Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
29.6.12 11:44

@Yamyna my dobry.. teda vy mate zubu… my jich mame jen 6 - 4 nahore a dva dole :) to jsme upiri, co? :) jinak mame kasel z tepla… po tydnu jsem psychicky nevydrzela a zasla k mudre - na poslech dobry, krk cistej… nechala jsem 200,– v lekarne za sirupy a mam cekat, jak se to vyvrbi, kdyztak v pondeli naklusat… pry je to teda asi z toho tepla… :zed: snad uz to teda Terku i tebe mine ta Klarcina nemoc - poplet ji ma pry uz taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.6.12 13:15

@maty1983 tak to je super :,( nějaká dlouhá inkubační doba :! říkala, že byli plavat v rybníku, tak to asi mají ze špíny :roll:
snad se nám to vyhne :zed:

Teda, řeknu ti, že ta stolička, co se přes měsíc klubala :roll:, byl očistec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.6.12 13:26

@Yamyna
to verim… nejradsi bych se tomu vyhla, ale to asi nedopadne, kdyz mu musej vyrůst :)
no, me rikala, ze mala 14 dni prujmovala a pak to chytla i poplet… tak jestli je inkubacni doba 14 dni nebo jestli ma kazda neco jineho? mala to muze mit treba i k zubu.. my taky prujmujem, kdyz se nam prorezavaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.6.12 13:38

@maty1983 V té vodě byla prý i malá :( většinou jsou průjmy ze špatně uvařeného jídla, nebo ze špíny… Úplně se teď bojím jít s Tery na pískoviště…furt ten písek strká do pusinky :roll: a nedá si to vysvětlit :?..aby nechytla škrkavky, nebo jiné hnusy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.6.12 13:43

@Yamyna
hm, to jo… ja na malyho jen houknu a da to od pusy… uz je naucenej… ale jedna mala nestrezena chvilka a muze z toho bejt buh vi co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
2.7.12 11:32

Ahoj holky :mavam:
Markétka udělala velký pokrok, jak jsem už psala, tak minulou sobotu si poprvé sama sedla, v pátek se ji vyklubal první zoubek :dance:, v sobotu si poprvé začala stoupat a v neděli začala lozit po čtyřech :potlesk: No není to šikulka :hug: To jsem nečekala, že to půjde tak vše naráz. A zoubek jsme ani nijak neprožívali.
A jak se máte? Užíváte sluníčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.7.12 12:19

Ahoj

@yvettta no, vidis, jaka to je sikula… :potlesk: u nas to bylo taky takhle naraz… behem mesice zacal snad vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
3.7.12 10:29

@yvettta
Ahoj, opravdu šikula. Taky moc gratuluji. My máme lenošku :D Ještě nesedíme, nestojíme, jen se plazíme. Ale pravda je, že nádherně povídá na 11 měsíců( mámá, táta, Venda, pá pá, ham ham…atd. A rozumí téměř všem pokynům, tak ji musím taky pochválit:-)Všude totiž povídám, jak je líná, tak abych ji jen nepomlouvala.-)
Sousedka mi říkala, at ji nenutíme k pohybu, že její syn byl na tom podobně. Krásně mluvil, a jak ho nutili lézt a sedět, tak uplně mluvit přestal. Prý jim za to pediatrička pěkně vynadala. No, tak mi budeme v klidu vyčkávat, kdy se naše princezna rozběhne do světa :mrgreen: :mrgreen: Kolik je vlastně Markétce??Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.7.12 11:23

@emsi
Ahoj :mavam: Tak to musí být krásný to povídání :potlesk: :potlesk:, nemá cenu nutit, já jsem taky nechala malou ať se hlavně snaží sama, každý umí něco jiného. Jsou to naše šikulky. :hug: Markétka bude mít v pátek 9 měsíců - viz. metřík, toto letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
20.7.12 11:21

Ahoj holky :mavam:
Vidím, že se všechny dovolenkujete :D, nikdo tu dlouho nebyl.
Co je u Vás nového? Markétka je šikulka, už chodí kolem nábytku (asi týden)a je pořád rychlejší, hned leze po čtyřech, pak zas stojí a pořád mi visí na noze, už si sama moc nepohraje. Se spaním je to ok, jo a máme pořád jeden zub :mrgreen:
Já jsem taky dost zaneprázdněná, pořád háčkuji, můžete kuknout do mého alba, mám tam pár vytvořených kousků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.7.12 14:01

Ahoj, my jedeme sice na dovolenou až v srpnu, ale tím, že sem nikdo moc nechodí, tak se taky nelezu ;)
U nás je nového to, že má Terka 9zubů (čtyři nahoře, čtyři dole a jedna stolička je celá venku) a rostou další…konkrétně dvě stoličky najednou :roll:…takže zase nespíme :?
Další novinka je, že už nechce mléko na spinkání, takže dostává normální večeři, buď jídlo od oběda nebo pečivo s něčím a nebo kaši…včera snědla obrovskou porci těstovin se špenátem..no, horší je to s pitím, snažím se jí nalákat na jiné flašky, ale zatím, bohužel, bez valného úspěchu.. :twisted:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
21.7.12 07:11
@Yamyna píše:
Ahoj, my jedeme sice na dovolenou až v srpnu, ale tím, že sem nikdo moc nechodí, tak se taky nelezu ;)
U nás je nového to, že má Terka 9zubů (čtyři nahoře, čtyři dole a jedna stolička je celá venku) a rostou další…konkrétně dvě stoličky najednou :roll:…takže zase nespíme :?
Další novinka je, že už nechce mléko na spinkání, takže dostává normální večeři, buď jídlo od oběda nebo pečivo s něčím a nebo kaši…včera snědla obrovskou porci těstovin se špenátem..no, horší je to s pitím, snažím se jí nalákat na jiné flašky, ale zatím, bohužel, bez valného úspěchu.. :twisted: :mavam:

Yamino- s tím pitím to mám stejné. Naše Verunka také málo pije, ale když jí dám čaj do hrnečku, nachystám 2 lžičky a jednou ji nechám míchat a druhou jí dávám čaj do pusy, dokáže tak po lžících hrnek vypít docela dobře. Z láhne nepije vůbec, pouze občas pije z plastové lahvičky od kupované vody s pítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
21.7.12 13:58

foto

Tak doplňuji, že zubů bude asi více :roll:, vypadá to i na jeden špičák dole…asi zdechnu z nevyspání…manžel má o víkendu 12tky-noční, tak mi žehnej bože ;)

S tím pitím je to otrava…zkouším jí dávát pít z hrníčku, páč je u toho strašná sranda :D, ale víc jak polovina je jinde než v jejím bříšku ;), takže, už se těším až bude čaj nebo kakao na zdi :) :)
A k večeři budu dávat polívky…tam je aspoň nějaká skrytá ;) tekutina navíc

Příspěvek upraven 22.07.12 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
21.7.12 13:59

@Plecita kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.7.12 08:08
@Yamyna píše:
@Plecita kolik je dceři?

Je narozená v lednu 2011,takže má zrovna 1,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí