Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
12.3.12 09:21

Maty.
To musí být opravdu vyčerpávající takhle vstávat :lol: Obdivuji tě, já bych se asi po takových nocích k hajaja snížila. Jinak je fakt čipera, to bude veselo :lol:
My včera večer byli s manželem uplne zoufalý. Malá ještě nikdy neměla teplotu, vždy jen trochu rýmu a do týdne dobrý.
V pátek dostala 3. synflorix. O víkendu byla protivná a včera večer záchvat. Je pěkně zahleněná, včera mi nešlo nic odsát. Brečela nám od 21:00 do 24:00. Já už chtěla jet do nemocnice, protože jsem byla uplne vyřízená a povídám manželovi, že ji snad píchli něco jinýho. No pak jsme ji dostali na bráchovu hračku a o půlnoci jsem si ji vzala do postele. Dvakrát jsem ji dala dudlík a spinkala asi do 3:00.Pak chvíli plakala a zase usnula. Ted je uplne vyrizena. Dnes jsem malinko odsála. Jinak má 37,5, tak snad se to nebude zvyšovat. Včera jsem se pěkně vystresovala. Ještě, že manžel zachoval klid.
Se synem jsme dost marodili, když byl miminko. Malou takto neznám, tak jsem včera fakt zírala.
To je dobře, že už je malemu fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.12 09:26
yvettta píše:
Dobré ráno. :mavam: Tak jaká byla noc? Pořád máte teplotky? U nás nic moc. Sice jsem kojila 2×, ale mezi tím jsem dávala dudlík. Nebylo to nic hroznýho, ale vyspaná teda nejsen.

Ahoj,
já jsem uplne na odpis. Marjánka měla super večer a noc, viz. příspěvek výše.
A já mám bloklá záda. Je docela těžká.Tak už mám tak dva týdny bolesti. Normálně nemůžu otočit hlavu doprava. Včera jsem zkoušela paralen, na noc ibalgin a bez uspechu. Zkusim to nejak rozvicit.Chodím k dr, do Motola, protože se zádama jsem trpěla už v těhu. Ale jdu až 30.3. Jo a mam opar pres cely dolni ret, takze ke vsemu jsem ještě kráska :lol:
Pozdravuj maličkou a at kouka spinkat potvurka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.12 09:33

Holky, co dáváte na rýmu??? My máme Libenar, nevím, jestli to stačí?Malá není schopná vůbec spát.
Jak má ještě dudlík, tak chuděra jen heká a dusí se.
Ale mlíčko zbaštila všechno, tak snad to tak hrozný nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.3.12 09:35

emsi: No, je mi vás obou líto. A půjdete k dr.? Ještě, že máš po ruce manžela, mě taky dost podpoří. Malou jsem teď právě usapla v kočárku, chodíme každý den dopoledne kolem desátý, to většinou spí dvě hodinky, tak mám čas na vaření. Takže jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.3.12 09:39

Tak si aspoň zavolej k dr. jestli máte přijít nebo jestli máš koupit něco jinýho. My jsme zatím taky měli jen ten Libenar, a pomohl, ale to malá měla asi měsíc. Taky jsem to jen konzultovala přes telefon, protože jsem s takovým miminkem nechtěla zbytečně chodit mezi nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.12 09:42
yvettta píše:
Tak si aspoň zavolej k dr. jestli máte přijít nebo jestli máš koupit něco jinýho. My jsme zatím taky měli jen ten Libenar, a pomohl, ale to malá měla asi měsíc. Taky jsem to jen konzultovala přes telefon, protože jsem s takovým miminkem nechtěla zbytečně chodit mezi nemocný.

Já jsem ji volala a prý máme vydržet, jestli se to do zítra nezlepší až se spustí rýma. Taky tam nechodím kvůli nemocným, jen když je fakt nejhůř a to zatím malé nebylo. Uvidíme. Jdu také něco dělat. Nechci s ní chodit ven, když má teplotu, moc dobře doma nespí, takže očistec :( Zatím ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.3.12 10:41

emsi:
my jsme dávali taky libenar a vždycky nám pomohl, dávej taky hodně pít, aby se jí ta rýma spustila… jak vysokou má teplotu? Kdyžtak ji obleč, dej jí do postýlky a otevři u ní okno, taky to tak dělávám, když je venku ošklivo a nechce se mi s malým ven (ale my nechodili jen v těch mrazech, jinak jsme venkomilové :D ). Na čerstvým vzduchu se jí bude líp dýchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.3.12 19:36

:mavam: :mavam: :mavam:
ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla… :oops: nevím kde mi hlava stojí, kdo mě máte na FB tak víte…

Jak je u vás?

Jen co čtu z dneška - na rýmu dávám Nasivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.3.12 08:30

Ahojky,
na rýmu taky používám nasivin a musím klepat že zatím se držíme zdraví,asi před měsícem jsme všichni leželi 14dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.3.12 11:04

Všechny zdravím a přeju pěkný den. Pomalu se nám spouští rýma, malinko mi malá chraptí, má takový pískavý hlásek. Ráno jsem si říkala, jít k dr. nebo nejít?? Má stále 37,5. Šly byste s takto zvýšenou teplotkou na chvíli ven?? Já nevím, ale musím do školky. Tak si říkám, jestli mám zase zavolat babi, aby chvíli zaskočila.
Je tam docela teplo, ale nic nechci podcenit.
Plánuju zítra k dr., jestli se to nezlepší. Jinak baští skvěle.
Jen večer má zácvaty breku před usnutím. Pak spí se mnou. V postýlce hrozně vyváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.12 11:06

Emsi,jak dlouhá má tu teplotu a pokud je opravdu jen nastydlá,tak myslím že jen do školky a zpátky by to zvládla.Na čerstvém vzduchu se jí udělá lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.3.12 11:07
matiz2610 píše:
Emsi,jak dlouhá má tu teplotu a pokud je opravdu jen nastydlá,tak myslím že jen do školky a zpátky by to zvládla.Na čerstvém vzduchu se jí udělá lepe

Ahoj, dnes je to třetí den.Od neděle nebyla venku.Taky už mi doma hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.12 11:10

Asi bych s ní šla,nevím jak daleko ot máš do školky,ale pokud nefouká silný vítr,tak bych šla.Ondra měl včera 37,3 a taky jsme byly venku a dnes je v pohodě.Takže po obědě hurá ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.3.12 11:19
matiz2610 píše:
Asi bych s ní šla,nevím jak daleko ot máš do školky,ale pokud nefouká silný vítr,tak bych šla.Ondra měl včera 37,3 a taky jsme byly venku a dnes je v pohodě.Takže po obědě hurá ven

O.K. Vypadá to s ní dnes lépe, ted už spí dvě hodky. To ji včera vůbec nešlo.
Kolik je Ondrovi?? A je taky nastydlý nebo zoubky??
Já jsem dnes pěkně líná, měla bych jít vařit :lol:

Holky, baští vám mimi normál rýži?? Naše ji vůbec nechce. Jsme stále na bramborách. Ted ji chci začít občas dávat těstoviny, at to není tak jednotvárný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.3.12 11:22

Jo a ještě jí jedou jáhly, to může. Vaříte příkrmy nebo kupujete? Já se snažím vařit, ale občas jí dám něco koupenýho od HAMI ( tak jednou týdně). Věříte tomu, že jsou skleničky přísně kontrolovaný? Říkám si, ta kupovaná zelenina na konci zimy nic moc asi nebude.Ale domácí už došla :( chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí