Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@manca 1
ahoj, no to si neumím představit. My stavíme barák a dvě děti mi k tomu stačí:-) Tak držím moc palce
Dnes jsme byly na kontrole - 10 měsíců, máme 8,5 kg a 71 cm. Téměř malá nepřibrala, ale stále se máme z čeho vytahovat, jen už se mi trochu ztrácí baculka ![]()
Koukám, že si všechny užíváte hezké počasí ![]()
@manca 1
ahoj ![]()
to musí být masakr ![]()
@emsi
my si ho užíváme úplně naplno, teď se nám to tady teda docela ošklivě zatáhlo, tak jsem dala malýho spát do postýlky, aby mi venku v golfkách nezmokl
Ale jinak jsme celé dny venku
Máte krásné míry ![]()
@Yamyna
dodatečně gratulujeme k prvnímu roku
jak jste ho oslavili?
@maty1983 Děkujeme
Terka k narozkám dostala pár dárečků, přišli známí s miminem a měli jsme ovocný dort..
Naše míry v 1roce : 11.5kg/80cm ![]()
@Yamyna
ty jo, ta je veliká… ale slusi ji to ![]()
a predpokladam, ze se hezky vyradila s miminem
a co kudli kudli?
jeste ted se musim smat, kdyz si na to vzpomenu ![]()
@maty1983 kudli kudli jede pořád…ale má teď rýmu
v neděli jsme byli mrknout na koníky ve Slatiňanech a asi se v autě nachladila (trocho jsme museli udělat průvan, byl pařák)
Už druhej den nespí…a já taky ![]()
@Yamyna
to jste to mohli protáhnout k nám, to už jste to měli kousíček
I když my jsme vlastně nebyli doma, v sobotu jsme byli na pouti - Víťa byla tahounem a nevěděla, na kterou atrakci dřív a v neděli jsme byli v Mohelnici na truck trialu s bráchou a jeho holkou… přijeli jsme domů až po 9 a Vojta šel z auta rovnou do postele - kupodivu se mi při přenosu nevzbudil ![]()
Ahoj holky ![]()
Moc vás prosim můžete si mě přidat na FB a hlasovat tak pro mou holčičku jako miminko roku? Mám tam odkaz sem to nejde dát díky moc ![]()
@manca 1 ![]()
soutěžíme taky
, ale nevidím to na výhru…několik lidí už nasbíralo přes 100hlasů ![]()
nO JÁ SI MYSLIM ŽE SI DÁVÁJ VŠICHNMI DOKOLA HLASY SVÉMU MIMINKU ![]()
@manca 1 To je jasný..ale za 1den můžeš poslat jen jeden hlas z jednoho emailu..
tak mají asi hodně známých i když včera jsme tu seděli s 8 letou dcerou a dávali hlasy i jiným dětem ![]()
@manca 1 píše:
Ahoj holky
Moc vás prosim můžete si mě přidat na FB a hlasovat tak pro mou holčičku jako miminko roku? Mám tam odkaz sem to nejde dát díky moc
jak tě tam najdu???
@yvettta píše:
Ahoj holky
dnes jsme byli na prevenci a malá má v 8 měsících 8,20 kg a 74 cm. Můj syn v 9 letech 38 kg a 148 cm![]()
. Spaní je u nás celkem dobrý, většinou spíme celou noc, ale když někdy začne řvát, tak je k neutěšení a řve dvě hodiny, to jen ale někdy. Taky někdy přes den nezabere a spí jednou denně, což je pro mě nepochopitelný.jak tě tam najdu???
moje holčička má v 6 měsících jen 6600g a 66 cm za to 11lety syn 160cm a 53kg. najdeš mě manca.ivos@seznam.cz
@manca 1 píše:
moje holčička má v 6 měsících jen 6600g a 66 cm za to 11lety syn 160cm a 53kg. najdeš mě manca.ivos@seznam.cz
píše mi to špatné zadání adresy
@yvettta
Co se týká toho řvaní, tak jsem teď Terce vyměnila mlíko a vypadá to, že ho líp snáší a i líp spinká…ale je to teprve druhý den ![]()