Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
moje mala si hraje v krabici s hrackami. a ted jak vylezla s krabice ven tak mi leze po gauci a zase do krabice.. ![]()
makyna91 píše:
moje mala si hraje v krabici s hrackami. a ted jak vylezla s krabice ven tak mi leze po gauci a zase do krabice..
Tak to je dobrý ![]()
Jája-ksi píše:
Ahojík
tak nám se Davídek už 3 dny začíná stavět na nohy,příští týden jdeme na kontrolu v 8 měsících tak jsem zvědavá jak nám porostl
Vy jste fakt rychlíci. Naše malá stále válí sudy a točí se dokola jako torpédo. Jinak neleze, ale naučila se potvůrka lézt sama z miminkovského lehátka. Normálně si klekne a sesouvá se opatrně dolů
Je to docela sranda.
emsi píše:Jája-ksi píše:Vy jste fakt rychlíci. Naše malá stále válí sudy a točí se dokola jako torpédo. Jinak neleze, ale naučila se potvůrka lézt sama z miminkovského lehátka. Normálně si klekne a sesouvá se opatrně dolů
Ahojík
tak nám se Davídek už 3 dny začíná stavět na nohy,příští týden jdeme na kontrolu v 8 měsících tak jsem zvědavá jak nám porostlJe to docela sranda.
tak nam uz je taky 14 mesicu… takze se neni cemu divit. mala zacala chodit uz na 10mesicich. a ted uz nezna nic jineho…
ahoj holky
emsi to jsem ráda, že jste na tom už dobře, a že ta fialka zabrala, tu prospanou noc ti závidím. Naše spaní je pořád stejný, budí se celkem ve stejnou dobu, na kojení to vychází po třech hodinách a mezitím někdy dudlík. Ale dneska trošku lepší vstávání, probudila se v 5 - to už býváme vzhůru- ale dnes ještě usla a spalado půl 8.
Tak ta školka to je něco, to jsem vždycky nesnášela,že náš malej vždycky dotahl moudra a vždy ho lákali právě ti, pro něho zajímaví, grázlíci. Ale nehal si teda celkem říct a vysvětlit co může a co ne.
makyna91 píše:
moje mala si hraje v krabici s hrackami. a ted jak vylezla s krabice ven tak mi leze po gauci a zase do krabice..
Tak to už je u vás veselo
, u nás se zatím jenom leží a snaha nikde.
Ahojda holčiny:-) chtěla jsem se zeptat. Agátě je 6 měsíců a nechce se přetáčet ani na jednu stranu, divné je že to už uměla ve 4 mesících jak je to možné že to zapomněla? Trénujem to ale ne a ne se překulit, když to uměla tak se jako rozhoupala a překulila ted nic jinak je šikovná když jí vezmu za ruce v leže na zádech vzpírá se nahoru a krásně pase. ![]()
@Lucie81 píše:
Ahojda holčiny:-) chtěla jsem se zeptat. Agátě je 6 měsíců a nechce se přetáčet ani na jednu stranu, divné je že to už uměla ve 4 mesících jak je to možné že to zapomněla? Trénujem to ale ne a ne se překulit, když to uměla tak se jako rozhoupala a překulila ted nic jinak je šikovná když jí vezmu za ruce v leže na zádech vzpírá se nahoru a krásně pase.
Naše malá má 5 a půl a taky se ji nechce přetáčet. Ale když ji pomůžu a dám ji jakoby na bok, tak se přetočí už sama, ale stejně ji to nebaví. Řekla bych že je to lepší než dřív, je to lenoška. Když má nad sebou hrazdičku, tak to je zas pro změnu pořád na boku, ale jak leží jen tak, tak ji to nenapadne. Nejraději se nosí a tím pádem se o nic nesnaží.
Jestli to už uměla, tak si myslím, že se ji jen nechce. Tak snad se ty naše prďolky polepší. Syn se otáčel až v sedmi měsících, jak na to přišel, tak to dělal pořád.
dobré ráno
tak nám se dnes v noci zase podařilo krásně spinkat, kojila jsem v 1 hod a pak 5:30
Za to včera odpoledne…, vyjely jsme ven jako vždy a malá ne a ne usnout a řvala, jak pavián, tak jsem se naštvala a řekla jsem ji, ať si jde řvát do postýlky, jen jsem ji tam dala, uklidnila se, asi 5min si hrála a pak usla a spala hoďku a půl. Poslední dobou jak je venku hezky, tam v tom kočárku moc nechce být.
Jak se probudila, tak asi po 10 min zase řvala, to ještě neudělala, abych ji nosila a nepomohlo to, myslela jsem, že ji něco bolí, protože ani nechtěla jíst, tak jsem ji dala panadol, tak snad to nevadí. Pak už byl klid, večer pěkně usla a ta noc taky ok, tak nevím co to bylo.
A co vaše ratolesti? ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké máte židličky, stoličky na krmení, za chvilku budeme papat lžičkou, tak ať máme taky pohodlné sezení. ![]()
@yvettta píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké máte židličky, stoličky na krmení, za chvilku budeme papat lžičkou, tak ať máme taky pohodlné sezení.
Ahoj,
třeba měla jen svůj den
nebo nám tak začínali zoubky či nemoc
Uvidíš. Možná jen špatný den.
Malinká už nám spinká v noci. Ještě doznívá rýma, jinak snad lepší.Hlavně at nám to vydrží.
Děti už se mi přeorientovaly na letní čas. Vstávaly oba v 5:30. Mám docela dost. Ted bude malá spinkat a jsem zvědavá, v kolik večer padne velkej
Jak je světlo, neudržím je v posteli. Takže já změnu času vítám
Židličku mám po synovi, babypoint. Byla výborná a je stále pěkné. Žádné vady.
Nastavení výšek, poloh- super.
ahoj holky taky se pridavam, moje malá se naodila 23.12 2011, byl to takovy vanocni darecek ![]()
zdravím a vítám novou maminku
opravdu krásný vánoční dáreček ![]()
emsi tak včera to bylo skoro stejný, jako předevčírem, prostě v tom kočárku nechce spát. Včera přes den usla v jednu odpoledne na 20min a pak až 15:30 na 40min. Já jsem byla úplně hotová. Já bych i brala, že už asi nepotřebuje tolik spinkat, ale tady ty dva dny usíná prostě jak se ji chce (spíš nechce), a dělá hrozný scény, no ostuda. Ale za to v noci se to nějak lepší.
Večer taky krásně sama usne. ![]()
Teď taky spí už skoro dvě hodinky, probudila se v 5 to jsem ji dala najíst a pak nevím jestli usla, protože mě probudila znovu v 6.
Já taky uvítám změnu času, celý se to posune a tak bude o hodinku spát dýl. No uvidíme. Děkuji za typ na židličku, musím kouknout na internet.