Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
23.4.12 10:22

@manca 1
dekujeme :)

@yvettta
jj, letí to hrozně, gratulujeme k ukázkovému spinkání :potlesk: dneska byl taky od 6ti vzhůru :) ale tak, aspoň půjde dřív spát než včera - byli jsme u našich, tak spal od 4 do 6ti večer v autě a večer se mu moc nechtělo, usnul až o půl 10 :D My jsme chtěli česká jména… Holku máme Viktorii (přála si to její maminka), tak jsme si to tentokrát udělali s manželem po svém :D Kdyby byl Vojta holčička, tak by se jmenoval Adélka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.4.12 10:29
@maty1983 píše:
@manca 1
dekujeme :)@yvettta
jj, letí to hrozně, gratulujeme k ukázkovému spinkání :potlesk: dneska byl taky od 6ti vzhůru :) ale tak, aspoň půjde dřív spát než včera - byli jsme u našich, tak spal od 4 do 6ti večer v autě a večer se mu moc nechtělo, usnul až o půl 10 :D My jsme chtěli česká jména… Holku máme Viktorii (přála si to její maminka), tak jsme si to tentokrát udělali s manželem po svém :D Kdyby byl Vojta holčička, tak by se jmenoval Adélka :D

Tak Adélku jsem chtěla už když se měl narodit syn a jméno se mi líbí pořád, ale už jsem nechtěla aby se jmenovali podobně, volala bych na ně stejně, Ady (Adame) a Ady (Adélko). Taky jsme chtěli česká jména. Viktorka je taky moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
23.4.12 10:57

:mrgreen: A my jsme chtěli heide a máme Adélku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.4.12 11:03
@manca 1 píše: :mrgreen: A my jsme chtěli heide a máme Adélku :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
23.4.12 12:02

:mrgreen: Musím říct že jsme spokojeni. Dá se to zdrobnovat mnoha způsoby :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.4.12 11:25

Ahoj holky :mavam:
my už zase dvě noci nespíme. Malá se pravidelně probudí kolem půlnoci a řve dvě hodiny, no dnes dvě a půl. Ale vypadá to jakoby byla vyspaná, když ji chovám, tak je ok, no prostě je to stejné jako dřív. Tak snad se to zase zlepší.
Už jsme zdravé,malá měla rýmečku asi dva dny.

A jak se máte vy?Co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.4.12 11:28

Ahoj :mavam:

@yvettta
to me mrzí, že zase nespíte… my teď taky nespíme, protože nám rostou dolní dvojky a taky máme pěknou rýmu, chytl ji o víkendu od ségry (dle konzistence) :D takže si to užíváme taky :zed:

jinak my už chodíme, pouští se už i venku na zahradě, takže je to číslo jak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 11:51
Ahojky maminky a miminka, nám se narodil chlapeček Samuel v polovině listopadu,zoubky mu zatím nerostou, v noci celkem spinká a přes den je to malý ďáblík. Narodil se se špatnýma nožičkama, tak si od narození užíváme doktorů, ale vše je na dobré cestě než bude chodit, bude to snad o.k.
@zuzick píše: :mavam: Zdravíme všechny maminky a miminka. Nám se Kubík narodil loni v září. Teď mu bude 6 měsíců. Není tu někdo z Brna, kdo by se chtěl občas sejít a pokecat?

já jsem z Brna, ze Židenic, odkud ty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.4.12 12:15

@katy211
Vítám tě :mavam: přejeme brzké uzdravení nožiček - vím o čem mluvíš, kamarádka má chlapečka a ten má špatné kyčličky, je mu rok a půl a už má 2 operace za sebou - doufám, že vás to až takhle moc nepotrápí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 12:22
@maty1983 díky za uvítání, Sam má aspoň kyčle v pořádku, má vývojovou vadu šlach u kotníků (pedes equinovarus), zjistili nám to už na ultrazvuku a ještě se mu to zhoršilo, protože byl moc velkej a měl málo místa v bříšku, máme za sebou nožky v sádrách a operaci, teď nosí takový speciální botičky spojený tyčkou, měl je na 23hodin denně, od úterý už jen na 12+odpolední spaní :dance: :dance: Je to blbý, ale jsou horší věci na světě, tohle jde aspoň spravit, že nikdo nepozná, že někdy něco s nožkama měl :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.4.12 13:04

@katy211
to máš pravdu, že jsou horší věci na světě… budeme vám držet palečky, aby se vám to úplně srovnalo :potlesk: a jsme rádi, že se vám to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 13:19

Maty moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
26.4.12 16:17

Juu Adelku, tak ta je u nas na programu taky :palec: :lol: Moje mamka je Adelka. Pokud budeme mit stesti a narodi se nam dcerka bude mit taky dve jmena jako Oli a to po nasich maminkach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
26.4.12 16:22

Moc gratuluju, ze uz vam drobecci spinkaji :potlesk: :palec: :srdce:
Bylo mi vas az lito :hug: :hug:

A uz jste vsichni zdravi? My mame od vcera zase trosku rymu, ale nic hroznyho. Navic nam tu ted neustale leje, takze radost nijaka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
26.4.12 16:31

My mame novinku, @maty1983 mela jsi pravdu, Oli uz zacina tapat sam v prostoru :dance: Nejdriv predevcirem prvni dva krucky, kdyz jsme byli u kamaradky na kaficku. A kdyz jsme to chteli vecer ukazat tatinkovi, udelal krasnych pet krucku :srdce: Olivek z toho ma vzdycky ohromnou radost, ale ja vic, tetelim se radosti jako dite o vanocich :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí