Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Yvett:
Musí to být děsný. Věř, že to nebude tak dlouho trvat.Naši malou jsme si naučili, že když je nemocná nebo rostou zoubky , spí s námi.Jinak bez problémů v postýlce. Když je u nás, nechá se ukonejšit. Zkus to, neboj, nezůstane ji to. Uvidíš.
S náma spala nedávno dva týdny, když rýmovala. Manžel chodil do práce dřevěnej, ale ted už zase spinká spokojeně v postýlce a po nás nevzdechne ![]()
Takže jsem přistoupila na kompromis: vzala jsem ji k nám do ložnice, spala v postýlce a byl klid. Kojando jen dvakrát v noci.
Dnes to ještě zkusím jednou, pokud ale bude zase zlobit, tak ji dám zas do pokojíčku. Já si myslím ,že ji nic nebolí, jen se stěká, jinak bych pro ni udělala všechno. ![]()
holky, taky vám špatně ukazuje metřík? Malá má půl roku až v pátek a nějak to napočítalo o tři dny dřív. ![]()
@yvettta píše:
holky, taky vám špatně ukazuje metřík? Malá má půl roku až v pátek a nějak to napočítalo o tři dny dřív.
Já myslím, že až tak mimi není vychytralé
Určitě vám lezou zoubky.A v tomto věku se nebojí, může mít sny, ale aby ji to budilo noc co noc, to určitě ne ![]()
Malá vyváděla v noci měsíc. Já pořád nic nikde neviděla, už jsem byla na ni i vzteklá, že je rozmazlená, ale když to dělala i u nás v posteli 3× v noci řev ( ve své postýlce by se budila po hodině a řev), tak jsme ji brali k sobě, abych se trochu vyspala. Jako chodit k postýlce po hodině, na to jsem neměla energii ani nervy. Vsadím boty, že budete mít zuby
![]()
Jinak na naše nelezení v osmi měsících dr. vůbec nic nenamítala.Válení sudů ji prý také posiluje záda. Řekla, že to možná malá uplně vynechá. Dnes začala pérovat na kolínkách. Je to sranda, jaké dělá pokroky ze dne na den. Jo a konečně pochopila, jak se pije z pítka
Tak jsem ráda…
@yvettta
nám taky špatně ukazuje metřík… ![]()
@emsi
z toho si nic nedělej, náš Vojta začal taky lézt až potom, co se rozběhl kolem nábytku…
s tím nic neuděláme ![]()
jinak holky, my chodíme
vždy tak 5 - 8 kroků od něčeho k něčemu a fakt mu to jde… normálně tu na něj valím bulvy, skoro nepadá a když se cítí na spadnutí, dá ruce před sebe a jde do kleku
jo a při vaření jsem tu měla puštěnou hudbu a malej se postavil u linky, pustil se do prostoru, udělal kolečko /vypadalo to jako, že tančí/ a šel na kolínka
to byla sranda ![]()
Ahoj holky ![]()
jak se máte? My pořád bojujem se zeleninkou někdy si dá někdy to plive a prská
Taky se jí zatím nechce otáčet na bok to si myslim že už by pomalu mohla
Spíš má tendenci přitahovat se do sedu
@manca 1 píše:
Ahoj holky
jak se máte? My pořád bojujem se zeleninkou někdy si dá někdy to plive a prskáTaky se jí zatím nechce otáčet na bok to si myslim že už by pomalu mohla
Spíš má tendenci přitahovat se do sedu
Nám ta zeleninka taky jednou jde a někdy zas není asi chuť. Taky ji malá plive, no je to sranda. ![]()
@yvettta píše:
pořád špatně
tak jsem změnila stránky a je to ok ![]()
Ahoj holky,muzu se k vam pridat?Mam taky mimi narozene v 2011 ![]()
@mimma.on píše:
Ahoj holky,muzu se k vam pridat?Mam taky mimi narozene v 2011
Ahoj vítám tě ![]()
jak starý je miminko jak se jmnenuje? ![]()