Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mam Terezku a je dubnova
.Ale je to moje mladsi dite.Mam jeste jednu starsi holku
Takže rok gratuluji ![]()
Já mám celkem tři, ale z většim věkovym odstupem a připadám si jak když mám první všechno jsem zapoměla ![]()
@mimma.on píše:
Mam Terezku a je dubnova.Ale je to moje mladsi dite.Mam jeste jednu starsi holku
ahoj, také tě vítám
Kolik má tvá starší dcera?
No veru,za chvilku bude uz mit rok.Je narozena 27.dubna.Mam jeste jedno ditko,Sašku a ta ma 2,5 roku. ![]()
To sis hezky ty deti rozdelila.Aspon si si kazde ditko hodne uzila.Ja mam ditka tesne po sobe,ale planovane,protoze jsme se zacali pozde
.Tak to nejmlasi mas vanocni darecek?
Hezke jmena ![]()
Holky a kolik vam je a odkud jste?
Ja jsem Mirka,je mi 30
,a jsem kousek od Liberce
@mimma.on píše:
To sis hezky ty deti rozdelila.Aspon si si kazde ditko hodne uzila.Ja mam ditka tesne po sobe,ale planovane,protoze jsme se zacali pozde.Tak to nejmlasi mas vanocni darecek?
Hezke jmena
Děkuji užívam si je pořád miluju děti. Malá měla být původně Heide, ale dědu málem trefil šlak tak jsme si to nelajzli a na jeho a dcery přání je to Adélka. Je mi 32 a bydlím kousek od MB. Jak se jmenuje mladší dcera?
Mladsi je Terezka.Puvodne jsem chtela Anetku,ale to by mela narozky a svatek behem par dnu a to jsem nechtela.Tobe se libi taky nezvykly jmena?Me taky ale u nas by mi to neproslo
.A uz pri Sašce ( Alexandra ) mela rodina od chlapa reci ze co to chci dat za jmeno.Jeste ze chlap stal za me
.
U nás zuřil jen můj táta při všech třech. Mamka ta mi fandila a rodina od chlapa řeknou svůj názor, ale neremcaj bydlej na slovensku a vidíme se málo tak neriskujou že by jsme se rozhádali a neviděli třeba vůbec. při těch starších jsem si postavila hlavu jenže ted jak jsem starší tak mám větší rozum nebo nevim, ale když Tátovi dcera řekla že chci dát Heide tak šel málem do mdlob a že prej proč jednou nedám něco českýho a tak no nevim proč, ale najednou mi ho bylo líto. Nic se mi nelíbilo fakt jsem myslela že to neustojim, ale všechny panenky se u nás jmenujou Adélky tak tatka že když se to holce líbí at to dáme, ale ještě v porodnici byl boj já furt že nevim jestli to dam a chlap furt že nechce zklamat tátu a tak bylo mi to líto no a po porodu už mi ji přinesli podepsanou Adélka chlap mě předběhl. Jo a mamka mi teda taky navrhla Terezku jenže to maj sousedi tak jsem chtěla něco jinýho.
Ahoj holky,
vy jste to tu rozjely.
@manca 1
Vojta se z bříška na záda otočil v 5 týdnu a ve 4 měsíci to zvládal už ze zad na břicho… potom už to šlo ráz na ráz a byl to fičák ![]()
@mimma.on
vítám tě
máme děti pár dní po sobě, náš Vojtík je 6.května
Jinak mě je 29 a bydlím ve Skutči… máme ještě vyvdanou dceru 4,5 roku a jmenuje se Viktorka. Máme ji 1× za 14 dní od pátku do neděle.
holky, malej mi začal odmítat večerní kašičky, myslíte, že můžu zkusit dát dětskou krupičku? Zkoušela jsem najít k tomu nějaké info a moc se mi to nepodařilo, někdo dává od půl roku, druhej zase až od roku a půl
S jogurtem ani se sýry nemáme žádný problém, tak si myslím, že bych to mohla zkusit…co myslíte?
Ahoj vsem
.
Matty1983Tak to jste jenom o par dnu mladsi.My jsme meli termin 3.kvetna,ale holce se chtelo uz o tyden driv.A kde je ten Skutec?Tak to mas tu holku taky jeste malou.A jak te bere?A co Vojtik?Co uz delate?
Ja myslim ze tu krupicku bys uz mohla klidne i davat.Nam kase zatim nastesti stale chutnaji
.A jake jogurty mu davas?Vsade tady ctu ze Hollandia.Ale ja tedac davam Activii.
Tak holky dnes jsem byla s Terkou u doktorky.Chytila nakej virus a od utery vecera mame teploty do 39
Vyzera to ze ma imunitu po me.Vsechno co prejde kolem ni tak to chyti ![]()
@manca 1 píše:
U nás zuřil jen můj táta při všech třech. Mamka ta mi fandila a rodina od chlapa řeknou svůj názor, ale neremcaj bydlej na slovensku a vidíme se málo tak neriskujou že by jsme se rozhádali a neviděli třeba vůbec. při těch starších jsem si postavila hlavu jenže ted jak jsem starší tak mám větší rozum nebo nevim, ale když Tátovi dcera řekla že chci dát Heide tak šel málem do mdlob a že prej proč jednou nedám něco českýho a tak no nevim proč, ale najednou mi ho bylo líto. Nic se mi nelíbilo fakt jsem myslela že to neustojim, ale všechny panenky se u nás jmenujou Adélky tak tatka že když se to holce líbí at to dáme, ale ještě v porodnici byl boj já furt že nevim jestli to dam a chlap furt že nechce zklamat tátu a tak bylo mi to líto no a po porodu už mi ji přinesli podepsanou Adélka chlap mě předběhl. Jo a mamka mi teda taky navrhla Terezku jenže to maj sousedi tak jsem chtěla něco jinýho.
A odkud tvuj chlap pochazi?Ja jsem taky ze Slovenska a tady v Cechach bydlim 7 let.
@manca 1
jak pokračujete s příkrmy? já dávám pořád dokola bramburku, mrkvičku a brokolici, nevím co jiného a cuketu asi teď neseženu, tak nevím. Co dáváš ty?
@mimma.on
brzy se uzdravte
holky, zítra jdeme na půlroční prohlídku, tak jsem zvědavá kolik malá přibrala a narostla. S tím spaním je to teď trošku lepší, zatím spí s náma v ložnici.