Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
23.7.12 08:22

Ahoj holky :mavam:
ja se hlasim po tydnu dovolenkovani se :) byli jsme po pribuznych a bylo to uz az unavne, jsem rada, ze jsme konecne doma :)

@Yamyna 9 zubu 8o Vojta ma 4 nahore a 2 dole :) jinak mu asi rostou stolicky, ma v pusince v zadu uplne boule… v noci docela spi, ale uz to bylo lepsi :)

@yvettta tak to ti nezavidim, ze si sama moc nevyhraje… to by me mrsklo se porad venovat jen diteti… Vojta si vydrzi hrat sam a docela me to prekvapuje, protoze holka zase naopak potrebuje mit porad nekoho za zadkem a to je pak fakt unavne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 09:08

Tak Terezka je poprvé nemocná..má angínu a antibiotika..
Včera jsem naměřila horečku 39.9 a šup na pohotovost…
Takže se teď pití vyřešilo samo…pije dvě flašky denně a jednu v noci… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.7.12 11:28

@Yamyna chudě malý… snad jí bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 11:52

@maty1983 ahoj :mavam:, jsem tě úplně přehlídla… :oops:
Já si dovolenou představuju jako týden bez dítěte a možná i bez chlapa :oops: :oops: ..po posledním týdnu s Terkou si to jinak představit nedokážu…nemocná-zdravá furt je mi za prd. lí ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.7.12 11:58

Jé, já si zas neumím představit dovolenou bez dítěte. Neodpočinula bych si ani vteřinu. Potřebuji ji mít u sebe, mít ji v bezpečí se mnou anebo s někým ze starších sourozenců(to ale jen nejvíc na den :mrgreen: ).Mě se nejlíp odpočívá právě s dětmi, když máme klid spolu pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 12:09

@Plecita mně by bylo asi taky smutno…ale já jsem teď na ní byla ve dne v noci sama a při jejích obtížích jsem toho moc nenaspala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.7.12 12:26

To se ani při nemocných dětech nedá-sedět u pc. :mavam:
Pro mne je důležité, aby děti nemusely prožívat strach, aby byly v bezpečí. Pro mne je to asi nejdůležitější-chránit je před strachem. Jasně, že to nedokážu úplně, ale když jsme spolu, je nám dobře navzájem. Pro mne představuje strach těžkou a živou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.7.12 13:22

@Yamyna to vis, ja jsem takova nenapadna :lol: Jinak si urcite odpocines az bude chlap doma, snad pohlida, ne? At si vezme dovcu a jde chvilku na „dovcu“ :) Ja jsem se teda deti nezbavila o dovce ani na chvili, pac holku jsme meli furt za zadkem a malej se vecer taky prisel pritulit, i kdyz vetsinu dne radil s babickama, dedou a ostatnima detma… to jen ta nase vrtule si nedokaze hrat sama bez taty nebo beze me :zed: to je pak na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 17:11

@Plecita ale dá :mavam: například když spinkají…nebo nechápu tvou poznámku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 17:14

@maty1983 Já bych jí mohla dát jedině babičce…tu miluje, nikomu jinému nevěřím..ale ta je bohužel daleko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.7.12 20:09

@Yamyna tak si udelejte vylet az se mala uzdravi… vlakem by to slo, ne? Babi bude urcite rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 20:13

@maty1983 Nešlo, moje mamka dostala místo v penzionu pro důchodce a má jen jeden pokoj…a navíc vlakem bych to nezvládla..cestovní postýlka a milion dalších věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.7.12 20:16

Jo a bydlí 250km od nás :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.7.12 20:21

@Yamyna aha, tak to jsem nevedela, ze ma jednu mistnost… no, to by bylo na draka… no, tak te tam kdyztak zavezem :) abysis aspon chvilku vorazila :) hele a to by byl super vylet… Terku nechas u babicky, my si tam zajdem na kafe :roll: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
24.7.12 06:36

@maty1983 :mrgreen: :palec:
To byl byl teda šílenej výlet :P :P Musela bys nám ještě koupit hotel :mrgreen:
Hele, my jsme byla s Terkou vlakem v Hradci a to máš 20min. cesty, no a ta vyváděla…zpět jsem si jí dala na klín, a furt do ní něco hustila - tam je stromeček a pejsek a blabla :mrgreen: a ta potvora chtěla furt na zem…to ještě nechodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí