Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Yamyna nas vlacek teprve ceka, chceme vyrazit v srpnu az budeme u nasich na chate… ve sku vlak zrusili, tak mame smulu… a dneska pojedeme autobusem do chrasti - asi (tatka s nami nekomunikuje
tak jsme bez auta, protoze svoje mam nechany u nasich, proc ti chlapi musi byt furt v prechodu
)
@maty1983 Mám to bohužel taky tak..
je furt uražený
Má zbytečné otázky, tak jsem mu říkala, že kdyby vypustil z úst jen 20% z toho co vypouští, byl by docela chytrý chlap
tomu se smál, ale jinak se uráží často ![]()
@Yamyna ach ti chlapi
normalne na me rano ani nepromluvil… jsem byla rada, kdyz v 9 opustil bitevni pole, jinak bych ho snad pretahla smetakem
vecer prisel v 10 z hospody, ja na nej cekala jak trubka a nerekla mu ani popel, ba naopak se do me pustil on, ze pry z nej delam kretena (to mi ani nedokazal vysvetlit cim? asi jsem blbe uvarila obed nebo jsem malymu blbe umyla zadek
)… skoda mluvit… a druhej den je jeste dotcenej… no ja byla rano vytocena jak beruska ![]()
Koukám, že to nemáte snadné. No, já bych Verunku své mamce také svěřila, ale stará se o svoji starou maminku(moji babičku) a to není vůbec snadné, takže bych jí to nerada ještě stěžovala. Ale když potřebuji, tak Verunku hlídají starší sourozenci-to mám jistotu, že se o ni dobře postarají. Nikomu jinému bych ji svěřit nedovedla.
Cestujeme autem, ale někdy chci Verunku také vzít na výlet vláčkem, ale až bude starší. Už jsem to jednou zkusila s kolem(tam vlakem, zpět na kole),ale Verča se ve vlaku bála, nechtěla tam být.
Asi tuším, i když jsem u Vás nikdy nebyla…že on má pocit, že ho buzeruješ? Tak je to totiž u nás…nechápe, že o věci už neprosím…potřebuji všechno udělat rychle a ON má čas..On si to udělá, až On bude chtít
, tak děkuji nechci…to radši zvládnu sama ![]()
@Yamyna nejhorsi je, ze ja po nem nic nechci
kdybych po nem neco chtela, tak nereknu ani popel… nadobi si umeju, vytru si, kdyz malej spi, uvareno ma, co na sebe taky a do toho jeste vydelavam, aby mel z ceho zit
vubec nevim, jak z neho toho kretena (jak to nezval) delam… a sam mi to nedokaze rict… pry tim, jak se chovam a kdyz se zeptam, jak se chovam, tak mi na to odpovi, ze takhle… no, tak to je teda diskuse na prdlacku…
jak mam zmenit svoje chovani, kdyz nevim, co mu vadi a kdyz se chovam furt stejne…
pred 14 dny jsem jela s malym k nasim, natahal si domu kamarady a ozral se tak, ze druhej den byl jeste nemej… nerekla jsem ani popel, i kdyz mi to teda neskutecne vadilo… do toho sel vcera se sousedem do hospody, za hodinu pry bude doma, prisel za 2… zas jsem mu nerekla ani pul slova…to mam bejt hysterka bo co… nechapu
ma menses, snad ho to prejde ![]()
@Plecita jak snasi Verunka cestu autem? Nas Vojta uplne priserne, nechce byt privazany, tak se vetsinu cesty dokaze provztekat… ![]()
@maty1983 Tak to jsem odhadla blbě…
Má asi ponorku…
![]()
U nás je to totiž naopak..s tím rozdílem, že já mu dokážu říct co mi vadí......ale pak se stejně nic nemění ![]()
Musí to být pro tebe těžké..a teď jak to čtu, tak bych se měla nad svým chováním asi zamyslet ![]()
Ještě bych k tomu doplnila, že v mém případě je ta podrážděnost způsobená z toho nevyspání…já si totiž lehnout přes den můžu, Terka spinká dvakrát denně, ale neusnu!!! Prostě jsem tak přetažená, že čumím do zdi a i když zavřu oči, tak nic!!
@Yamyna no, ja se diky tobe nad tim trosku vic zamyslela a ted mi hloda hlavou, jestli on si nahodou doma nepripada zbytecnej nebo nevyuzitej.. kdyz ma vse prakticky pod nos ![]()
to je dobre, ze mu reknes, co ti vadi… podle me je to jen plus… kdyz mi ten muj nedokaze vysvetlit svuj argument a jen mlci, tak nevim, co udelat a furt ve me hloda, ze delam neco spatne, ale nevim co… jak ja bych byla rada, kdyby mi to vpalil do ksichtu ![]()
tezky to je, protoze je doma dite, kdybych byla sama s nim, tak se seberu a vypadnu a vratim se az se manza vymenstruuje nebo ja nevim, jak to nazvat… ale s malym to zas tak jednoduchy neni… tchyne by to obratila proti me, jako do ted snad vsechno
zdravim tetinko
ale ve sve podstate jsem optimista a dokazu se nad takovouhle pitomost docela povznest, i kdyz je ten chlap na ranu ![]()
jo a volala poplet a maji doma taky tichou domacnost
tak asi erupce na slunci nebo vsichni chlapi menstruuji naraz ![]()
@Yamyna zkus nechat manzu at se chvilku postara a ty si zkus dachnout… vzdyt on to musi videt, ne? at si vezme dovcu a sup se trosku postarat…
@maty1983 On s ní jde ven a tak, ale musím mu všechno nachystat, protože by jí nevzal ani pití..a pak stejně příjde a má plnou flašku…musím furt dohlížet, protože se už xkrát stalo, že něco neměl, nebo jí nechal posranou ![]()
On to nechápe, myslí si, že ho zbytečně buzeruju..
Jj, včera jsme spolu nemluvili půl dne
![]()
@Yamyna
chlap no
taky mu musim vsechno pripravit, a kdyz jde o prebaleni, tak prijde, udelej to ty, ty to budes mit rychleji
Vojta nastesti pije sam, takze ho nemusi hlidat, Vojta si svoji flasku pohlida sam ![]()
ten muj pred pul hodinou prisel, nezabucel, kdyz jsem se zeptala, jestli chce obed, tak ted ne… lehl do postele a lezi.. nemluvi… je ukrivdenej
ja jsem chvilku cvicila, tak se ted davam dohromady
a uvidim, jaka bude promena az bude chtit jidlo
nedam
![]()
A s tím tvým chlapem…no, opravdu to vypadá, že si neváží toho co pro něj děláš…
Nemyslím, aby jsi mu začala dělat naschvály, ale třeba se cítí odstrčený jako chlap
![]()
Někdo ocení večeři a jiný podvazky
![]()
@Yamyna
ja myslim, ze jako chlap je vyuzitej az az… a na podvazky kouka spatne
nebo aspon prede mnou
zkusim ho trosku vic zamestnat a uvidime, jaka zmena bude, jestli bude ![]()