamyna tak si udelejte vylet az se mala uzdravi… vlakem by to slo, ne? Babi bude urcite rada ![]()
@maty1983 Nešlo, moje mamka dostala místo v penzionu pro důchodce a má jen jeden pokoj…a navíc vlakem bych to nezvládla..cestovní postýlka a milion dalších věcí ![]()
@Yamyna aha, tak to jsem nevedela, ze ma jednu mistnost… no, to by bylo na draka… no, tak te tam kdyztak zavezem
abysis aspon chvilku vorazila
hele a to by byl super vylet… Terku nechas u babicky, my si tam zajdem na kafe
![]()
@maty1983
![]()
To byl byl teda šílenej výlet
Musela bys nám ještě koupit hotel ![]()
Hele, my jsme byla s Terkou vlakem v Hradci a to máš 20min. cesty, no a ta vyváděla…zpět jsem si jí dala na klín, a furt do ní něco hustila - tam je stromeček a pejsek a blabla
a ta potvora chtěla furt na zem…to ještě nechodila ![]()