Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
11.5.12 07:50

@Yamyna
ještě jen tak mimochodem se na vás strašně moc těším, však to bude už skoro rok, co jsme se viděli na posledy (myslím, že to bylo nějak v srpnu loňského roku, že?) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.5.12 07:52

@maty1983 jojo :) , byl hnusný pařák..a dnes bude taky :roll:
Tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
11.5.12 10:18

Gratuluji k hezkym miram.Tak to my jsme od vas mensi a tezsi.Asi proto ze nam chuti papat :lol: .Nasa mala si teda na kojeni jeste hodne potrpi.Vubec nechce caj,ani mliko ani vodu z hrnicku.Ale kdyz ma zizen tak mi nadzvedava tricko a doprosuje sa prsu :think: .Ja jsem si teda rekla tak jeste rok s tym vydrzim pokud se sama neodpoji,ale vyzera ze je na nem zavisla :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.5.12 15:33

@maty1983
ahojky, jéé, to je váha. My máme skoro 9 kg už ted v 10. měsících.Cvalda jedna :lol: Jinak vám závidím, že se můžete sejít, ale z Ruzyně to mám docela daleko :lol: Tak, at vám to holky vyjde :lol:
My už máme nové dva zoubky a ted ještě ty horní jedničky :lol: Držte palečky, malinká má z toho chuděra průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.12 17:59

@mimma.on
děkujeme. Já už skoro nekojím, tak mudra uznala, že nemá smysl to asi lámat přes koleno. V noci se nám to ustálilo na 1 kojení, tak je to paráda, takže až uznám za vhodné, tak ho utnu a bude. Ale kamarádka kojí co půl hodiny skoro 2letou holčinu, prý vůbec nechce jíst nic jiného…tak jsem docela ráda, že se ten můj prsomil zklidnil … tuk tuk tuk

@emsi
To je fakt, že je to daleko, ale ty pardubky jsou jinak takovým středem republiky a jede tam přímé pendolíno :) tak by to šlo taky… ale je to dálka na malou prďolku… až budou větší, tak třeba něco spácháme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.5.12 13:42

Ahojte, doufám že si užíváte dnešní den matek!!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.5.12 08:02

@Yamyna
hoj, tak jsem včera mluvila s popletkou a bude tam, pokud bude malá v poho (ve středu jdou na očkování). Máme pak dát vědět datum a čas. Tak se musíme domluvit… myslím, že by to bylo dobré zase u toho maťáku a pak bychom kdyžtak někam dokočárkovali. Ale v kolik by se vám to tak hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.5.12 08:57

@maty1983 ok
Já bych spíš byla pro odpoledne…po spinkání, tak okolo 15h..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.5.12 09:16

@Yamyna
my se přizpůsobíme. Vojta spí od půl 11 do půl 1, takže pro nás není problém… takže ve 3 tam jako minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.5.12 10:17

Ahoj holky, tak koukám, že vám to setkání vyjde :lol: Držím palce.
Nevíte, jakou dobu po výsevu pupínků jsou neštovice infekční?? Včera jsme byli hodku u známých a jejich malá má desátý den neštovice. Museli jsme je navšívit, protože nám ujíždějí na tří roky do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
14.5.12 14:26

@emsi
nevím, jakou dobu jsou infekční, ale inkubační doba je až 3 týdny, takže máš 3 týdny na to, aby se vyklubaly i u vás… aspoň byste to měli za sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.5.12 09:27

Ahoj holky :mavam:
moc vás všechny zdravím, nějak mi nevychází se za vámi kuknout, když bylo hezky byla jsem pořád venku nebo na zahradě a po večerech zase háčkuji. U nás spaní je jednou dobrý a někdy je to děs, pláč i dvě hodiny. Dnes třeba ok.
@maty1983 Vojtík ti spí už jen jednou denně? Jak ti spával přes den kolem těch sedmi měsíců?
@emsi vy už jste taky oslavili první narozeniny?, jestli ano, tak dodatečně blahopřeji, jak tobě spávala malinká přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.5.12 11:04

@yvettta
Ahojky, ma máme rok až v červenci :lol: Jinak malá stále spí dvakrát denně, dopoledne od 10:00 do 11:30 a odpoledne od 14:00 do 15:00. Ted stále rostou zoubky, tak je ve dne hodně protivná a mám jí stále na noze, když vařím nebo něco dělám.
Ještě se neumí posadit, už jsem z toho trochu nervní, moc pokroky nedělá. Leze, hopsá, ale jinak nic nového už tak půl měsíce. Chce to asi klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.5.12 11:07

@yvettta
Ahoj :mavam:
Vojta spí teď už jen jednou denně, ale do těch 11 měsíců spal přes den 2× a to dopoledne od půl 10 do 11 a odpoledne si dal jen takového menšího posilováka kolem 3 do max 4 hodiny. Od těch 11 měsíců spí jednou za den, ale zase to spaní natáhne třeba na 2,5 hodiny, takže to je lepší než to bylo :)
Jinak v noci spíme na 1 kojení, takže já mám v noci už pohodičku :potlesk: Hezky se nám to ustálilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
21.5.12 22:00

Ahoj holky :mavam:
já vás vůbec nestíham :,(
předěláváme starej barák a do toho tři děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí