Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
25.1.12 09:38
Karamelinka píše:
Ahoj holky,
co se tyce zoubku, tak maji ti vasi drobecci jeste cas ;) Olivkovi je skoro 9 mesicu a po zoubkach ani vidu ani slechu :nevim: :)
A kasi do mlicka jsem davala od 5.5 mesice k veceri, jelikoz se mi zacal budit kazdy 2-3 hodky, ikdyz predtim se vzbudil tak 2× za noc. A s prikrmama jsem zacala presne v pul roce.
Jinak teda mrkev, to je pro me strasak, po tom co maly proplakal (a ja s nim) asi dvoje kakani. Od ty doby davam mrkev zasadne jen v malym pomeru smichanou s ostatni zeleninou. Minuly tyden jsem dala dyni a teda takhle se ladovat necim jsem ho snad jeste nevidela :D
Jo tak s mrkví problém zatím nemáme ono to může přijít i když už to začínám kombinovat spíš mám strach z brokolice a na kaši se ještě asi vyprdnu není důvod jí to dávat ještě počkám. A ještě jak s ovocem to až vyzkouší všechnu zeleninku :D . Jsem asi debil já už si to fakt nepamatuju :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
25.1.12 10:24

do půli roka pokud kojíš žádné jiné pití dostávat nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.12 11:07
Cikyto píše:
Ahojky,
nejsi debil :D ja se teda ridim vetsinou podle sebe-k obedu se snazim tu zeleninu+ryzi to obcas sni s chuti a nekdy treba jen 3 lzicky (mrkvicku uz jen trochu do celeho jidla) a odpolko pak dostane moji delanou predsnidavku treba s piskotem nebo nejake ovoce ale davam zatim jen drobek moc toho stejne nesni.
Co vim tak jako prikrm se zacina nejprve prave s tou kasi na noc a pak treba jeste rano. Ja u kazdeho jidla jeste dokojim :D
  • davali jste uz nejakej čajík nebo vodu na piti ???

Karamelinka krasny mimi :D nakoula jsem do fotek skupiny,takovej malej certicek :D

• tak to na zoubky mame jeste spoustu casu :mrgreen:
A kolik je malému? nám je 4 a půl měsíců. A s doktorkou budu mluvit zítra tak se jí na vše zeptám :)papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.1.12 19:02

Čajík malej zkouším dávat teď k příkrmům, ale zatím ho moc nechce, takže to zatím neřeším, stejně jí potom vždy ještě dokojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
25.1.12 20:23

Cikyto dekuju, mnoo je to broucinek hodnej ten nas Oliverek :) Vas Dada je super pohodar v ty vane :potlesk:

Ja davam Olivkovi prevarenou vodu uz od zacatku, co davam prikrmy. Dostava napit obcas behem dne a vzdy behem jidla a po jidle. Chtela jsem zacit i s cajikama, ale bohuzel tady nejsou moc k dostani :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.1.12 14:45

ahojky tak nam bylo pred 8dny rok...... mala ma 12 zoubku vcetne stolicek..... porad kojime a jime normalni jidla… a chci prestat kojit ale nak nam to nejde… mala je porad fixovana na mliko… i pres den ikdsyz dostava caje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
26.1.12 16:12

tak to už je velká slečna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.1.12 11:14

Cikyto, dokud kojis aspon jednou denne, tak mliko neztratis, zalozila jsem tu pred par tydny na to diskuzi. Ja uz kojim jen vecer a v noci a kdyz je treba obcas odpoledne, klidne mu dam cucnout. Ale co delat az prestaneme kojit nevim taky. UM mu zacit davat nechci, tak chci kojit tak do roka a pak uz mu budu asi davat normalne plnotucny kravsky mlicko, kdyz jeste bude v noci chtit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.1.12 20:41

Ahojky :mavam: zrovna zítra nám bude půl roku.Mám syna Davídka a staršího syna Dominika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.1.12 22:21
Jája-ksi píše:
Ahojky :mavam: zrovna zítra nám bude půl roku.Mám syna Davídka a staršího syna Dominika.

Ahoj Jajo, tak to Davidkovi moc gratulujeme a pozdravujeme Dominicka ;) Aaa vlastne takze taky zacinate s prikrmy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.1.12 22:40
Cikyto píše:
Karamelnko: muzu se zeptat ;) bydlite tady v Cechach? Zajimalo by me jak se deti vychovavaji jinde :think: :D a treba i nazory na stravu a tak

Jasneze muzes ;) Kdepak v Cechach, ja jsem poznala svojeho manzela v Anglii a tady pocala i porodila Oliverka a stale tu zijeme :))
Jak se tu vychovavaji deti moc nevim, takova jakoby anarchie docela rekla bych :nevim: Hlavne dost neosobni mi to prijde, jelikoz tady muzes dat svoje mimi do skolky uz v 6 tydnech…mno a materska je tu jen 9 mesicu, takze pak vetsina mamin musi zpatky do prace a decka jsou ve skolkach :(( Ja na to nemam nechat Olivka nekde s cizima lidma takhle malyho a manzel si to taky nepreje. Holt budeme drit bidu s nouzi, aspon nez mu budou dva roky. No ale stoji nam to rozhodne za to!!
Nazory na stravu jsou ruzny, rvou tu deckam od mala uz susenky, umely dzusiky nebo stavy a McDonald a jiny sra*ky … Ale detsky sestry teda doporucuji zacinat prikrmy zeleninou, po case s masem a pak i ovoce. Rekla bych, ze je to stejny jak v Cechach v tomhle smyslu. Ja jsem hodne cerpala stejne odsud z emimina :)

Nebo co jinak by te zajimalo, klidne se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.1.12 22:55
Karamelinka píše:
Ahoj Jajo, tak to Davidkovi moc gratulujeme a pozdravujeme Dominicka ;) Aaa vlastne takze taky zacinate s prikrmy? ;)

Děkujeme,no Davídka jsem kojila do 3měsíce,pak jsem byla nemocná až to došlo na ATB a pak rehabky s namoženýma žebrama,tak jsem přestala.
Takže od 4měsíce dáváme už i příkrmy,jinak sunar.
Je to ale jedlík,papá všechno jen jak jsem zkoušela dát špenát tak ten neuspěl,ani u Domči,pokud Dáda něco nechá tak to za něj dojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.1.12 23:39

Aha, tak to jo :) Ja Olivkovi samotnej spenat ani nedavala, mel ho smichany s bramborem a pak i s jinou zeleninou a chutnalu mu. My sice nemame starsiho brasku na dojidani, ale u nas to maminka krasne zvlada taky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
28.1.12 12:29

Karamelinko, to je dost hrozný že je mateřská v Anglii jen 9 měs. a v 6 týdnech už chtějí děti hnát do školky, Chudáci děti, na to bych srdce taky neměla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.1.12 23:28
Petrlis píše:
Karamelinko, to je dost hrozný že je mateřská v Anglii jen 9 měs. a v 6 týdnech už chtějí děti hnát do školky, Chudáci děti, na to bych srdce taky neměla. :)

Mno ja kdyz jsem to poprve videla, nemohla jsem uverit vlastnim ocim… nechapu, proc si teda ty deticky porizujou :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí